Adete 8 gun kala kan tahlili verdim

Merhaba üzerinden baya zaman geçmiş ama sonucunuz ne olmuştu. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum da.
Merhabalar evet çook uzun zaman olmuş. Ben bunun üzerine tekrar hamile kaldm. Tekrar düşük yaptım. Şuan yine hamileyim ama o zaman hamile değildim. Adetim baya gecikti ama sonra deprem gecesi adet olmuştum. Korkudan mı nedir. Siz de mi düşük yaptınz. Sanırım rahim toparlaması tekrar düzenli adet olmak zaman alıyor

Hayır ben düşük yapmadım yaklaşık 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim aralık ayında incir kürü yaptım ve ocak ayımdaki adetim çok az kanamalı ve uzun sürdü sonra ben de idrar yolu enfeksiyonum vardı 3 gün soğan suyu içtim hem rahimi temizlesin hem de enfeksiyonu diye ama dediğim gibi 3 gün yapabildim. Ayrıca da bu ay adet bitimimde doktora gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi bende ovülasyon testiyle yumurtlamamı takip etmeye başladım. Biraz geç yumurtladım o günler değerlendirdik yumurtlamamdan sonra kasık batmalarım ağrılarım başladı 3 gün sonra da kahverengi akıntım oldu az az peçeteye sildikçe geliyordu 2 gün falan devam etti kesildi ama kasık ağrım batmam bel ağrım bacak ağrım devam ediyor yumurtlamadan itibaren de 6 gün boyunca şeffaf bazen de sarı sümük gibi akıntım oldu bata 6 gün var 2 gün önce kan testi yaptırdım <2.30 çıktı. Dün de iç çamaşırımda bir damla kan vardı. Kusura bakmayın baya uzun oldu ama bu ay bi değişik hissediyorum anlatacak kimsem de yok hepsini yazmak istedim. Hamile olmanıza da çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

Bazen insan gerçekten hissediyor. Bence siz kendinize dikkat edin. Belki kanamalar yerleşme kanaması olabilir. Adet gününüz geçsin tekrar test yaparsınız. 8 gün kala yapmışsnz çıkmayabilir belki. Teşekkür ederim inşallah siz de sağlıklı bir gebelik yaşarsnz. Onun pskolojisini çok iyi anlayabiliyorum

Çok teşekkür ederiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…