- 30 Eylül 2022
- 49
- 7
- 16
- 31
- Konu Sahibi fatosfatosss
-
Testi atar mısın canım, adete 8 gün kala daha bebek tutunmaya çalışıyordurkızlar kan versem belli olur mu çok midem bulanıyor karnım şiş ama mide bulantım rahatsız ediyor ciddi anlamda 2-3 gündür yaşıyorum özellikle sabah uyanınca gün içinde ara ara çocuk düşünüyoruz adeti beklemeli miyim erken gebelik testi yaptım silik çıktı
Varsa bile henüz tutunmaya çalışıyor yeni yerleşiyordur , mide bulantısı bu dönemde olmaz genelde , biraz sabredin inşallah vardırkızlar kan versem belli olur mu çok midem bulanıyor karnım şiş ama mide bulantım rahatsız ediyor ciddi anlamda 2-3 gündür yaşıyorum özellikle sabah uyanınca gün içinde ara ara çocuk düşünüyoruz adeti beklemeli miyim erken gebelik testi yaptım silik çıktı
Ben 7 gün kala öğrendimkızlar kan versem belli olur mu çok midem bulanıyor karnım şiş ama mide bulantım rahatsız ediyor ciddi anlamda 2-3 gündür yaşıyorum özellikle sabah uyanınca gün içinde ara ara çocuk düşünüyoruz adeti beklemeli miyim erken gebelik testi yaptım silik çıktı
Kanla mı öğrendiniz idrarla mıBen 7 gün kala öğrendim
Kanda öğrendim 52.66 çıkmıştıKanla mı öğrendiniz idrarla mı
Belirtileriniz neydi acabaKa
Kanda öğrendim 52.66 çıkmıştı
İlk etapta göğüs hassasiyeti vardı sadeceBelirtileriniz neydi acaba
Benim sadece göğüs hassasiyeti ve kramplar varBenimde 7 gün var, 2-3 gündür sigaradan ve yanımda içilen sigara kokusundan midem bulanıyor. çok hafif kasık ağrısı ve akıntı oldu. ara ara hafif bulantılar gelip gidiyor. Dünde sağ gögsümde hafif bir ağrı oluştu
Benim gögüs batması var oda gögüs kafesine doğru biraz sağ tarafta sadeceBenim sadece göğüs hassasiyeti ve kramplar var
Sık çişe çıkma oluyor muBenim gögüs batması var oda gögüs kafesine doğru biraz sağ tarafta sadece
Sık çişe çıkma oluyor
Yok henüz olmadı. Ama dediğim gibi koku hassasiyeti oldu hafif bulantı beyaz akıntı hafif kramplar ve gögüs batmasıSık çişe çıkma oluyor mu
Rabbim gönlümüze göre versin inşallah doğru zamanda sağlıklaYok henüz olmadı. Ama dediğim gibi koku hassasiyeti oldu hafif bulantı beyaz akıntı hafif kramplar ve gögüs batması
İnşallah, en önemlisi hayırlı ve doğru zaman çok doğru dediniz. Allah herşeyin hayırlısını bilir, olmasa da üzülmemek lazım <3Rabbim gönlümüze göre versin inşallah doğru zamanda sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?