Adete 8 gün kala pik 🤷‍♀️

Zumruduanka96

Zorlu bir yolculuk ama sona çok az kaldı 🍀👼
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
7.848
7.515
128
selam kızlar bata 8 gün var ve 2 gündür ovu testlerim bu şekilde çıkıyor acaba neden olabilir

Eklentiler

• F81265D9-0D3F-40D6-84AB-DAC235BC8694.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 90
  • 738717C3-C835-49D9-92B5-48F27F0B88D9.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 72
selam kızlar bata 8 gün var ve 2 gündür ovu testlerim bu şekilde çıkıyor acaba neden olabilir
İkinci yumurtlama olabilir veya gebe olabilirsin sen yinede degerlendir ne olur ne olmaz insallh gebesindir sağlıklı sonuçlarımız olsun

İkinci yumurtlama olabilir veya gebe olabilirsin sen yinede degerlendir ne olur ne olmaz insallh gebesindir sağlıklı sonuçlarımız olsun
Değerlendiriyorum kuzum ama böyle olup hamilelik öğrenen de var bakalım yarın ovu nasıl çıkacak umarım güzel sonuç alırız

Değerlendiriyorum kuzum ama böyle olup hamilelik öğrenen de var bakalım yarın ovu nasıl çıkacak umarım güzel sonuç alırız
Evet evet gördü bu gözler pozitif pikti ertesi günü hamile olduğunu öğrendi umarım seninde öyledir benim daha yeni yumurtlama dönemine girdim umarım bende kavuşuruz mucizlerimize

Evet evet gördü bu gözler pozitif pikti ertesi günü hamile olduğunu öğrendi umarım seninde öyledir benim daha yeni yumurtlama dönemine girdim umarım bende kavuşuruz mucizlerimize
İnşallah güzel haberler verirsin canım sen ovuyla mı öğrenmiştinnn

İnşallah güzel haberler verirsin canım sen ovuyla mı öğrenmiştinnn
Yok kuzum keşke bizde tık yok Allah söyletti belki sana peşinden ben gelirim çok okudum cvpladim gördüm manasında dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…