- 21 Kasım 2022
- 116
- 21
- 28
- 29
- Konu Sahibi mayisinannesi
Hanımlar selam. Adetime bir gün var yani yarın. Bugün kan verdim 450 çıktı beta. Bu değerin düşme ihtimali var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim inşallah güzel ilerler her şey. Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım biraz endişeliyim o yüzdenO ihtimal tabi ki var kimyasal gebelikte ama düşünme öyle şeyler inşallah sağlıkla gelir bebeğin kimyasal olduğunda da sağlıksız olduğu için bebek tutunamıyo zaten
Bence bir gün öncesine göre çok güzel değerin, öyle şeyler düşünme 1 haftaya keseyi rahat görürsün inşallah hayırlı olsunHanımlar selam. Adetime bir gün var yani yarın. Bugün kan verdim 450 çıktı beta. Bu değerin düşme ihtimali var mı?
Bence adetinize 1 gün yokHanımlar selam. Adetime bir gün var yani yarın. Bugün kan verdim 450 çıktı beta. Bu değerin düşme ihtimali var mı?
Ya belki de gecikti ama ben anlamadım. Aşırı derecede göğüs ağrım var dokunamıyorum öyle hissettim zaten. Bi de ara ara kasıklarım hafif ağrıyor adet öncesi gibi. Haricen bi değişiklik hissedemedim daha.Bence adetinize 1 gün yok
Geçmiş bile 2-3 gün.
Tahmin edilenden erken yumurtlama olmuş ve gayet artmış. İyi düşünün iyi olsun
Göğüs belirtiniz var mıydı ve ne zaman başladı
Hanımlar selam. Adetime bir gün var yani yarın. Bugün kan verdim 450 çıktı beta. Bu değerin düşme ihtimali var
2 haftalik gebelik olur 450 nuhtemelen yumurtlama zamanında hamile kaldin umarım düşmez tebriklerHanımlar selam. Adetime bir gün var yani yarın. Bugün kan verdim 450 çıktı beta. Bu değerin düşme ihtimali var mı?
Canım değerin baya yükselmiş bebek tutunmuş ki yükselmiş hayırlı olsunHanımlar selam. Adetime bir gün var yani yarın. Bugün kan verdim 450 çıktı beta. Bu değerin düşme ihtimali var mı?
belirtilerin varmiydi cnmHanımlar selam. Adetime bir gün var yani yarın. Bugün kan verdim 450 çıktı beta. Bu değerin düşme ihtimali var mı?
Göğüs hassasiyeti ne zaman başladıYa belki de gecikti ama ben anlamadım. Aşırı derecede göğüs ağrım var dokunamıyorum öyle hissettim zaten. Bi de ara ara kasıklarım hafif ağrıyor adet öncesi gibi. Haricen bi değişiklik hissedemedim daha.
Göğüs ağrım vardı sadece ve ara ara kasıkta ağrı ama hafif derecedebelirtilerin varmiydi cnm
anladim cnm tesekkur ederim saglikla dogar insallahGöğüs ağrım vardı sadece ve ara ara kasıkta ağrı ama hafif derecede
Merhaba bende şuan kimyasal geçiriyorum.hwmen mi hamile kaldınızTeşekkür ederim inşallah güzel ilerler her şey. Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım biraz endişeliyim o yüzden
Nisanda kimyasaldı mayısta adet oldum. Bu ay hamile kaldımMerhaba bende şuan kimyasal geçiriyorum.hwmen mi hamile kaldınız
Darısı bana inşallah.Çok sevindim adınızaNisanda kimyasaldı mayısta adet oldum. Bu ay hamile kaldım