Adete bir gün var beta 450

mayisinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
116
21
28
29
Hanımlar selam. Adetime bir gün var yani yarın. Bugün kan verdim 450 çıktı beta. Bu değerin düşme ihtimali var mı?

O ihtimal tabi ki var kimyasal gebelikte ama düşünme öyle şeyler inşallah sağlıkla gelir bebeğin kimyasal olduğunda da sağlıksız olduğu için bebek tutunamıyo zaten

O ihtimal tabi ki var kimyasal gebelikte ama düşünme öyle şeyler inşallah sağlıkla gelir bebeğin kimyasal olduğunda da sağlıksız olduğu için bebek tutunamıyo zaten
Teşekkür ederim inşallah güzel ilerler her şey. Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım biraz endişeliyim o yüzden

İhtimal her zaman vardır ama endişe etmemeye çalışın stres de etkiler güzel düşünün güzel olsun Allah'ın izniyle

Hanımlar selam. Adetime bir gün var yani yarın. Bugün kan verdim 450 çıktı beta. Bu değerin düşme ihtimali var mı?
Bence adetinize 1 gün yok
Geçmiş bile 2-3 gün.
Tahmin edilenden erken yumurtlama olmuş ve gayet artmış. İyi düşünün iyi olsun♥️
Göğüs belirtiniz var mıydı ve ne zaman başladı

Bence adetinize 1 gün yok
Geçmiş bile 2-3 gün.
Tahmin edilenden erken yumurtlama olmuş ve gayet artmış. İyi düşünün iyi olsun♥️
Göğüs belirtiniz var mıydı ve ne zaman başladı
Ya belki de gecikti ama ben anlamadım. Aşırı derecede göğüs ağrım var dokunamıyorum öyle hissettim zaten. Bi de ara ara kasıklarım hafif ağrıyor adet öncesi gibi. Haricen bi değişiklik hissedemedim daha.

Ay sağ olun vallahi şaşkın ördek gibiyim idrak etmekte zorlanıyorum resmen. Hayırlısı ile güzellikle gelsin 🥰🥰 isteyen herkese nasip etsin Allah

Ya belki de gecikti ama ben anlamadım. Aşırı derecede göğüs ağrım var dokunamıyorum öyle hissettim zaten. Bi de ara ara kasıklarım hafif ağrıyor adet öncesi gibi. Haricen bi değişiklik hissedemedim daha.
Göğüs hassasiyeti ne zaman başladı
Benim yumurtlama günü başladı sadece uçlarından
Şimdi de uçları dahil yanlardan açıyor ezik gibi koltukaltıma doğru

Bende bi haftadır var sanki pek dikkat etmedim ona. Ama yani adetteki Ağrı adetten iki gün önce biterdi ama bu sefer geçmedi hiç ve akşam sütyeni çıkardığımda sanki kopacak gibi ağrıyorlar

Back
X