Ben adetimden üç gün önce yaptım dayanamadım silik çıktı ama çıktı sonuçta Yap canım sen de nolcak sanki .Ben sonrasında da her gün yaptım adettn bir gün sonraki gün en belirgin çıktığı gündü.Adetime 6 gun var bat 14aralık kac gun kala test yapmalıyım??
İkinci çizgi belrsiz de olsa hamile olman yüksek ihtimall ama geçtkten sonra hala daha silik olması da şaşırtıcı yarın tekrar yapabilirsin.Slm herkese ben yeni üye oldum adetim 3 gün gecikti bugün idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok silik belli belirsiz çıktı ama adet olacakmış gibi şiddetli bir bel ağrım var acaba hamile olabilir miyim
Yani en doğru sonuç o zmn çıkıyor ama ben üç gün kala yaptım silik de olsa çıkmıştıbenim kafam karıştı 2.5 aydr bizde istiyoruz 2.bebeğimizi 19 kasım son adet tarihim genelde 5 gün öne atar bu ayın 15 regl olmam lazım adet tarihini gecince test yapmak lazım değil mi ilk bebişime öyle yapmıştımda
Gebeliktede aynı belirtileri yaşamak mümkün yani isterseniz kan tahlili yaptırabilirsiniz. Daha kesin öğrenirsinizBel ağrısı çok şiddetli her ay regl döneminde yaşadığım gibi ... bakalım hayırlısı
Kaç gün var adetinize. Aslında bende bekliyordum. Ama bi akıntı geldi benim için o sebep oldu testi yaptım hatta bekledim başında biraz sonra bişey yok dye gittm işimi gücümü yaptım. 1 2 saat sonra bi baktım ikinci çizgi silik orda ben bi şok ama adet zamanı belirginleşti benim. Deneyin nolcak sankiben biraz dahamı bekliyim ama gecen aynı regli oluyormuşum gibi oldum ilk kez böyle birsey yasadım o derece yaniii baktım birsey yok çokkkk şükür dedimmmmm
15 de olucam sözdeee cnm yapmalımıyım kiKaç gün var adetinize. Aslında bende bekliyordum. Ama bi akıntı geldi benim için o sebep oldu testi yaptım hatta bekledim başında biraz sonra bişey yok dye gittm işimi gücümü yaptım. 1 2 saat sonra bi baktım ikinci çizgi silik orda ben bi şok ama adet zamanı belirginleşti benim. Deneyin nolcak sanki
Benim eşimden gizli yaptım hep Sonradan söylüyodum hala yok umutlanma diye. İyide sizin var daha bence bekleyin şimdi çıkması zor ynieşimde hayal kırıklıgına ugratmk istemiyorummm çok istiyoruzda allah nasip ederse inşlh.
Benim eşimden gizli yaptım hep Sonradan söylüyodum hala yok umutlanma diye. İyide sizin var daha bence bekleyin şimdi çıkması zor yni
Ben üç gün kala yaptım 5 gün kala yapan arkdşlar varsa alalım yorumlarıbat 5 gün kala yada 3ün kala yapan varmıki testi
Bak canım attğm resme. 28.day dedgim adet olmam gereken gündü. Diğerleride bir gün önceleribat 5 gün kala yada 3ün kala yapan varmıki testi
3 günü kala sende nasıl çıktııı 5 günnnnnnn varsa bat varmı yaptıran acabaBen üç gün kala yaptım 5 gün kala yapan arkdşlar varsa alalım yorumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?