Adete kac gün kala test yaptınız(idrar)??

CNM D
R KILO VER DEMISSE BENCE BUNUN ICIN ONCE UGRASMALISIN EN AZINDAN SPORA BASLA HAFIF EGZERSIZLER YAP YURUYUS VS GIBI RABBIM EN KISA ZAMANDA SANADA BANADA NASIP EDECEKTIR INSALLAH

CNM D

R KILO VER DEMISSE BENCE BUNUN ICIN ONCE UGRASMALISIN EN AZINDAN SPORA BASLA HAFIF EGZERSIZLER YAP YURUYUS VS GIBI RABBIM EN KISA ZAMANDA SANADA BANADA NASIP EDECEKTIR INSALLAH
gizli şekeri olan biri olarak çok zor oluyor. şekerimi havalandıran yiyecek sonra diplere düşürüyo sonra baygın baygın oluyorum.çalışıyorum.kan grubuma göre beslenmeye çalışacağım bakalım.iradem çok düşük yemek konusunda

Sabah yine test yaptım sonuç negatif halbuki dün akşam ikinci çizgi silik ti neyse kısmet

Allahtan acil şifalar dilerim cnm bata kac gunun var

aa nasıl birsey cnmm yaa
Ovulasyon testi mi ?? Cnm hamilelik testi gibi adet döngüne göre belli bir gün başlıyorsun benim adetim düzensiz olduğu için ben bu ay adetim gittikten sonra her gün yaptım ..iki -4 saatlik idrarını tutuyorsun o süre zarfında bir şey yiyip içmiyorsun Ve her gün aynı saatte testi yapıyorsun aynı hamilelik testi gibi eger yumurtan çatlarsa koyu bir çift çizgi çıkıyo ben tam kırmızı çift çizğiyi adetime 3 gün vardı yakaladım Ve o günü değerlendirdim bir pre-seed jel var Onuda kullandım bu ay şuan adetim geçikiyor ama zaten geçen ay geçikme olduğu için buay baya geç yumurtladım Ve en az iki haftada geçikme yaşayacağım benim yanı ayın 7 sinde olan bat 18 ine kaydı .

pahalıymışta araraştırıyorumda

pahalıymışta araraştırıyorumda
Türkiyede evet pahalı cnm ama burda okuduğum kadarıyla internette daha uygunmuş ben yurt dışında yaşadığım için burda pek pahalı deil yani ben pahalısını almıyorum

Adetime 6 gun var bat 14aralık kac gun kala test yapmalıyım??
Merhba cnm bırmalde ultra erken gebelık testlerı bıle
5 gun onceden belırlenıyor ama ben bu hamılelıgımde bır markanın ultra erken gebelık testını aldım ılıskıden 5 gun sonra sonuc yazıyor ustunde ve adetımin olması gereken gun testı yaptıgımda vok cok koyu cıZgı belırmıstı betam 325 cıkmıstı o teste cok guvendım marka ismi vermek yasak degılse verebılırım yasaksa dedıgım gıbı ılıskıden 5 gun sonra sonuc ultra erken gebelık testi diye aratırsan fiyatı 19 ila 21₺ aradında bette bulursun

Yanı dıger erken gebelık testlerı adete 5 gun kala bellı oluyor bu ılıskıden 5 gun sınra donuc verıyor

bat 5 gün var veeeee bu sabak yine bi adet sancısı çeker gibi bi agrıyla uyandımmm baktım yine çok şükür birsey yokkkk

bat 5 gün geçsin sonra test yapıcamm

5 gün geçti ama ben 1 gün geçince hemen idrar yaptım 2. çizgi silik çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…