R KILO VER DEMISSE BENCE BUNUN ICIN ONCE UGRASMALISIN EN AZINDAN SPORA BASLA HAFIF EGZERSIZLER YAP YURUYUS VS GIBI RABBIM EN KISA ZAMANDA SANADA BANADA NASIP EDECEKTIR INSALLAHbende 2 senedir istiyorum bir tüp negatifim var. bi daha doktora gitmedim dondurulmuşlar için normalde ikimizde bişey yok gibi süreci hızlandırıyorsunuz demişti dr.. doktorun istediği kiloyada inemiyorum açken fena oluyorum. akışın a bıraktım bir süre böyle devam edicem ben silik de olsa adetim uzayınca çizgi filan görmedim kimyasal bile olmadı.
gizli şekeri olan biri olarak çok zor oluyor. şekerimi havalandıran yiyecek sonra diplere düşürüyo sonra baygın baygın oluyorum.çalışıyorum.kan grubuma göre beslenmeye çalışacağım bakalım.iradem çok düşük yemek konusundaCNM D
R KILO VER DEMISSE BENCE BUNUN ICIN ONCE UGRASMALISIN EN AZINDAN SPORA BASLA HAFIF EGZERSIZLER YAP YURUYUS VS GIBI RABBIM EN KISA ZAMANDA SANADA BANADA NASIP EDECEKTIR INSALLAH
Allahtan acil şifalar dilerim cnm bata kac gunun vargizli şekeri olan biri olarak çok zor oluyor. şekerimi havalandıran yiyecek sonra diplere düşürüyo sonra baygın baygın oluyorum.çalışıyorum.kan grubuma göre beslenmeye çalışacağım bakalım.iradem çok düşük yemek konusunda
bat 16 aralık. amin sağol.Allahtan acil şifalar dilerim cnm bata kac gunun var
Ovulasyon testi kullandım cnmgeç yumurtladığınızı dr mu söylediii
aa nasıl birsey cnmm yaaOvulasyon testi kullandım cnm
Ovulasyon testi mi ?? Cnm hamilelik testi gibi adet döngüne göre belli bir gün başlıyorsun benim adetim düzensiz olduğu için ben bu ay adetim gittikten sonra her gün yaptım ..iki -4 saatlik idrarını tutuyorsun o süre zarfında bir şey yiyip içmiyorsun Ve her gün aynı saatte testi yapıyorsun aynı hamilelik testi gibi eger yumurtan çatlarsa koyu bir çift çizgi çıkıyo ben tam kırmızı çift çizğiyi adetime 3 gün vardı yakaladım Ve o günü değerlendirdim bir pre-seed jel var Onuda kullandım bu ay şuan adetim geçikiyor ama zaten geçen ay geçikme olduğu için buay baya geç yumurtladım Ve en az iki haftada geçikme yaşayacağım benim yanı ayın 7 sinde olan bat 18 ine kaydı .aa nasıl birsey cnmm yaa
pahalıymışta araraştırıyorumdaOvulasyon testi mi ?? Cnm hamilelik testi gibi adet döngüne göre belli bir gün başlıyorsun benim adetim düzensiz olduğu için ben bu ay adetim gittikten sonra her gün yaptım ..iki -4 saatlik idrarını tutuyorsun o süre zarfında bir şey yiyip içmiyorsun Ve her gün aynı saatte testi yapıyorsun aynı hamilelik testi gibi eger yumurtan çatlarsa koyu bir çift çizgi çıkıyo ben tam kırmızı çift çizğiyi adetime 3 gün vardı yakaladım Ve o günü değerlendirdim bir pre-seed jel var Onuda kullandım bu ay şuan adetim geçikiyor ama zaten geçen ay geçikme olduğu için buay baya geç yumurtladım Ve en az iki haftada geçikme yaşayacağım benim yanı ayın 7 sinde olan bat 18 ine kaydı .
Het ay her ay gebelik testi kan testi yapa yapa korktum 15. Gün ablamın zoruyla yaptım yoksa yapmazdım15 gün nasıl sabrettın kız 15 an duramam ben :)
Türkiyede evet pahalı cnm ama burda okuduğum kadarıyla internette daha uygunmuş ben yurt dışında yaşadığım için burda pek pahalı deil yani ben pahalısını almıyorumpahalıymışta araraştırıyorumda
Merhba cnm bırmalde ultra erken gebelık testlerı bıleAdetime 6 gun var bat 14aralık kac gun kala test yapmalıyım??
bat a kaç gün kalaBen kan testi yaptım pozitif çıktı
Gözün aydın cnm maşallah tebrik ederım senıBen kan testi yaptım pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?