Adete kac gün kala test yaptınız(idrar)??

yalnız ben hiç böyle bi test ile yapmadımmmm

anlayamadım açıkcası klasik çift çizgi tek çizgiiiii onlardan yapmıştımda

gec yumurtlamada olabilir ama onuda göz ardı etmeyin ki benim öyle oldu. Bat'tan 6 gün sonra cok silik cizgi gördüm, sonra 9. gün kan testinde beta hcg 75 cıktı. Gec yumurtlamaymıs benim ki. Bende öyle öğrendim.

ben adet tarihimin ilk gününden itibaren sayıp 14. günde hatta 10. gününde ilişkiye girmeyi planlayıp yaptık hayırlısııı cnm ya

bi bayanın yumurtlama tarihi regl gününden sayıp 14. gün olarak hesap lanır adet düzenli ise değil isede zaten beyaz akıntının oldugu dönemlerde yumurtlama günüdürrr

ben adet tarihimin ilk gününden itibaren sayıp 14. günde hatta 10. gününde ilişkiye girmeyi planlayıp yaptık hayırlısııı cnm ya
Ya bu ucuz çoklu ürün ondan böyle. Ben ovulation testiyle almıştım. Ama buda çift ve tek çizgi zaten aynı mantık yani. Deneyin ya bu kadr heycnlıysanz bende denemiştm erkn dönemde çıkmamıştı. İşte en erken adettn üç gün öncesi çıktı.

Cnm herkesin yumurtlama tarihi farklı olduğu için testlerinde sonuçları farklı olur .Yumurtlama gününe göre yapmalısın testini. Mesela ben bu aya çok Çok geç yumurtladım adetini üç gün kala Ve şuan adetim geçiyo allahtan ki ovulasyon kullandım da geç yumurtladığımı biliyorum Yoksa yine testlerle tek çizgilerle kafayı yerdim :)

bakın yine aynı durummm hafif bii tegl olacakmışım gibii karnımda garip bii sızı gibii ama bktm birsey yokk olmasında zatennn dua edinnn

bakın yine aynı durummm hafif bii tegl olacakmışım gibii karnımda garip bii sızı gibii ama bktm birsey yokk olmasında zatennn dua edinnn
aynı durumdayım bat bugün 4 gundur karnım adetmısım gıbı agırıyor ustelık ıstıfra ettım salı gunu ama usutmus olabılırım ondandır dıye dusunuyorum bakalım hayırlısı ınsallah olmam

bat 15 aralıkkk bu ay kalmayı çok istyrmm allahım herşeyin hayırlısını versin inşlh olmayız

rahim agzındada aynı regl dönemindeki gibi bir agrı var hafif hafif

çoçuktan sonra korunan bir iki arkadaşlarım 6 ay sonun da hamile kalmışlar bakalım ben n olucam

geç yumurtladığınızı dr mu söylediii

bat 16 aralık bakalım nolcak.benim sanrıım öncesinde çıkmaz gibi
BEN BIR YILDIR HAYAL KIRIKLIGI YASADIGIM ICIN ARTIK GECMEDEN YAPMAM YAPMIYORUMDA BENCE SİZDE YAPMAYIN EN AZINDAN BAT 1-2 GUN GECSIN EN AZ INANIN NEGATIF GORUNCE COK UZULUYORSUNUZ

BEN BIR YILDIR HAYAL KIRIKLIGI YASADIGIM ICIN ARTIK GECMEDEN YAPMAM YAPMIYORUMDA BENCE SİZDE YAPMAYIN EN AZINDAN BAT 1-2 GUN GECSIN EN AZ INANIN NEGATIF GORUNCE COK UZULUYORSUNUZ
bende 2 senedir istiyorum bir tüp negatifim var. bi daha doktora gitmedim dondurulmuşlar için normalde ikimizde bişey yok gibi süreci hızlandırıyorsunuz demişti dr.. doktorun istediği kiloyada inemiyorum açken fena oluyorum. akışın a bıraktım bir süre böyle devam edicem ben silik de olsa adetim uzayınca çizgi filan görmedim kimyasal bile olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…