3 günü kala sende nasıl çıktııı 5 günnnnnnn varsa bat varmı yaptıran acaba
Ya bu ucuz çoklu ürün ondan böyle. Ben ovulation testiyle almıştım. Ama buda çift ve tek çizgi zaten aynı mantık yani. Deneyin ya bu kadr heycnlıysanz bende denemiştm erkn dönemde çıkmamıştı. İşte en erken adettn üç gün öncesi çıktı.ben adet tarihimin ilk gününden itibaren sayıp 14. günde hatta 10. gününde ilişkiye girmeyi planlayıp yaptık hayırlısııı cnm ya
Gecikirse test yp cnm.Bnde 27 kasim adet olmam lazimdi..Adetimin 5.ci gun gecikmesnde test yptim,pozitif cikti.Adetin gecikirse testi yapAdetime 6 gun var bat 14aralık kac gun kala test yapmalıyım??
Ben adetime 6 gün kala kan testi yaptırmıştım. 0,1 in altı çıkmıştı. Adet günüm 1 gün geçiktiğinde hem idrar testinde hem kan testinde çıktı.bat 5 gün kala yada 3ün kala yapan varmıki testi
aynı durumdayım bat bugün 4 gundur karnım adetmısım gıbı agırıyor ustelık ıstıfra ettım salı gunu ama usutmus olabılırım ondandır dıye dusunuyorum bakalım hayırlısı ınsallah olmambakın yine aynı durummm hafif bii tegl olacakmışım gibii karnımda garip bii sızı gibii ama bktm birsey yokk olmasında zatennn dua edinnn
bat 15 aralıkkk bu ay kalmayı çok istyrmm allahım herşeyin hayırlısını versin inşlh olmayızaynı durumdayım bat bugün 4 gundur karnım adetmısım gıbı agırıyor ustelık ıstıfra ettım salı gunu ama usutmus olabılırım ondandır dıye dusunuyorum bakalım hayırlısı ınsallah olmam
geç yumurtladığınızı dr mu söylediiiCnm herkesin yumurtlama tarihi farklı olduğu için testlerinde sonuçları farklı olur .Yumurtlama gününe göre yapmalısın testini. Mesela ben bu aya çok Çok geç yumurtladım adetini üç gün kala Ve şuan adetim geçiyo allahtan ki ovulasyon kullandım da geç yumurtladığımı biliyorum Yoksa yine testlerle tek çizgilerle kafayı yerdim :)
BEN BIR YILDIR HAYAL KIRIKLIGI YASADIGIM ICIN ARTIK GECMEDEN YAPMAM YAPMIYORUMDA BENCE SİZDE YAPMAYIN EN AZINDAN BAT 1-2 GUN GECSIN EN AZ INANIN NEGATIF GORUNCE COK UZULUYORSUNUZbat 16 aralık bakalım nolcak.benim sanrıım öncesinde çıkmaz gibi
bende 2 senedir istiyorum bir tüp negatifim var. bi daha doktora gitmedim dondurulmuşlar için normalde ikimizde bişey yok gibi süreci hızlandırıyorsunuz demişti dr.. doktorun istediği kiloyada inemiyorum açken fena oluyorum. akışın a bıraktım bir süre böyle devam edicem ben silik de olsa adetim uzayınca çizgi filan görmedim kimyasal bile olmadı.BEN BIR YILDIR HAYAL KIRIKLIGI YASADIGIM ICIN ARTIK GECMEDEN YAPMAM YAPMIYORUMDA BENCE SİZDE YAPMAYIN EN AZINDAN BAT 1-2 GUN GECSIN EN AZ INANIN NEGATIF GORUNCE COK UZULUYORSUNUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?