Adete yakın ovülasyon testi silik çıkıp gebe olduğunu öğrenen var mı

Ya aldım ama negatıf çıktı bir daha da almadım ama dört gün sonra tekrar yaptım pikti şaşkınım
Anladım canım belki de idrara geçmemiştir daha hCG bilemedim şimdi. Aslında kan verseniz direk çıkar ortaya ama ya da pkos yüzünden ikinciye mi yumurtladınız pkosta öyle şeyler oluyor mu acaba

Anladım canım belki de idrara geçmemiştir daha hCG bilemedim şimdi. Aslında kan verseniz direk çıkar ortaya ama ya da pkos yüzünden ikinciye mi yumurtladınız pkosta öyle şeyler oluyor mu acaba
Evet öyle okuyor ama ben yumurtlama kolay kolay görmüyorum ikinciye yumurtlarmıyım bilmiyorum yeni tanı konuldu bende 13 haziranda da randevum var adetin 3 günü hormon testi vermem lazım ama adet hala gelmedi

Evet öyle okuyor ama ben yumurtlama kolay kolay görmüyorum ikinciye yumurtlarmıyım bilmiyorum yeni tanı konuldu bende 13 haziranda da randevum var adetin 3 günü hormon testi vermem lazım ama adet hala gelmedi
Anladım canm randevuda çıkar ortaya o zaman ne olduğu belki doktor beta testi yapar zaten gecikme olsa da olmasa da gel diyordu benim doktorum. Belki sizinki de ona göre bi test yapar ama siz yine de bence bi idrar testi yapın belki de gebe siniz ☺

Kullandığınız testin markasına bağlı. Bazı testler hcg yi lh olarak algıladığı için pik yapıyormuş. Yani ihtimal var
Katılıyorum
Aldığım Bıtane gebelik testinde LH hormonu çalışıldığında etki göstermemiştir diyor demekki bazı testler lh - hcg ikisini de algılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…