- 4 Eylül 2023
- 10
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi ilknur karadeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir çizgi baya koyu gebelik testin varsa denemelisin yada adet tarihinin gecesi bekle istersenAdetime 4 gün var ovulasyon testim baya koyu sizce hamile olabilirmiyim ?
İlk defa ovulasyon testi denedim yorumlarda hamilelik öğrenen olduğunu görünce bende denemek istedim kaset testim suan yok malesefOlabilir çizgi baya koyu gebelik testin varsa denemelisin yada adet tarihinin gecesi bekle istersen
Çatlama gününü falan degerlendirdin mi canimİlk defa ovulasyon testi denedim yorumlarda hamilelik öğrenen olduğunu görünce bende denemek istedim kaset testim suan yok malesef![]()
Değerlendirdim 21 22 23 agustosÇatlama gününü falan degerlendirdin mi canim
Kendini hiç strese sokma adet gününün geçmesini bekle güzel haberlerini bekliyoruzDeğerlendirdim 21 22 23 agustos
Yaaa inşallah kızlar dua edin banaSilik falan da değil çok net çıkmış
Hamilelik var
Yarına tekrar deneyeceğim eger yine koyu ise twst yapicamYani baya koyu çıkmış bencr hamilelik var gebelik testi yapın.
InsKendini hiç strese sokma adet gününün geçmesini bekle güzel haberlerini bekliyoruz
Yarina bi deniycemYani baya koyu çıkmış bencr hamilelik var gebelik testi yapın.
Ins cnm rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşSilik falan da değil çok net çıkmış
Hamilelik var
Amin insalah denedin mi canimIns cnm rabbim tüm isteyenlere nasip eder inş
Ovulasyon testi yine koyu ama gebelik testinj simdi yapabildim negatif malesefAmin insalah denedin mi canim
Canim ovalüsyon bazen yanıltıyor bazen gerçekten gebelik zamanı belli oluyor ikisinide yaşadım bı kere baya koyu çıktı galiba hamileyim dedim test yaptm negatif ertesi gün regl oldum..bazende gebelik öğrenmeden önce koyuya yakın çıkar belli ederdi yani güven olmuyor ne yazikkiOvulasyon testi yine koyu ama gebelik testinj simdi yapabildim negatif malesef![]()
Malesef yanılttı sağlık olsun rabbim demek henüz zamanı değil diyorCanim ovalüsyon bazen yanıltıyor bazen gerçekten gebelik zamanı belli oluyor ikisinide yaşadım bı kere baya koyu çıktı galiba hamileyim dedim test yaptm negatif ertesi gün regl oldum..bazende gebelik öğrenmeden önce koyuya yakın çıkar belli ederdi yani güven olmuyor ne yazikki
Hayırlısı olsun canımMalesef yanılttı sağlık olsun rabbim demek henüz zamanı değil diyor![]()