Adete yakın ovulasyon ?

karanfilla

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
467
-439
18
Merhaba arkadaşlar... ekte fotoğraf ekledim ovülasyon testim sizce gebelik var mı ??adete 4 gün var, karın ağrım var biraz da mide bulantısı eskisi gibi sigara içemiyorum.Hayıt macunu kullandım bu ay bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Eklentiler

• B4553D22-ED3A-4226-9E08-A8D9CEFA1E7F.webp
    100,6 KB · Görüntüleme: 280
ovülasyon kesin sonuç vermez. siz adetiniz geçince gebelik testi yapın.

Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen yok mu acaba bugün de böyle adete kalmış 3 gün yumurtlama 14 ünde bitmişti

Eklentiler

• 1C77AED7-116E-47B0-9369-782BA61008A7.webp
    112,9 KB · Görüntüleme: 236
Ben de şuan hamileyim teşekkür ederim
Hayırlı olsun sizin adınıza cok sevindim sağlıkla kucağınıza alın bende bu ay ilk defa hayıt tohumunu demleyip içmeye başladım. Adetimin 4.günü başladım. Ovulasyonda takip ediyorum henüz pik göremedim yarın 15.gün olcak.. İnşallah faydası olur.

Teşekkür ederim Ovulasyon testinin inanılmaz faydası var ben günde 2 kere yapıyordum aslında ben ilişkiye girdiğim yumurtlama döneminde ovulasyon tam anlamıyla pik değildi yine de denemeye devam ettim..macunun etkisi mi bilmiyorum bu ay yumurtlama dönemini de Hissettim kasık ve bel ağrımdan o haftayı değerlendirdik 1 saat uzandım duş almadım..ayrıca folik asit kullandım geçen ayda aslan pençesi kullanmıştım baya hazırlıklıydım :))son bişey daha bu ay ilaç almadım normalde grip ilacı antibiyotik çok alırdım çabuk hasta oluyorum onlara da dikkat ettim ..sizin için de hayırlısı olsun inşallah bebişlere kavuşalım

Adete yakın kalça, bel, bacak ağrısı olmuş muydu?

Adete 1 gün kala yaptım ben test t çok belirgindi şimdi 4 aylık hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…