- 31 Ocak 2021
- 2.771
- 1.340
- 53
- 30
- Konu Sahibi karanfilla
-
11 de çıkmıştı canım silik bi şekildeYumurtlamadan kaç gün sonra kaset testte pozitif çıkmıştı?
HAYIRLI OLSUN BEBIS NE MACUNU KULLANDINIZTeşekkür ederimOvulasyon testinin inanılmaz faydası var ben günde 2 kere yapıyordum aslında ben ilişkiye girdiğim yumurtlama döneminde ovulasyon tam anlamıyla pik değildi yine de denemeye devam ettim..macunun etkisi mi bilmiyorum bu ay yumurtlama dönemini de Hissettim kasık ve bel ağrımdan o haftayı değerlendirdik 1 saat uzandım duş almadım..ayrıca folik asit kullandım geçen ayda aslan pençesi kullanmıştım baya hazırlıklıydım :))son bişey daha bu ay ilaç almadım normalde grip ilacı antibiyotik çok alırdım çabuk hasta oluyorum onlara da dikkat ettim ..sizin için de hayırlısı olsun inşallah bebişlere kavuşalım
Canım fotosu varsa atabilir misin?11 de çıkmıştı canım silik bi şekilde
11.gunu fotosunu silmişim ama 12 sabahına yaptığım testi atayimCanım fotosu varsa atabilir misin?
12.Günü sabah bu şekilde çıktı canım. Ve 11.gunu sabah negatifti akşam yaptığımda pozitifti.Canım fotosu varsa atabilir misin?
Benim 13.gün çıkmadı, darısı başıma inş.12.Günü sabah bu şekilde çıktı canım. Ve 11.gunu sabah negatifti akşam yaptığımda pozitifti.
İnşallah canımBenim 13.gün çıkmadı, darısı başıma inş.
Kaç aydın ovilasyon test deniyorsunz ilk denemeniz mi yoksaBu şekilde hamile olduğunu öğrenen yok mu acaba bugün de böyle adete kalmış 3 gün yumurtlama 14 ünde bitmişti
Ben de ovulasyonun 12. günü yaptım. Adetime 6 gün varken. Dün yapmıştım. Sonuç böyle. Daha erken mi acaba? Erken gebelik testi değil bu arada12.Günü sabah bu şekilde çıktı canım. Ve 11.gunu sabah negatifti akşam yaptığımda pozitifti.
Çok hafif bir gölge var ama emin olamadm. Kaset testle deneyin bir deBen de ovulasyonun 12. günü yaptım. Adetime 6 gün varken. Dün yapmıştım. Sonuç böyle. Daha erken mi acaba? Erken gebelik testi değil bu arada
Ah bu gaz bana 5 gün giderÇok hafif bir gölge var ama emin olamadm. Kaset testle deneyin bir de
Hadi inşallahAh bu gaz bana 5 gün gider14 ü bat. O gün yeniden yapayım inşallah
Yaaa tebrik ederim canım, benimde adete altı gün kaldı testim tekrar koyulasiyor halbuki iki üç gündür silikti.Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen yok mu acaba bugün de böyle adete kalmış 3 gün yumurtlama 14 ünde bitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?