Pcos hastalarında yumurta takibi yapmak çok zordur ovulasyon testleri var onu kullanıp yumurtlama hesaplayabilirsinizBugun doktora gittim yeni geldim adet cizelgemi gösterdım dotkora sende polikistik over var dedi adetın düzensiz dedi ve adetın 1,2,3 fark etmez bir günde geld dedi yumurtalama takibi yapacaz dedi bu şekilde olup hamile olan varmı birde 2 güne bir ilişkin olsun dedi yumurtalama takibi nasıl oluyor bilgi versenız
Pcos hastasımı oluyorum ben şimdi ilaç vercem dedi doktor ona göre bilmiyorum o testleri nereden alabilirim pekiPcos hastalarında yumurta takibi yapmak çok zordur ovulasyon testleri var onu kullanıp yumurtlama hesaplayabilirsiniz
Pcos polikistik över sendromu demek zaten canım kısaltılmış hali yani. Internetten getirebilirsin fiyatları da uygun zaten bu hamilelik testi gibi yapıyorsun yumurtlamanı o şekilde anlayabiliyorsun sana özelden bişeyler atcam ovulasyon la ilgili onlara bakPcos hastasımı oluyorum ben şimdi ilaç vercem dedi doktor ona göre bilmiyorum o testleri nereden alabilirim peki
Bende de polikistlik over var canim. Doktor bana hamile kalamazsin kalsanda duser dedi suan 3. HamileligimBugun doktora gittim yeni geldim adet cizelgemi gösterdım dotkora sende polikistik over var dedi adetın düzensiz dedi ve adetın 1,2,3 fark etmez bir günde geld dedi yumurtalama takibi yapacaz dedi bu şekilde olup hamile olan varmı birde 2 güne bir ilişkin olsun dedi yumurtalama takibi nasıl oluyor bilgi versenız
Bende kist falan var demedi doktor sadece yumurtalama günümü takp etmem gerekiyor ona denk gelmıyo ilaç aldım ona başlayacağım bugunBende de polikistlik over var canim. Doktor bana hamile kalamazsin kalsanda duser dedi suan 3. Hamileligim2.zor hamile kaldim rahim filmi cekindigim ay hamile kaldim . 3. Supriz oldu cunku ikinci kizim daha 1 yasinda . Ama ilk ikisinde kist var varken hamile kaldim bir sikintim da olmadi. Insaah sende hamile kalirsin saglikli bebislerin olur
Ben tedavıye başlayacagım testi yinede alayım mı bilm doğum kontrol hapı kullanmadım hiç ama düzensiz adet sorun bende işte ilk ayımda hamıle kalablrmiym bilmiyorumBen doğum kontrol hapını bırakınca düzensiz adet gördüm. Doktora gittim, daha çok erken test için, önce vücudun bir kaç ay bu değişikliğe alışmalı dedi.
Üçüncü adetimden sonra hamile olduğumu öğrendim. Yumurtlama günlerimi hesaplamadım, test yapmadım, öylece oldu.
Ama size tavsiyem, diğer arkadaşların dediği gibi ovulasyon testi yapmanız. Gebelik testi gibi idrar ile belli günlerde yapılıyor. Bu testler ile ilgili internette çok detaylı anlatımlar var, istediğiniz kadar bilgi bulabilirsiniz.
Tahminimce internette daha uygun olanları bulabilirsiniz eczaneye göre.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Her test dogru ckarmı ben alayım bu ay tedavıyede devam edecegım yinedePcos polikistik över sendromu demek zaten canım kısaltılmış hali yani. Internetten getirebilirsin fiyatları da uygun zaten bu hamilelik testi gibi yapıyorsun yumurtlamanı o şekilde anlayabiliyorsun sana özelden bişeyler atcam ovulasyon la ilgili onlara bak
Doktorunuz yumurtlama takibi yapın dediyse bir şekilde yapmanız gerekiyor. Test en basit yöntem olduğu için onu söyledim. Yoksa vücut ısısını her sabah ölçerek, akıntısını her gün kontrol ederek anlayan kadınlar da var.Ben tedavıye başlayacagım testi yinede alayım mı bilm doğum kontrol hapı kullanmadım hiç ama düzensiz adet sorun bende işte ilk ayımda hamıle kalablrmiym bilmiyorum
Tabiki tedavine devam et bu testler le sadece yumurtlama gününü yani hamile kalmak için şansının en yüksek olduğu günleri belirliyorsun Allah nasip eder inşAllah en kısa zamandaHer test dogru ckarmı ben alayım bu ay tedavıyede devam edecegım yinede
İnşallh ya o günleri de görcemTabiki tedavine devam et bu testler le sadece yumurtlama gününü yani hamile kalmak için şansının en yüksek olduğu günleri belirliyorsun Allah nasip eder inşAllah en kısa zamanda
Yumurtala takıbımı doktor yapcak be. Değil inşallh nasip olursa bnde cocuk sahibi olurumDoktorunuz yumurtlama takibi yapın dediyse bir şekilde yapmanız gerekiyor. Test en basit yöntem olduğu için onu söyledim. Yoksa vücut ısısını her sabah ölçerek, akıntısını her gün kontrol ederek anlayan kadınlar da var.
Ben bunların hiç birini yapmadığım için kolaylık ve güvenilirlik konusunda bi şey diyemem.
Eğer tedavi de olacaksınız belki en doğrusu bu konuda doktorunuza danışıp onun önerdiği şekilde takip etmek olur. Yanlış yönlendirmek istemem sizi.
Benım yumurtalarıma baktı sağlıklı idi bnada ilaç tedavısı verecekmiş takip edelım önce dedi adetım 1,2,3 herhangi gün gel dedi o gun altan muayene olurmuBendede vardı . Alttan muayne ediyor . Yani bakıyor yumurtalara. Ben klomen kullandım. Takip etti yumurtaları
Hamile kaldnz mı yaBenım yumurtalarıma baktı sağlıklı idi bnada ilaç tedavısı verecekmiş takip edelım önce dedi adetım 1,2,3 herhangi gün gel dedi o gun altan muayene olurmu
İnşAllah hepimiz görürüz o günleriİnşallh ya o günleri de görcem
Daha guzel iste kist filan yoksaBende kist falan var demedi doktor sadece yumurtalama günümü takp etmem gerekiyor ona denk gelmıyo ilaç aldım ona başlayacağım bugun
Adetlerin nasıldı canımBugun doktora gittim yeni geldim adet cizelgemi gösterdım dotkora sende polikistik over var dedi adetın düzensiz dedi ve adetın 1,2,3 fark etmez bir günde geld dedi yumurtalama takibi yapacaz dedi bu şekilde olup hamile olan varmı birde 2 güne bir ilişkin olsun dedi yumurtalama takibi nasıl oluyor bilgi versenız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?