Amin inşallah Allah gönlünüzegöre versin inşallahYumurtala takıbımı doktor yapcak be. Değil inşallh nasip olursa bnde cocuk sahibi olurum
Evet oluyorBenım yumurtalarıma baktı sağlıklı idi bnada ilaç tedavısı verecekmiş takip edelım önce dedi adetım 1,2,3 herhangi gün gel dedi o gun altan muayene olurmu
Çok düzensiz adetlerım 35 günde 40 gün 21 gün 30 gün değişiyor hep işteAdetlerin nasıldı canım
Ama adetli iken olmaz galiba bende bilmiyorum kiEvet oluyor
21den düşük 35den yüksek oldugu zaman adet düzensizliği den söz ediliyor bu iki aralıktan çok sık çıkıyor sanırım anladımÇok düzensiz adetlerım 35 günde 40 gün 21 gün 30 gün değişiyor hep işte
Adetliyken bakıyor alttanAma adetli iken olmaz galiba bende bilmiyorum ki
21 yazmısım ya 28 olacak orası21den düşük 35den yüksek oldugu zaman adet düzensizliği den söz ediliyor bu iki aralıktan çok sık çıkıyor sanırım anladım
Evt 40 günde oluyor 38 günde oluyor değişiyor21den düşük 35den yüksek oldugu zaman adet düzensizliği den söz ediliyor bu iki aralıktan çok sık çıkıyor sanırım anladım
Melaba canım benden bahsetmişsin senBugun doktora gittim yeni geldim adet cizelgemi gösterdım dotkora sende polikistik over var dedi adetın düzensiz dedi ve adetın 1,2,3 fark etmez bir günde geld dedi yumurtalama takibi yapacaz dedi bu şekilde olup hamile olan varmı birde 2 güne bir ilişkin olsun dedi yumurtalama takibi nasıl oluyor bilgi versenız
Adet çizelgeni burda da yazsan bi canım?Bugun doktora gittim yeni geldim adet cizelgemi gösterdım dotkora sende polikistik over var dedi adetın düzensiz dedi ve adetın 1,2,3 fark etmez bir günde geld dedi yumurtalama takibi yapacaz dedi bu şekilde olup hamile olan varmı birde 2 güne bir ilişkin olsun dedi yumurtalama takibi nasıl oluyor bilgi versenız
Aynı şeyler bendede var1yıl uğraşıyorum bende düzensiz ve denk getiremedim inşallh benımde olurMelaba canım benden bahsetmişsin senyıllardır bana da kaç doktor pko var sende dedi, sora adetin 2. Günü kaç kez hormon testi verdim ve hepsinde normal çıktı hormonlarım. En son da gecen ay verdim yine normal, yumurtalıklarda fln kist de yok. Gelgelelim durumuma
Ben 2007-2015 arası hep korundum, 2015 mayıs başı korunmayı bıraktım, sandım ki hemen gebe kalınıyor, olmadı, olmadığı gibi bir de ultrason kontrollerinde doktorumun hergidişte yumurtan çatlamak üzere deyip 3-4 ay yanlış tarih verip yönlemdirmesi var, önümüzdeki 3 gün ilişki sonra ara ver adete kadar gibi.. neyse bir de adet düzenim arada bozulur benim, stresli bi dönem veya mevsim geçişiyse, mesela evlendiğim dönem 3 ay adet olmamıştım nerdeyse, bu olay bana 2 senede 1 fln oluyor, 75 gün olmuyorum.
Ama normal düzenim 30-45 arasıdır. Ve ovu tedtleriyle bile yakalayamadım, ovu testinde yok çıkıp kan testinde var çıktıgı olmuştu. Doktorun da yumurta sandığı bir su kistiymiş aylarca boşuna ağlamışım ümitlenip falan...
Sonra 1 ay 73 gün adet olmadım ve lekelenme fln oldu, dedim kesin gebeyim ama test dahi yapmadım. Direk doktora gittim 70 de, doktor gebe olabilirsin bi test yaptır ama değilsen adet olursan hastanelik olursun rahmin çok kalınlaşmış fln demişti..
Test negatif çıkınca direk utancımdan doktor değiştirmiştim
Migrenim için akupunktura başlamıştım
Ve neuroformat diye bi tedavi almıştım 2 saat süren
Ve ben o ay bu konuyu düşünmeden , denemeden gebe kaldım. 35. Gün kan testinde çıkmadı, adet söktürücü aldım, sökülmeyince de tekrr test yaptım 42 de idrarda çıktı. Yumurtlamam 25. Gün olmuş ondan gebe kalmışım..
Şuan ikinci için savaştayım, ilkine gebe kalmam 10 ay sürdü
İkinci için 8 aydır deniyorum
Hiçbi hormon sorunum yok ama yumjrtlamayı yakalayamıyorum, ovu testi yapmak da geciktiriyor veya direk yumurtlama olmadı gecen, 30 gün test yaptım hep negatifti, 40 da adet geldi..
Valla 8 aydır bi tane mi yumurtlamaya denk gelmez arkadaş! Korunma yöntemine döndü, istemesem kazayla kalırdım istiyorum yaAynı şeyler bendede var1yıl uğraşıyorum bende düzensiz ve denk getiremedim inşallh benımde olur
Ay bizsık ilişkiye giren bi çiftiz ama soğuduk cinsel hayatımız zedelendiVala bende sürekli ilişkid seven biride değilim eşimde oyle 2 gunde bir ilişknz olsun dedi zorla yapıyorz resmen cocuk için çok zor bişey gerçekten
Bu cocuk olayından dolayı insan soguyor gerçekten istedgı zaman değilde zorlama oluyor inşallh bende hamile kalrmAy bizsık ilişkiye giren bi çiftiz ama soğuduk cinsel hayatımız zedelendi
Merhaba arkadsim benimde adetlerim seninki gibi duzensizdi ilk dogumumdan sonra düzenim bozuldu ikinci cocuk istedigimde 7-8 ay olmadi bu düzensizlik yuzunden bi kac ay doktora gitmeye basladim gebe kalmadan ayni zamanda çörekotu.bal.tarçın kullandım bide düzenli ilişki çünkü ne zaman yumurtlicamiz belli olmuyo maalesef bende ise yaradı belki bilmiyorum ama tavsiye etmek istedimÇok düzensiz adetlerım 35 günde 40 gün 21 gün 30 gün değişiyor hep işte
benimkide düzensizdi 1 ay olup 3ay olmadığım dönemler vardı hamileyim şuanBugun doktora gittim yeni geldim adet cizelgemi gösterdım dotkora sende polikistik over var dedi adetın düzensiz dedi ve adetın 1,2,3 fark etmez bir günde geld dedi yumurtalama takibi yapacaz dedi bu şekilde olup hamile olan varmı birde 2 güne bir ilişkin olsun dedi yumurtalama takibi nasıl oluyor bilgi versenız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?