Adeti düzensiz olup hamile kalan varmı?

Çok düzensiz adetlerım 35 günde 40 gün 21 gün 30 gün değişiyor hep işte
21den düşük 35den yüksek oldugu zaman adet düzensizliği den söz ediliyor bu iki aralıktan çok sık çıkıyor sanırım anladım

21den düşük 35den yüksek oldugu zaman adet düzensizliği den söz ediliyor bu iki aralıktan çok sık çıkıyor sanırım anladım
21 yazmısım ya 28 olacak orası

Melaba canım benden bahsetmişsin sen yıllardır bana da kaç doktor pko var sende dedi, sora adetin 2. Günü kaç kez hormon testi verdim ve hepsinde normal çıktı hormonlarım. En son da gecen ay verdim yine normal, yumurtalıklarda fln kist de yok. Gelgelelim durumuma

Ben 2007-2015 arası hep korundum, 2015 mayıs başı korunmayı bıraktım, sandım ki hemen gebe kalınıyor, olmadı, olmadığı gibi bir de ultrason kontrollerinde doktorumun hergidişte yumurtan çatlamak üzere deyip 3-4 ay yanlış tarih verip yönlemdirmesi var, önümüzdeki 3 gün ilişki sonra ara ver adete kadar gibi.. neyse bir de adet düzenim arada bozulur benim, stresli bi dönem veya mevsim geçişiyse, mesela evlendiğim dönem 3 ay adet olmamıştım nerdeyse, bu olay bana 2 senede 1 fln oluyor, 75 gün olmuyorum.
Ama normal düzenim 30-45 arasıdır. Ve ovu tedtleriyle bile yakalayamadım, ovu testinde yok çıkıp kan testinde var çıktıgı olmuştu. Doktorun da yumurta sandığı bir su kistiymiş aylarca boşuna ağlamışım ümitlenip falan...
Sonra 1 ay 73 gün adet olmadım ve lekelenme fln oldu, dedim kesin gebeyim ama test dahi yapmadım. Direk doktora gittim 70 de, doktor gebe olabilirsin bi test yaptır ama değilsen adet olursan hastanelik olursun rahmin çok kalınlaşmış fln demişti..
Test negatif çıkınca direk utancımdan doktor değiştirmiştim
Migrenim için akupunktura başlamıştım
Ve neuroformat diye bi tedavi almıştım 2 saat süren

Ve ben o ay bu konuyu düşünmeden , denemeden gebe kaldım. 35. Gün kan testinde çıkmadı, adet söktürücü aldım, sökülmeyince de tekrr test yaptım 42 de idrarda çıktı. Yumurtlamam 25. Gün olmuş ondan gebe kalmışım..
Şuan ikinci için savaştayım, ilkine gebe kalmam 10 ay sürdü
İkinci için 8 aydır deniyorum

Hiçbi hormon sorunum yok ama yumjrtlamayı yakalayamıyorum, ovu testi yapmak da geciktiriyor veya direk yumurtlama olmadı gecen, 30 gün test yaptım hep negatifti, 40 da adet geldi..

Adet çizelgeni burda da yazsan bi canım?
Ayrıca benim ananem annem ve 2 teyzem, hepsinin de adetleri ben gibi düzensizmiş, 26-60 arası.
Ananem 6 tane
Teyzem 2 tane artı minimum 1 kürtaj( istekli aldırma)
Annem3 çocuk 1 kürtaj (istekli
Aldırma) ki annem 31 de evlenmiş, boyuna doğurmuş
Teyzem 1 düşük 1 doğum

Yani görüyorsun ki düzensizadetle bizim aile üremiş de üremiş..
ilk aydan gebe kalmanane gerek var?
Yarış mı bu?

Ayrıca hemen tedavi derken?
35 yaşı mı geçtin?
Adetin düzensiz diye pko yapıştırıveriyolar sinir oluyorum.
Biz hasta değiliz
Yapımız böyle
Herkes 28 de adet olmuyor işte
Bazı kadının hormonları hassas
Stres gelince gerilince az uyuyuyunca kayıyor adet bi hafta 10 gün, bu doğal.
Bak ben ne kürler ne ilaçlar denedim, yok yani şuan düzenim 37 de karar kılmış, çörekotu yaptım 37 de adet oldum yine, hayıt otu hapı kullandım yine o civarda.. şuanda da tiroid için ilaç alıyorum ve glifor, yine 37 de gelecek..
bazen vucudumuzu kendi ritmine bırakmak, doktordan çok kendimize güvenmek en iyisi sanırım
Ben bana hastasın düye doktoru değiştirip doğal yoldan gebe kaldım
Gebeyken de bana ilaç kullan diyen doktoru değiştirip yediklerime dikkat edip az kilo alarak doğuma girdim ilaç almadan..

Aynı şeyler bendede var1yıl uğraşıyorum bende düzensiz ve denk getiremedim inşallh benımde olur

Aynı şeyler bendede var1yıl uğraşıyorum bende düzensiz ve denk getiremedim inşallh benımde olur
Valla 8 aydır bi tane mi yumurtlamaya denk gelmez arkadaş! Korunma yöntemine döndü, istemesem kazayla kalırdım istiyorum ya öf yeter içimiz dışımız ilişki oldu diyip bi hafta uzak kaldığımıza denk gelmiş hep yumurtlama , adet olup da 14 gün önceye takvimde bakınca gördüm! Bi kere bile deneyemedik dilekolay arkadaş! Millet acaba mı derken gebe kaldı kucağına aldı ben hala ovu tarihi peşindeyim. Tükürükle bakılan mikroskop bile aldım, tam ovu artık oldu deyip bi hafta ilişki ve mikroskobu bıraktım hep sonraki hafta olmuş yaa 2 ay böyle denk geldi. Bu ay artık ilk 20 gün hiçbişeye bakmadım

Vala bende sürekli ilişkid seven biride değilim eşimde oyle 2 gunde bir ilişknz olsun dedi zorla yapıyorz resmen cocuk için çok zor bişey gerçekten

Vala bende sürekli ilişkid seven biride değilim eşimde oyle 2 gunde bir ilişknz olsun dedi zorla yapıyorz resmen cocuk için çok zor bişey gerçekten
Ay bizsık ilişkiye giren bi çiftiz ama soğuduk cinsel hayatımız zedelendi

Çok düzensiz adetlerım 35 günde 40 gün 21 gün 30 gün değişiyor hep işte
Merhaba arkadsim benimde adetlerim seninki gibi duzensizdi ilk dogumumdan sonra düzenim bozuldu ikinci cocuk istedigimde 7-8 ay olmadi bu düzensizlik yuzunden bi kac ay doktora gitmeye basladim gebe kalmadan ayni zamanda çörekotu.bal.tarçın kullandım bide düzenli ilişki çünkü ne zaman yumurtlicamiz belli olmuyo maalesef bende ise yaradı belki bilmiyorum ama tavsiye etmek istedim

Teşekkür ederım bende doktora gidiyorum adet olmayı bekliyorum yumurtalama takvımı oluştrcak doktor

B
benimkide düzensizdi 1 ay olup 3ay olmadığım dönemler vardı hamileyim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…