Adeti geciktiği halde test yapmaya korkanlar burada mı

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.573
83
Adetime 3 gün kala hem idrar hem kan testi yaptım sonuç negatif fakat 4 gündür adetim gecikti aynı sonucu tekrar alırım diye test yapmaya korkuyorum ne olacak bu halim

Adetime 3 gün kala hem idrar hem kan testi yaptım sonuç negatif fakat 4 gündür adetim gecikti aynı sonucu tekrar alırım diye test yapmaya korkuyorum ne olacak bu halim
+1 bende 3 gün kala idrar silik ama beta hcg 0.1 di ve 3. Güne girecek bat geçikmem

Of ne yapıcaz kızlar ya aynı sonucu tekrar alırım diye korkuyorum test yapmaya

Kizlarr benimde 8 gun gecti ve hala bekliyorumm hic test yapmadim daha sadece sag kasik agrim ve bel agrim varr. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. :)

Kizlarr benimde 8 gun gecti ve hala bekliyorumm hic test yapmadim daha sadece sag kasik agrim ve bel agrim varr. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. :)
İnşallah canım bende pco var adetim geçeli bugün 5. Gün oluyor ama hiçbir belirti bulgu yok adet olacağıma dair sadece arada kaşıklarıma iğne saplar gibi ağrı giriyor

Benimde Adetim gecikti. Dün olcaktım hala olmadım. Gelen giden yok. Agrı sancı vs. de yok. Dün, bide önceki gün kahverengi çamurumsu leke geldi o kadar. Normalde adet olcagım gün karnım agrır ve direk olurdum. Henüz yok bişey.. Mevsimsel heralde cünkü test yaptırdım gecen cumartesi 0.1 cıktı :) prşmb günüde idrar yaptım nefatif cıktı :)

Hayırlısı artık.

Ay inşallah bebiş vardır da ondan gecikmiştir inşallah ya o lekelenme yerleşme kanamasıdır

Ay inşallah bebiş vardır da ondan gecikmiştir inşallah ya o lekelenme yerleşme kanamasıdır

Sanmıyorum olsa testlerde çıkardı. Az önce baktım adet oluyom :) kanama gibi ama kahverengi akışkan bişey. Adet heralde.

Sen yapsana test. Gecikmiş o kadr kesin cıkar :)

Benimki 14 gundur gecikti.9 ekim bat gunumdu ama hala adet olmadim.2 defa test yaptim ilk yaptigim test bi hafta onceydi.Silikti dün tekrar yaptim negatifMidem cok bulaniyor pzrtesi doktora gidicem

Sanmıyorum olsa testlerde çıkardı. Az önce baktım adet oluyom :) kanama gibi ama kahverengi akışkan bişey. Adet heralde.

Sen yapsana test. Gecikmiş o kadr kesin cıkar :)
Ben geçen hafta paZartesi kan tahlili yaptırDım negatif çıktı bi daha da yaptırmadım olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…