Adeti geciktiği halde test yapmaya korkanlar burada mı

Bennnn hemde ne korku yine negatif çıkar diye

Kac gunluk bir gecikmen var canim ?
canm ben geçen ayın 12 sinde adet oldum bu ayın 12 sinde olmadım 4 gün geçtikten sonra önce camur gibi akinti sonra hafif kan geldi ama 2 gün sürdü birden kesildi simdide hicbirsey gelmiyor kasıklarımda ağrı batmalar ve goguslerimde hafif sızlamalar oluyo son 3 gündür akıntımda fazlalasma oldu bakalım test yapmaya korkuyorum inşallah vardir

Anladim canim cesaretini toplayip test yapmani oneririmm insallah hamissindir benim de 8 gunluk bir gecikmem var bugun test yaptim negatif cikti 1 ,hafta daha bekliycem yine test yapicam oda negatif olursa doktora bavurucam. :)

Anladim canim cesaretini toplayip test yapmani oneririmm insallah hamissindir benim de 8 gunluk bir gecikmem var bugun test yaptim negatif cikti 1 ,hafta daha bekliycem yine test yapicam oda negatif olursa doktora bavurucam. :)
hayırlısı canm ya pazartesi doktora gidicem zaten inşallah çıkar hüsran olmaz

Sagolün
Insallah canim rabbim gonlunden geçenlerin en hayirlisi ve en guzelini versin tum dualarim seninle insallah hayirli haberini aliriz

İnşallah bebişin konuvermiştir karnına canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
çok sagolün canlarım inşallah vardir ve aldığım haber ne olursa olsun burda paylaşılacam sizinle kızlar inşallah konuvermistir inşallah vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…