- Konu Sahibi Paramedik92
-
Haklısın tatlım ama çok korkuyorum negatif çıkacak diye artık negatif görmekten yoruldumKan testi yaptır istersen idrar yanıltıcı olabilir ama kan kesin sonuç verecektir
Gecikme olunca ilk kahve akıntı geliyor sanırım sabah bende de oldu o akıntı 5 gün gecikmisti simdi geliyor normal bibsekikdeSanmıyorum olsa testlerde çıkardı. Az önce baktım adet oluyom :) kanama gibi ama kahverengi akışkan bişey. Adet heralde.
Sen yapsana test. Gecikmiş o kadr kesin cıkar :)
Bende bir gün geçe yapmıştım pozitif çıktı hiç korkmayın allah her şeyin hayırlısını versin deyin ve yapın er geç sonucu alacaksınız zaten :)
Insallah canim yaaa cok istiyorum
Allah gönlünden geçeni tez vakitte versin inşallah canımm hiç sıkma canını er geç olur bebeğin inşallaaaaaaah :)
Seni çok iyi anlıyorum canım bak 5 gün geçti benim hala idrarda negatif stresten midem bulantı istifra ettim psikolojim öyle bozuldu ki negatif olduğu halde acaba hamileyim ondan mı bulandı diyorumHaklısın tatlım ama çok korkuyorum negatif çıkacak diye artık negatif görmekten yoruldum
Bu ay tekrar deneyelim tatlım rabbim hayırlısını nasip etsinBende yaptım kızlar yine yok bişey kesin adet gelecek ama 2. Gün oluyor geçeli
Canım ben 45 50 günde bir adet oluyorum adet düzenleyici hormon ilacı aldığımda ise 25 26 günde bir adet oluyorum ama artık doktor ilacı bıraktırdı bakalım ne olacakPco su olan arkadaslar adetiniz en fazla kac gun gecikiyor ?
Canım ben 45 50 günde bir adet oluyorum adet düzenleyici hormon ilacı aldığımda ise 25 26 günde bir adet oluyorum ama artık doktor ilacı bıraktırdı bakalım ne olacak
Rica ederim tatlım bende o illet hastalık ile uğraşıyorum lh hormonum çok yüksek o yüzden yumurtlasam bile çatlama sorunu yaşıyorum çatlamadığı için adet olamıyorum olsam bile yumurtlama günümü bilmediğim için sıkıntı oluyor ben şimdi hayır suyuna başladım canım geç hormon düzenleyip kistleri Yok ediyormuş hemde hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş adeti bekliyorum 3. Günü tahlil yaptırıcam eğer faydası olduysa sana bildiririm başlarsınTsk ederim canim yardimci oldugun icin.test yaptim ya negatif cikti suphe ettim pco felan mi var diye o yuzden.sordum 1 hafta daha bekliycem sonra hastaneye gidecegim
Hadi hayırlısı canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah yavrunu hayırlısı ile alırsın kucağınaKizllar benimde sali günü adet günüm 3 gün önce dayanamadim test yaptim.negatif ama bel klasik bacak kalça agrilarim var 5 ay öncede kürtaj oldum inşallah bu sefer güzel haberler alirim beklicem adet gününe kadar en zorunda beklemek zatenbu arada ucuz testlerden yapmistim inşallah erken olduğu için negatif cikmistir
Amin canım inşallahHadi hayırlısı canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah yavrunu hayırlısı ile alırsın kucağına
Rica ederim tatlım bende o illet hastalık ile uğraşıyorum lh hormonum çok yüksek o yüzden yumurtlasam bile çatlama sorunu yaşıyorum çatlamadığı için adet olamıyorum olsam bile yumurtlama günümü bilmediğim için sıkıntı oluyor ben şimdi hayır suyuna başladım canım geç hormon düzenleyip kistleri Yok ediyormuş hemde hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş adeti bekliyorum 3. Günü tahlil yaptırıcam eğer faydası olduysa sana bildiririm başlarsın
Yok kuzum kasık ağrım çok fazlaydı benim test yaptığımda ama negatif hatta şimdi hafif hafif kırmızılar gelmeye başlamış gibi önümüz aya kaldım hayırlısı hakkımızda inşallaj buradan birbirimize hayırlı haberler veririzTamam kuzum bekliyorum sende kasık ve bel agrisi yapiyor muydu bence asiri derecede agri var da. Insallah hamilesindir canimmmm o guzel haberi burada bizlere verirsinn. :)
Yok kuzum kasık ağrım çok fazlaydı benim test yaptığımda ama negatif hatta şimdi hafif hafif kırmızılar gelmeye başlamış gibi önümüz aya kaldım hayırlısı hakkımızda inşallaj buradan birbirimize hayırlı haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?