Adeti geçtiği halde testler negatif çıkıp sonra pozitife dönen var mı

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
Merhaba bugün gecikmemin 3.günü normalde düzenli olduğum için hamilelik ihtimalini yüksek tutuyorum ama testler negatif çıkıyo. Acaba geç döllenme olabilir mi. Kadın doğuma sıra bulamıyorum kan vermek için. Varsa iğneye başlamam lazım o yüzden öğrenmek için acele ediyorum. Bundan daha geç öğrenen var mı acaba

Ben de şimdi konu açtım gecikmemin 26. Günü. 7. Günde kan verdm 1 çıktı ve gecikmenin ilk gününden beri beyaz akıntım var. Bazen şeffaf.

hamile misiniz ?

Benimde adetim iki gün geçmişti idrarda negatif çıktı ertesi gün sağlık ocağına gidip sabah erkenden kan verdim pozitif çıktı

bende çok merak ettim ben hamileliği çok kafama takmadığım için pskolojik belirtiler olur mu bilmiyorum ama aşırı şişkinim ve ben öyle tıka basa yiyen bri hiç olmadım hiçbi tere sığamıyorum resmen belim zaten kopacak gibi ağrıyor bugün regl günüm olmadım ve test negatif ama 1 haftadır kasık ağrısı çekiyorum normalde 2 3 gün önceden başlardı sadece oda hafif olurdu aueıca göğüs uclarım hiç acımazdı öyle aşırı hassasiyet yok ama yine de acıyor bilemedim

Benimde öyle oldu adetime bı gün kala akşamı sagkasik ağrısı oldu ertesi gün akşama kadar hastalanirim zanettim olmadı bide çok uykum geliyodu sıcaklardan deyip onemsemedim şuan iki gündür göğsümde sızlama var sanki süt dolar emzirmezsiniz ya öyle bişey inşallah sizde hamilesinizdir

ay inşallah teşekkür ederim testi ne zamn yapmıştınız en son birde ben geçen ay kimyasal geçridim yumurtlama günümü bilmiyordum ama değerlendirdik hep adetim de gecikir mi gelir mi bilemiyorum ama çok ağrım var muhtemelen regl olucam

Adetim 3.gunu gecince 2 günü testte negatif çıktı hastalanmayinca kan verdim

Adetim 3.gunu gecince 2 günü testte negatif çıktı hastalanmayinca kan verdim
İnşallah bende siizn gibi olurum adetime beş gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hamilelikten çok şüpheleniyorum negatif çıkması beni bayağı bi sarstı adet bekliyorum şuan

Ben de şimdi konu açtım gecikmemin 26. Günü. 7. Günde kan verdm 1 çıktı ve gecikmenin ilk gününden beri beyaz akıntım var. Bazen şeffaf.
Bende şuanda geçim edeyim 3 gün gecikmişti ama evdeki testte silik çıktı kan testinde negatif çıktı doktoruma gittiğimde gecikmem devam ederse 1 hafta sonra tekrar kan testi vereceğimi söyledi geç döllenme olabilirmiş o yüzden pazartesi tekrar kan vericem

Bir hafta önce kan ve idrar testi yaptım negatif bu hafta şükürler olsun ikisi de pozitif lütfen umudunuzu yitirmeden sakince bekleyin
Merhabalar bende adetim 3 gün gecikti bugün dün kan verdim negatif 0.2 den küçük yani sizdede öyle cikipta mi pozitif oldu yoksa ufakta olsa bir değer varmiydi

Merhaba Ben 8 gun geciktim halen negatif cikiyor

Bir hafta önce kan ve idrar testi yaptım negatif bu hafta şükürler olsun ikisi de pozitif lütfen umudunuzu yitirmeden sakince bekleyin
Lütfen umut olun gecikmemin birinci günündeyim dün adet gğnümdü kan testi negatif çıktı siz ne zaman negatif ne zaman pozitif gördünüz adet döngünüz kaç gün sürüyor benim 23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…