Adeti ine 10 gün kala Beta HCG yaptıran var mı?

Matmazel21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
5
1
1
26
Adetime daha on gün var ve iki gündür çok koyu kanla karışık lekelenmem oldu doktora gittim ama beta 0,50 çıktı bazı YouTube den videolar izledim erken yapınca çıkmayabilir lütfen yardımcı olur musunuz?Bu durumu aranızda yaşayan var mı?

Adetime daha on gün var ve iki gündür çok koyu kanla karışık lekelenmem oldu doktora gittim ama beta 0,50 çıktı bazı YouTube den videolar izledim erken yapınca çıkmayabilir lütfen yardımcı olur musunuz?Bu durumu aranızda yaşayan var mı?
Canım daha yumurtluyor olabilirsin yumurtlarkende lekelenme oluyor diye okumuştum burda 10 gün kala mümkün değil çıkmaz kana geçmez olsa bile

Merhaba ben 9 gün kala test yaptırdım dağlık ocağında hormon baktırayım derken k a da baktılar ve 8.6 çıktı. Adetime 9 gün var

Aslında şöyle söyliyim biz sadece 14. Günü değerlendirdik eşimin işi nedeniyle normalde yumurtlama günümü kontrol etmedim. Ama 14. Gün diye tahmin ediyorum beta böyle olduğu için

Gebelik var mı sonradan baktınız mi

Back
X