senason Limonata Kayıtlı Üye 4 Eylül 2009 102 0 96 37 Ankara 23 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi senason #1 adetim en son 23 nisanda olmuştu,mayısta olmadım ve şimdi 22 haziranda oldu,ilk kez böyle bişey geldi başıma...bu arada bekarım... sormak istediğim soru şu: ben bu akşam bir yolculuğa çıkıcam ve adetim çok mu olur yoksa normal mi olur? hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? yolda rezil olmaktan korkuyorum ona göre yolculuğa çıkıcam arkadaşlar...lütfen yardım edin
adetim en son 23 nisanda olmuştu,mayısta olmadım ve şimdi 22 haziranda oldu,ilk kez böyle bişey geldi başıma...bu arada bekarım... sormak istediğim soru şu: ben bu akşam bir yolculuğa çıkıcam ve adetim çok mu olur yoksa normal mi olur? hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? yolda rezil olmaktan korkuyorum ona göre yolculuğa çıkıcam arkadaşlar...lütfen yardım edin
AkhyLs Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2011 2.443 63 158 Ankara 23 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi senason #2 senason .!.: adetim en son 23 nisanda olmuştu,mayısta olmadım ve şimdi 22 haziranda oldu,ilk kez böyle bişey geldi başıma...bu arada bekarım... sormak istediğim soru şu: ben bu akşam bir yolculuğa çıkıcam ve adetim çok mu olur yoksa normal mi olur? hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? yolda rezil olmaktan korkuyorum ona göre yolculuğa çıkıcam arkadaşlar...lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... ben böyle durumları çok yaşıyorum. Adet miktarım normalden fazla gelir ve çok sancılı geçiririm 1 aylık fln bir gecikme yaşamışsam:26:
senason .!.: adetim en son 23 nisanda olmuştu,mayısta olmadım ve şimdi 22 haziranda oldu,ilk kez böyle bişey geldi başıma...bu arada bekarım... sormak istediğim soru şu: ben bu akşam bir yolculuğa çıkıcam ve adetim çok mu olur yoksa normal mi olur? hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? yolda rezil olmaktan korkuyorum ona göre yolculuğa çıkıcam arkadaşlar...lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... ben böyle durumları çok yaşıyorum. Adet miktarım normalden fazla gelir ve çok sancılı geçiririm 1 aylık fln bir gecikme yaşamışsam:26:
senason Limonata Kayıtlı Üye 4 Eylül 2009 102 0 96 37 Ankara 23 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi senason #3 offfff durdu durdu tam zamanını buldu çok olur diyorsun yani,kafam çok karıştı gitmesem mi diye düşünüyorum artık
offfff durdu durdu tam zamanını buldu çok olur diyorsun yani,kafam çok karıştı gitmesem mi diye düşünüyorum artık