Korkuyorum ya yanılıyorsam diyeEvet canım hamilesin hayrlı olsun
İnşallah öyledir bir tane de yapsam mı sizceHamilesin hayırlı olsun
Fotoğrafa göre hamilesiniz hayırlı olsun.
Yapın bence yine çıkarsa kan verirsinizİnşallah öyledir bir tane de yapsam mı sizce
Teşekkür ederim canım herkes daha erken doğru sonuç vermeye bilir test diyorlarFotoğrafa göre hamilesiniz hayırlı olsun.
Erken değil aslında 1 gün geçmiş benim 6-7 gün önce erken gebelik testinde çıkmıştı 2-3 gün sonra kaset test yaptığımda adetime daha 4 gün olmasına rağmen silik çizgi çıkmıştı kasette de siz yine de emin olmak için bir test daha yapın ya da kan verin en garantisiTeşekkür ederim canım herkes daha erken doğru sonuç vermeye bilir test diyorlar
Yanılmıyorsun hamilesin hemen bebek çeyizi yapmaya başlaKorkuyorum ya yanılıyorsam diye
Yapın bence yine çıkarsa kan verirsiniz
Erken değil aslında 1 gün geçmiş benim 6-7 gün önce erken gebelik testinde çıkmıştı 2-3 gün sonra kaset test yaptığımda adetime daha 4 gün olmasına rağmen silik çizgi çıkmıştı kasette de siz yine de emin olmak için bir test daha yapın ya da kan verin en garanti
Bugün öğrendim hamileymisim çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinYanılmıyorsun hamilesin hemen bebek çeyizi yapmaya başla
Öncelikle hayırlı olsun acaba beta hcg kaç çıktı sizinBugün öğrendim hamileymisim çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
181 çıkmıştı 1 hafta önce bugün gittim bidaha kan testi verdm 4 hafta 5gjn denildi ama kese daha oluşmamışÖncelikle hayırlı olsun acaba beta hcg kaç çıktı sizin
181 çıkmıştı 1 hafta önce bugün gittim bidaha kan testi verdm 4 hafta 5gjn denildi ama kese daha oluşmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?