- 5 Nisan 2023
- 50
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi Esmaesmaesma
Merhaba. Adetten 2 gün önce test yaptım 195 çıktı, bugün de adetö 2 gün geçti ama belirti olarak sadece göğüs hassasiyetim var o da bazen hafifliyor çok az hissediyorum. Normal mi bu arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 3 gün gecikti sadece bel ağrım varMerhaba. Adetten 2 gün önce test yaptım 195 çıktı, bugün de adetö 2 gün geçti ama belirti olarak sadece göğüs hassasiyetim var o da bazen hafifliyor çok az hissediyorum. Normal mi bu arkadaşlar
Çok normal. Mesela benim bulantım ve kusmam da olmadı. Şimdiden sonra olur mu bilemem tabi. Regl olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı, göğüs hassasiyeti,duygusal değişimler, ödem tutma bunlar olabilen de olmayabilen de şeyler. Herkesin hamileliği kendine özgü dert etmeyin. Benim ağrılarım yumurtlama gününden hemen sonra başladı mesela 5. haftada kesildi. Sağlıkla gelsin minik.Merhaba. Adetten 2 gün önce test yaptım 195 çıktı, bugün de adetö 2 gün geçti ama belirti olarak sadece göğüs hassasiyetim var o da bazen hafifliyor çok az hissediyorum. Normal mi bu arkadaşlar
Amin. Teşekkürler hepimizin sağlıkla gelsinÇok normal. Mesela benim bulantım ve kusmam da olmadı. Şimdiden sonra olur mu bilemem tabi. Regl olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı, göğüs hassasiyeti,duygusal değişimler, ödem tutma bunlar olabilen de olmayabilen de şeyler. Herkesin hamileliği kendine özgü dert etmeyin. Benim ağrılarım yumurtlama gününden hemen sonra başladı mesela 5. haftada kesildi. Sağlıkla gelsin minik.
Belirti olacak diye birsey yok, her bünye farkli, ben tüp bebek yaptırdım hicbir belirtim yoktu tutmadi herhalde diye dusunuyordum oysaki tutmuş (= saglikla kucaginiza alin insallahMerhaba. Adetten 2 gün önce test yaptım 195 çıktı, bugün de adetö 2 gün geçti ama belirti olarak sadece göğüs hassasiyetim var o da bazen hafifliyor çok az hissediyorum. Normal mi bu arkadaşlar
8+3 şuan :) ♥Amin. Teşekkürler hepimizin sağlıkla gelsinSiz kaçıncı haftada sınız
Maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBelirti olacak diye birsey yok, her bünye farkli, ben tüp bebek yaptırdım hicbir belirtim yoktu tutmadi herhalde diye dusunuyordum oysaki tutmuş (= saglikla kucaginiza alin insallah![]()
Maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin8+3 şuan :) ♥
Ne kadar sonra başladıNormal bende adet gecikmesi disinda hicbir belirti yoktusonradan butun belirtiler basliyor
Amin sağolasınız. Hepimizin kucağına sağlıkla gelsin minikler♥Maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
AmiiinMaşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben 5 haftalik hamileydim her hangi bir belirti yoktu. Hatta 5 haftslikken hamile oldugumu bilmiyodum benim belirtiler bebek buyudukce basladi .2 . Ayda başladıNe kadar sonra başladı