Adetim 10 gün gecikti test negatif

kader tatar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
22
3
6
25
Kızlarr adetim bugün 10 gün geçti perşembe günü 8 gün geçmişti kan testi verdim negatif çıktı ara ara kasığımda batmalar oluyor adet olur gibi fakat akıntı var sadece göğüs ucum acıyor normalde adetimden 1 hafta önce başlardı göğüs hassasiyeti şişkinlik falan ama bir belirti yok geç döllenme olabilir mi? Başına böyle bi durum gelen vardı test sonradan pozitif olur mu

Bu ay çoğunluğun sanırım mevsimsel dönemi değişmiş 10 güne çıkması gerekirdi yine de belki geç döllenmedir testi tekrar edin isterseniz

Ben de anlatamadım gitti akıntı var sadece hiç böyle olmuyordum ilk defa başıma geldi
Ben de tam bunu araştırıyordum. Üzerine geldim konunun. Ayni durum bende de var. Kan testi negatif, idrar negatif. Akıntı mevcut. Son adetimin üzerinden 43 gün geçti... Ne deyim bilemiyorum. Sen regl oldun mu?

Ben de tam bunu araştırıyordum. Üzerine geldim konunun. Ayni durum bende de var. Kan testi negatif, idrar negatif. Akıntı mevcut. Son adetimin üzerinden 43 gün geçti... Ne deyim bilemiyorum. Sen regl oldun mu?
Hayır hala olmadım ve ilk defa başıma böyle birşey geliyor batmalar oluyor ara ara

Bu ay yumurtlama akıntısı olmamıştı bende. Acaba yeni mi yumurtluyorum diyorum kendi kendime

Aaa biraz bahsedebilirmisiniz nasıl olduğundan bir bilgim yok kan testinde ne zaman çıkmıştı
Benim adetim 2 gün geçmişti ama döngüm 30 gündü ona rağmen testte çok silik çıkmıştı betam 63tü hatta normalde o tarihte daha yüksek oluyor son adet tarihine göre bir hafta küçük bebiş

Bu arada hayırlısı olsun çok sevğndim adınıza
Teşekkür ederim darısı başına inşallah ağrılar regl ağrısıyla aynı regl olacakmışsın da gelmiyormuş gibi bir ağrı oluyor herkesin süreci farklı ama çevremdeki çoğu kişi bu ağrıyı çektiğini söylüyor

Benim adetim 2 gün geçmişti ama döngüm 30 gündü ona rağmen testte çok silik çıkmıştı betam 63tü hatta normalde o tarihte daha yüksek oluyor son adet tarihine göre bir hafta küçük bebiş
Ben regli takip uygulaması kullanıyorum ona göre şuan 12. Gecikme günü oldu 8. Gecikme gününde beta negatif çıkmıştı sonradan pozitife döner mi acaba uygulamaya göre 26 günde bir regl günü eğer 30 gün olarak düşünürsek şuan 8 gün gecikme var

İniAllah çok istiyoruz eşimle eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay önce ilk defa başıma bu kadar gecikme yaşıyorum ve dediklerinizin aynısını yaşıyorum

Senin kaç günde regl olmana bağlı canım benim hep 30 günde bir oluyurdu mesela bu farklılık gösterebilir. Bazen yumurtlama zamanı değişiklik gösterebiliyor o yüzden geç döllenme olmuş olabiliyor. İnşallah Allah gönlüne göre verir inşallah hamilesindir. Akıntın normalde oluyor muydu? Mesela benim yumurtlama döneminde başlamıştı halen daha devam ediyor bazen beyaz hafif sarı olduğu da oluyor az da olsa her gün gelir

Ay benim de öyle beyaz akıntım ve zaman zaman hafif sarı oluyor inşAllah hamileyimdir bu haberi öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…