- 22 Temmuz 2024
- 22
- 3
- 6
- 25
- Konu Sahibi kader tatar
-
Ben de anlatamadım gitti akıntı var sadece hiç böyle olmuyordum ilk defa başıma geldiBu ay çoğunluğun sanırım mevsimsel dönemi değişmiş10 güne çıkması gerekirdi yine de belki geç döllenmedir testi tekrar edin isterseniz
Ben de tam bunu araştırıyordum. Üzerine geldim konunun. Ayni durum bende de var. Kan testi negatif, idrar negatif. Akıntı mevcut. Son adetimin üzerinden 43 gün geçti... Ne deyim bilemiyorum. Sen regl oldun mu?Ben de anlatamadım gitti akıntı var sadece hiç böyle olmuyordum ilk defa başıma geldi
Hayır hala olmadım ve ilk defa başıma böyle birşey geliyor batmalar oluyor ara araBen de tam bunu araştırıyordum. Üzerine geldim konunun. Ayni durum bende de var. Kan testi negatif, idrar negatif. Akıntı mevcut. Son adetimin üzerinden 43 gün geçti... Ne deyim bilemiyorum. Sen regl oldun mu?
Olabilir canımmmBu ay yumurtlama akıntısı olmamıştı bende. Acaba yeni mi yumurtluyorum diyorum kendi kendime
Nasıl bir akıntı çünkü bende hamile olduğumu akıntımdan anlamıştımBen de anlatamadım gitti akıntı var sadece hiç böyle olmuyordum ilk defa başıma geldi
BeyazNasıl bir akıntı çünkü bende hamile olduğumu akıntımdan anlamıştım
Ay inşallah hamilesindir benimde beyaz krem kıvamındaydı halen daha devam ediyor benimde geç döllenme oldu
Aaa biraz bahsedebilirmisiniz nasıl olduğundan bir bilgim yok kan testinde ne zaman çıkmıştıAy inşallah hamilesindir benimde beyaz krem kıvamındaydı halen daha devam ediyor benimde geç döllenme oldu
Bu arada hayırlısı olsun çok sevğndim adınızaAaa biraz bahsedebilirmisiniz nasıl olduğundan bir bilgim yok kan testinde ne zaman çıkmıştı
Benim adetim 2 gün geçmişti ama döngüm 30 gündü ona rağmen testte çok silik çıkmıştı betam 63tü hatta normalde o tarihte daha yüksek oluyor son adet tarihine göre bir hafta küçük bebişAaa biraz bahsedebilirmisiniz nasıl olduğundan bir bilgim yok kan testinde ne zaman çıkmıştı
Teşekkür ederim darısı başına inşallah ağrılar regl ağrısıyla aynı regl olacakmışsın da gelmiyormuş gibi bir ağrı oluyor herkesin süreci farklı ama çevremdeki çoğu kişi bu ağrıyı çektiğini söylüyorBu arada hayırlısı olsun çok sevğndim adınıza
Ben regli takip uygulaması kullanıyorum ona göre şuan 12. Gecikme günü oldu 8. Gecikme gününde beta negatif çıkmıştı sonradan pozitife döner mi acaba uygulamaya göre 26 günde bir regl günü eğer 30 gün olarak düşünürsek şuan 8 gün gecikme varBenim adetim 2 gün geçmişti ama döngüm 30 gündü ona rağmen testte çok silik çıkmıştı betam 63tü hatta normalde o tarihte daha yüksek oluyor son adet tarihine göre bir hafta küçük bebiş
İniAllah çok istiyoruz eşimle eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay önce ilk defa başıma bu kadar gecikme yaşıyorum ve dediklerinizin aynısını yaşıyorumTeşekkür ederim darısı başına inşallah ağrılar regl ağrısıyla aynı regl olacakmışsın da gelmiyormuş gibi bir ağrı oluyor herkesin süreci farklı ama çevremdeki çoğu kişi bu ağrıyı çektiğini söylüyor
Senin kaç günde regl olmana bağlı canım benim hep 30 günde bir oluyurdu mesela bu farklılık gösterebilir. Bazen yumurtlama zamanı değişiklik gösterebiliyor o yüzden geç döllenme olmuş olabiliyor. İnşallah Allah gönlüne göre verir inşallah hamilesindir. Akıntın normalde oluyor muydu? Mesela benim yumurtlama döneminde başlamıştı halen daha devam ediyor bazen beyaz hafif sarı olduğu da oluyor az da olsa her gün gelirBen regli takip uygulaması kullanıyorum ona göre şuan 12. Gecikme günü oldu 8. Gecikme gününde beta negatif çıkmıştı sonradan pozitife döner mi acaba uygulamaya göre 26 günde bir regl günü eğer 30 gün olarak düşünürsek şuan 8 gün gecikme var
Ay benim de öyle beyaz akıntım ve zaman zaman hafif sarı oluyor inşAllah hamileyimdir bu haberi öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyorummmmSenin kaç günde regl olmana bağlı canım benim hep 30 günde bir oluyurdu mesela bu farklılık gösterebilir. Bazen yumurtlama zamanı değişiklik gösterebiliyor o yüzden geç döllenme olmuş olabiliyor. İnşallah Allah gönlüne göre verir inşallah hamilesindir. Akıntın normalde oluyor muydu? Mesela benim yumurtlama döneminde başlamıştı halen daha devam ediyor bazen beyaz hafif sarı olduğu da oluyor az da olsa her gün gelir
İnşallah canım haber ver bana da mutlakaAy benim de öyle beyaz akıntım ve zaman zaman hafif sarı oluyor inşAllah hamileyimdir bu haberi öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?