- Konu Sahibi kader tatar
-
Güzel haberlerle gelMutlaka yazıcammm
Ne zaman test yapacaksınız?Mutlaka yazıcammm
Bugün yapa caktım ama yetişemedim kan tesi saatine sağlık ocağında yarın sabah idrar testi yapacağım bir de kan testi vereceğimNe zaman test yapacaksınız?
Benim de 1 hafta geçti idrar testleri negatif çıkıyor. Bugun kan testim de negatif çıktı normalde düzenli olurum bu ay anlam veremedimBugün yapa caktım ama yetişemedim kan tesi saatine sağlık ocağında yarın sabah idrar testi yapacağım bir de kan testi vereceğim
Bu ay bir tuhaflık var herkeste sanırımBenim de 1 hafta geçti idrar testleri negatif çıkıyor. Bugun kan testim de negatif çıktı normalde düzenli olurum bu ay anlam veremedim
Canım ne yaptın sonuç ne?Bugün yapa caktım ama yetişemedim kan tesi saatine sağlık ocağında yarın sabah idrar testi yapacağım bir de kan testi vereceğim
Benim de gecikme 6 negatif. Yalancı pozitiften bıktığımız için komple negatif test mi ürettiler acabaBu ay bir tuhaflık var herkeste sanırım
Benimde 10.gun bugün gecikmenin 21 den 24 e lekelenmem oldu bitti 22 si regli günümdü tam olamadım testte negatifBu ay bir tuhaflık var herkeste sanırım
Kan testinizin sonucu ne oldu acabaBugün yapa caktım ama yetişemedim kan tesi saatine sağlık ocağında yarın sabah idrar testi yapacağım bir de kan testi vereceğim
Benim yumurtalık kistim var 10 gün gecikme var benimde test yaptım 3 kere farklı günlerde dün yaptım birde negatif çıktı tarsusal içtim olmayı bekliyorum artık iyi huylu kist gecikme yapar mı? Bilginiz varmıKızlarr adetim bugün 10 gün geçti perşembe günü 8 gün geçmişti kan testi verdim negatif çıktı ara ara kasığımda batmalar oluyor adet olur gibi fakat akıntı var sadece göğüs ucum acıyor normalde adetimden 1 hafta önce başlardı göğüs hassasiyeti şişkinlik falan ama bir belirti yok geç döllenme olabilir mi? Başına böyle bi durum gelen vardı test sonradan pozitif olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?