Adetim 10 gün gecikti test negatif

Bugün yapa caktım ama yetişemedim kan tesi saatine sağlık ocağında yarın sabah idrar testi yapacağım bir de kan testi vereceğim
Benim de 1 hafta geçti idrar testleri negatif çıkıyor. Bugun kan testim de negatif çıktı normalde düzenli olurum bu ay anlam veremedim

Merhaba benimde ilk defa gecikme oldu 5 gun kan testi ve idrar testlerim negatif cikti beyaz akinti ve seffaf akinti devam.ediyor bir sikinti da cikmadi bugun kontolde yakinda olursun dedi rahim kalinlasmis dedi

Benim yumurtalık kistim var 10 gün gecikme var benimde test yaptım 3 kere farklı günlerde dün yaptım birde negatif çıktı tarsusal içtim olmayı bekliyorum artık iyi huylu kist gecikme yapar mı? Bilginiz varmı

Merhabalar aynı sorun bendede var regl gecikmesinin 13. günündeyim 5 gün önce kan verdim negatifti bugün doktora randevu aldım geç döllenme olabileceğinden şüpheleniyorum ama bu kadar gecikmesi normal mi anlamadım

Bu ay herkeste gecikme var sanırım. Benimde 19.gün gecikmede. Cumartesi doktora gittim tarlusal verdi , kist vs hiçbirşeyde yok. Kan testi negatif çıktı. Bende olmayı bekliyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…