- 30 Mart 2020
- 106
- 46
- 48
- 27
- Konu Sahibi Pamukprenses4242
-
Seninle aynı durumdayım sat şubat 18 benimde hala bişey yok evde yapılan testler negatif beklemedeyimYumurtlama günlerimi bilmiyorum. Geç yumurtlamadan kaynaklanan geç döllenme olma ihtimali var mı peki
Bu ay toplu hamile olucaz ya da yyooohhBu ara herkesinki şaştı mevsimsel. Olsaydı testte çıkardı büyük ihtimalle.
Kac gundur ben de ayni durumu yasiyorum . Gecikeli 1 hafta oldu ama 3 gundur cok cok az sadecs peceteye gelen kahverengi lekelenmem var .Çevremdeki insanlar biraz daha beklemem gerektiğini söylüyolar. Hiç gecikme olmayıp gecikme olmasını kist olabileceğine yoran da var. Ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim bozuluyor galiba
16 Mart'ta kırmızı kahverengi arası çok az bi akıntım oldu bi kerelik. Daha sonra süt beyaz kıvamlı akıntılarım oldu o günden sonra. Akıntılarım devam ediyor 26 Mart'ta ilk testimi yaptım hüsran oldu tabi. Ondan sonraki günlerde yine test yaptım ama negatifKac gundur ben de ayni durumu yasiyorum . Gecikeli 1 hafta oldu ama 3 gundur cok cok az sadecs peceteye gelen kahverengi lekelenmem var .
Hakkinda hayirlisi insallah arkadasim bilemedim . Bu virusler falan olmasaydi hastaneye giderdik ne oldugunu anlardik16 Mart'ta kırmızı kahverengi arası çok az bi akıntım oldu bi kerelik. Daha sonra süt beyaz kıvamlı akıntılarım oldu o günden sonra. Akıntılarım devam ediyor 26 Mart'ta ilk testimi yaptım hüsran oldu tabi. Ondan sonraki günlerde yine test yaptım ama negatif
Kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum ama içim içimi yiyo. Virüs yüzünden gidemiyoruzda hayırlısı olsun diyelimHakkinda hayirlisi insallah arkadasim bilemedim . Bu virusler falan olmasaydi hastaneye giderdik ne oldugunu anlardik
16 sında yumurtlama kanaması yaşamışsın sanırım. 12 sinde ilişkiye girmişsin 4 gün yaşayabilmişse sperm döllenme olmuştur yoksa kaçırmış görünüyorsun yumurtlamayı.16 Mart'ta kırmızı kahverengi arası çok az bi akıntım oldu bi kerelik. Daha sonra süt beyaz kıvamlı akıntılarım oldu o günden sonra. Akıntılarım devam ediyor 26 Mart'ta ilk testimi yaptım hüsran oldu tabi. Ondan sonraki günlerde yine test yaptım ama negatif
Bende 6gün geciktim idrar testi yaptım kaç kere negatif çıktı d0n kan vermiştim aile hekimligine yine negatif çıktı ama hamilelik velirtilerin hepsini yaşadım çok sıkı kontrol halinde hastaneye git kan verMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum.8 aylık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz. Benim son adet tarihim 21 Şubat 2020. 29 günde bir adet oluyorum. Adetlerim hep düzenliydi. Beklenen adet tarihim 21 mart idi. Ama 21 marttan bu yana adet olmuyorum. Evde yapılabilen gebelik testleriyle test yaptım birkaç gün boyunca ama sonuç hep negatif. 9 Mart ve 12 martta ilişkide bulundum. Hastahanelerde ve sağlık ocağında kan alımı yapılmıyor. Testlerde çıkmıyor olması normal midir? Cevap verirseniz çok sevinirim
Belirti olsrsk sayılır mı bilmiyorum ama kabızlık ve sürekli gaz sancım var bide en önemlisi adet gecikmesi işte. Bugün sabah gittim hastaneye de sağlık ocağına da. Ama hala daha kan alınmadığını söyledilerBende 6gün geciktim idrar testi yaptım kaç kere negatif çıktı d0n kan vermiştim aile hekimligine yine negatif çıktı ama hamilelik velirtilerin hepsini yaşadım çok sıkı kontrol halinde hastaneye git kan ver
Bende de var o belirtiler. Hayir olsun insallah yaBelirti olsrsk sayılır mı bilmiyorum ama kabızlık ve sürekli gaz sancım var bide en önemlisi adet gecikmesi işte. Bugün sabah gittim hastaneye de sağlık ocağına da. Ama hala daha kan alınmadığını söylediler
Sende kaç gündür var canım bu belirtilerBende de var o belirtiler. Hayir olsun insallah ya
Adetime 1 hafta kala goguslerim agriyordu sonrasinda kahverengi bolge acimaya basladi .Sende kaç gündür var canım bu belirtiler
Sende göğüste ağrı da olmuş bende yok canım peki yumurtlama gününü biliyo musun yada geç yumurtlama gibi bişeyin var mıydıAdetime 1 hafta kala goguslerim agriyordu sonrasinda kahverengi bolge acimaya basladi .
Gecikmenin 8. Gunu . Gecikmrnin 5.gununden itibaren kahverengi leke geliyor peceye geleen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?