Adetim 10 gün gecikti

evet suan ayni durumdayiz normalde ben hastaligimdan dolayi aset duzensizligi yasayan biriydim zaten ama bu ay sogan suyu icmistim regle belirtileri var ama birsey yok 10 gun olcak karantina yuzunden test yaptiramiyorum meraktan catliycam

Bazen yumurtlama esnasında hafif kanama olabiliyor. Mevsim gecişi sebebiyle geç yumurtlama (16 mart) olmuş muhtemelen. Bugün yarın adet olursunuz. Stres zaten başlı başına bir faktör

evet suan ayni durumdayiz normalde ben hastaligimdan dolayi aset duzensizligi yasayan biriydim zaten ama bu ay sogan suyu icmistim regle belirtileri var ama birsey yok 10 gun olcak karantina yuzunden test yaptiramiyorum meraktan catliycam
Sogan suyuna ne zaman başlıoz ne kadar içmwliyiz gebelik için mi

İnşallah canım 2 aydır negatif görüyorum artık negatif görmek istemiyorum daha yeni evliyim ama çevre de etkili oluyo çevremdekilerin küçük bebekleri var insan ister istemez imreniyo

Eğer bebek var da o yüzden gecikme yasadiysan bebeğe zararı olmaz mı

Evet gebelik icin

adet bitiminden bir hafta sonra basliyoruz 15 gun sabah aksam taae hazirlanarak iciyoz ise yararmi bilmem ama yarayan cok kisi yaziyor forumda
Benim komşum çocuk düşürdü sogan suyundan dolayı yine de siz bilirsiniz dikkat edin araştırın

Benim komşum çocuk düşürdü sogan suyundan dolayı yine de siz bilirsiniz dikkat edin araştırın

Cok arastirdim hatta forum da bile kac kisi kullanmis saracogluna email atan birisiyle de gorustum cok iddali konusmusti hepsi bebek dusurme olayi yok cunki bebek oldugunu da sanmiyorum ise yaramiyormus belki de bilmiyorum

Eklentiler

• IMG-20200401-WA0006.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 115
Herkesde gecikme var maşallah benim de 8 gun gecikti hamile olabilirmiyim bilmiyorum bazı belirtiler var ama yinede umutlanmakta istemiyorum hayırlısı olsun yarın inşallah test alacağım eczaneden adet olacağım zaman benim sadece bacak ağrım olur bu kez çok başka ağrılarım daha var ama bakalım bu gecikmeler şuan ki yaşadığımız covid19 yüzünden de olabilir streshergun ayrı bir stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…