Adetim 10 gün gecikti

Sende göğüste ağrı da olmuş bende yok canım peki yumurtlama gününü biliyo musun yada geç yumurtlama gibi bişeyin var mıydı
Bu ay kullanmadim ovu testlerini. 28 gunde bir olurum genelde. En son iliski adetime 3 gun kala olmustu. Hani o zaman tuttuysa gec döllenme olabilir diye dusunuyorum . Çünkü gunum hic şaşmaz

Geldi ama dimi? Ben bikac aydır hep tek çizgi gördüm. Şuanda tek çizgi görmek istemiyorum. Gereksiz yere de ümitlenmek istemiyorum şaşırdım kaldım
Ben zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum canım ama çok korktum 2 kere test aldım negatifti adet söktürğcü aldım kullqndım ilaç bitti 4. Gün sonunda bugün oldum nihayet

İlk hamileliğimde hamile kalmadan bir ay önceki adetim 10 gün gecikmişti. Ve çok ağrılı gelmişti sonra. Doktora gittim doktor yılda bir kez stresten ya da mevsimsel her kadında olabileceğini söylemişti. Bikaç gün arayla testleri tekrarla çıkarsa zaten hamilesindir çıkmazsa adeti bekle canım bu karmaşada gitme hastaneye. Adet gecikiyo hamile kalmadan önce bu hamileliğimde de önceki ay 2 gün gecikti. Kistten korkma o da olmuştu bende bekarken kist olursa sürekli kanama oluyo adet gibi. Ki çok basit oluyo kisti yok etmek öyle sıkıntılı bişey değil doktor çatlamayan yumurta kist yapar dedi biraz bastırdı ve kendi kendine adet gibi gitcek dedi öyle de oldu

Ben zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum canım ama çok korktum 2 kere test aldım negatifti adet söktürğcü aldım kullqndım ilaç bitti 4. Gün sonunda bugün oldum nihayet
Ben doğum kontrol hapı kullanmadım hiç ama 2 3 aydır korunmuyoruz. Adet söktürücü kullansam eğer bebek varsa zararı olur mu

Ben doğum kontrol hapı kullanmadım hiç ama 2 3 aydır korunmuyoruz. Adet söktürücü kullansam eğer bebek varsa zararı olur mu
Tabiki olur canım kullanma gebelik varsa düşük olur biraz daha bekle sağlık ocağına gidip hemen kan verebilşrsin

Canım son ilişkinin üstünden 19 gün geçmiş hamile olsaydın çıkardı zaten boşuna umutlanıyosun. Geç döllenme böyle bişi değil. Adetine yakın ya da gecikme zamanı yumurtlarsın ilişki günün o zamana denk gelir adetin 1 hafta 2 hafta gecikir anca çıkar testlerde. Sen en son 12 sinde ilişkide bulundum diyosun. Yanlış anlama hevesini kırmak istemem ama boşuna yıpratma kendini son bi test yap evde negatif ise söktürücü kullan.

Canımın içi.inşallah vardır inşallah Allah hayırlısını versin Ama işte bende de aynı belirtiler vardı 10 gün boyınca bai agrıaı mide bulantısı gaz sancsı kasık agrısı bel agrısı yani bir hamilelikte ne ararsan vardı 6 gün gecikmem oldu ve 6.gün ben adet lldum.ben senin moralini bpzmak istemiorum ama ben direk çöktüm oyuzdn lütfen strea yapma Rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bide bu salgın yüzünden evdeyiz strese sıkıntıya girdik bence oda etkiledi die düşünüorum gecikmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…