- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Pamukprenses4242
-
Bu ay kullanmadim ovu testlerini. 28 gunde bir olurum genelde. En son iliski adetime 3 gun kala olmustu. Hani o zaman tuttuysa gec döllenme olabilir diye dusunuyorum . Çünkü gunum hic şaşmazSende göğüste ağrı da olmuş bende yok canım peki yumurtlama gününü biliyo musun yada geç yumurtlama gibi bişeyin var mıydı
Anladım canım hayırlısı olsunBu ay kullanmadim ovu testlerini. 28 gunde bir olurum genelde. En son iliski adetime 3 gun kala olmustu. Hani o zaman tuttuysa gec döllenme olabilir diye dusunuyorum . Çünkü gunum hic şaşmaz
Geldi ama dimi? Ben bikac aydır hep tek çizgi gördüm. Şuanda tek çizgi görmek istemiyorum. Gereksiz yere de ümitlenmek istemiyorum şaşırdım kaldımCanım bu ay herkeste şaşma oldu yaaa benim ki de 15 gün gecikmeli oldu
Evet cok kisinin gecikmis bu ay ne oluyor acaba toplu geç dollenme mi yaşıyoruz . Nufus patlamasi yasariz olursa insallahCanım bu ay herkeste şaşma oldu yaaa benim ki de 15 gün gecikmeli oldu
Ben zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum canım ama çok korktum 2 kere test aldım negatifti adet söktürğcü aldım kullqndım ilaç bitti 4. Gün sonunda bugün oldum nihayetGeldi ama dimi? Ben bikac aydır hep tek çizgi gördüm. Şuanda tek çizgi görmek istemiyorum. Gereksiz yere de ümitlenmek istemiyorum şaşırdım kaldım
Ahahhahahah bence stresten yaaaaaaEvet cok kisinin gecikmis bu ay ne oluyor acaba toplu geç dollenme mi yaşıyoruz . Nufus patlamasi yasariz olursa insallah
Ben doğum kontrol hapı kullanmadım hiç ama 2 3 aydır korunmuyoruz. Adet söktürücü kullansam eğer bebek varsa zararı olur muBen zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum canım ama çok korktum 2 kere test aldım negatifti adet söktürğcü aldım kullqndım ilaç bitti 4. Gün sonunda bugün oldum nihayet
Tabiki olur canım kullanma gebelik varsa düşük olur biraz daha bekle sağlık ocağına gidip hemen kan verebilşrsinBen doğum kontrol hapı kullanmadım hiç ama 2 3 aydır korunmuyoruz. Adet söktürücü kullansam eğer bebek varsa zararı olur mu
Adet takibi programında 2 Mart ve 12 Mart doğurgan dönem olarak gösteriyor. Ama bilmiyorumAhahhahahah bence stresten yaaaaaa
Kaç gün daha beklemeliyim senceTabiki olur canım kullanma gebelik varsa düşük olur biraz daha bekle sağlık ocağına gidip hemen kan verebilşrsin
Canım bence perşembeye kadar bekle olmazsan git sağlık ocağına inşallah hamilelik vardır hayırlısıylaKaç gün daha beklemeliyim sence
İnşallah canımCanım bence perşembeye kadar bekle olmazsan git sağlık ocağına inşallah hamilelik vardır hayırlısıyla
Canım son ilişkinin üstünden 19 gün geçmiş hamile olsaydın çıkardı zaten boşuna umutlanıyosun. Geç döllenme böyle bişi değil. Adetine yakın ya da gecikme zamanı yumurtlarsın ilişki günün o zamana denk gelir adetin 1 hafta 2 hafta gecikir anca çıkar testlerde. Sen en son 12 sinde ilişkide bulundum diyosun. Yanlış anlama hevesini kırmak istemem ama boşuna yıpratma kendini son bi test yap evde negatif ise söktürücü kullan
Bugün değil de yarın yapayım ona göre de adet söktürücü kullanayım bariCanım son ilişkinin üstünden 19 gün geçmiş hamile olsaydın çıkardı zaten boşuna umutlanıyosun. Geç döllenme böyle bişi değil. Adetine yakın ya da gecikme zamanı yumurtlarsın ilişki günün o zamana denk gelir adetin 1 hafta 2 hafta gecikir anca çıkar testlerde. Sen en son 12 sinde ilişkide bulundum diyosun. Yanlış anlama hevesini kırmak istemem ama boşuna yıpratma kendini son bi test yap evde negatif ise söktürücü kullan.
Canımın içi.inşallah vardır inşallah Allah hayırlısını versin Ama işte bende de aynı belirtiler vardı 10 gün boyınca bai agrıaı mide bulantısı gaz sancsı kasık agrısı bel agrısı yani bir hamilelikte ne ararsan vardı 6 gün gecikmem oldu ve 6.gün ben adet lldum.ben senin moralini bpzmak istemiorum ama ben direk çöktüm oyuzdn lütfen strea yapma Rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsinBelirti olsrsk sayılır mı bilmiyorum ama kabızlık ve sürekli gaz sancım var bide en önemlisi adet gecikmesi işte. Bugün sabah gittim hastaneye de sağlık ocağına da. Ama hala daha kan alınmadığını söylediler
Hamile olduğunu hissedebilir mi bi insan sadece adet gecikmesiyleBide bu salgın yüzünden evdeyiz strese sıkıntıya girdik bence oda etkiledi die düşünüorum gecikmesini
Benimki de 16 gün gecikti bu ay olmıcam heralde oh derken (her sene mevsim geçisi olmayabiliyorum) dün oldumBu ay toplu hamile olucaz ya da yyooohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?