başka bir sıkıntı olabilir ki bunu test yaptırmadan ogrenemezsinmerhaba kızlar günaydın... tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum. 4 yıllık evliyim son 4 aydır bebek istiyoruz. adetim her zaman düzenlidir. şimdiye kadar 28 günü geçtiği hiç olmamıştır. mart ayının 10'unda sadece 1 gün adet oldum ve 7 nisanda yeniden adet olmam gerekirken 10 gün geçti ve hala bir şey yok. hamilelik testi yapıyorum sürekli. sonuç hep negatif. anlamıyorum problem nedir. kasıklarımda ve karnımda tuhaf ağrılar kramplar oluşuyor. kan testi yaptıracağım ama çok tedirginim. sizce ne olabilir yada benzer şeyler yaşayan var mı ?
benzer şey yaşadım. adet geikmesi yaşıyorsun . ya da aşırı stresten bi problem oluyor adet ile ilgili. bi doktora acil git. önceki ay 1 gün adet görmüşsün.sıkıntı var.merhaba kızlar günaydın... tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum. 4 yıllık evliyim son 4 aydır bebek istiyoruz. adetim her zaman düzenlidir. şimdiye kadar 28 günü geçtiği hiç olmamıştır. mart ayının 10'unda sadece 1 gün adet oldum ve 7 nisanda yeniden adet olmam gerekirken 10 gün geçti ve hala bir şey yok. hamilelik testi yapıyorum sürekli. sonuç hep negatif. anlamıyorum problem nedir. kasıklarımda ve karnımda tuhaf ağrılar kramplar oluşuyor. kan testi yaptıracağım ama çok tedirginim. sizce ne olabilir yada benzer şeyler yaşayan var mı ?
Canm aynyz bende kan vermeye gdcm benimde 11.gun gecti cnm kan ver kesin sonc alrsnmerhaba kızlar günaydın... tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum. 4 yıllık evliyim son 4 aydır bebek istiyoruz. adetim her zaman düzenlidir. şimdiye kadar 28 günü geçtiği hiç olmamıştır. mart ayının 10'unda sadece 1 gün adet oldum ve 7 nisanda yeniden adet olmam gerekirken 10 gün geçti ve hala bir şey yok. hamilelik testi yapıyorum sürekli. sonuç hep negatif. anlamıyorum problem nedir. kasıklarımda ve karnımda tuhaf ağrılar kramplar oluşuyor. kan testi yaptıracağım ama çok tedirginim. sizce ne olabilir yada benzer şeyler yaşayan var mı ?
Sağlık ocağına giderseniz bugün yaptıramazsiniz.ozel bı hastaneye gidip gebelik için kan testi vericem diyin.yada direk ultrasonda bile görünür varsa bukadar zaman geçmiş ustunden.hadi hayırlısıbeni kan testi yapmaktan alıkoyan birazda belirti yaşamıyor olmam. testler de hep negatif çıkınca bu ayı bekledim ama sanırım bekleyecek bir şey kalmadı artık.
Kanda gebelik baktırmak istiyorum diyebilirsin. Beta hcg testi. Hakkında hayırlısı umarım gönlünce olur :)çevremden kimseyle bu durumu paylaşıp heyecanlandırmak ya da sorularına maruz kalmak istemiyorum. herkes beklenti içerisinde durmadan bu konunun konuşulması da strese sokuyor beni. şimdi kan testi yaptırmaya gittiğimde ne demem gerekiyor.
bu ay gec yumurtlamis olabilirsin. ya da bu ay yumurtam catlamamis kist olmus olabilir. bu iki durumda senede 1-2 defa olabilirmis dogalmis. eger gec yumurtalama oldu ve hamile kaldiysam testlerde de daha gec cikar. tavsiyem bi kadin doğuma git kist olmuşsa boşa bekleme adet sokturucu yazar doktor. benim bu ay 17 gün gecikti inatla bekledim meger mevsimsel olarak yumurta catlamamis kist olmus adet sokturucu kullandim anca öyle adet oldummerhaba kızlar günaydın... tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum. 4 yıllık evliyim son 4 aydır bebek istiyoruz. adetim her zaman düzenlidir. şimdiye kadar 28 günü geçtiği hiç olmamıştır. mart ayının 10'unda sadece 1 gün adet oldum ve 7 nisanda yeniden adet olmam gerekirken 10 gün geçti ve hala bir şey yok. hamilelik testi yapıyorum sürekli. sonuç hep negatif. anlamıyorum problem nedir. kasıklarımda ve karnımda tuhaf ağrılar kramplar oluşuyor. kan testi yaptıracağım ama çok tedirginim. sizce ne olabilir yada benzer şeyler yaşayan var mı ?
İdrar testinde hemen çıkmaz canım kan testi yaptırmerhaba kızlar günaydın... tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum. 4 yıllık evliyim son 4 aydır bebek istiyoruz. adetim her zaman düzenlidir. şimdiye kadar 28 günü geçtiği hiç olmamıştır. mart ayının 10'unda sadece 1 gün adet oldum ve 7 nisanda yeniden adet olmam gerekirken 10 gün geçti ve hala bir şey yok. hamilelik testi yapıyorum sürekli. sonuç hep negatif. anlamıyorum problem nedir. kasıklarımda ve karnımda tuhaf ağrılar kramplar oluşuyor. kan testi yaptıracağım ama çok tedirginim. sizce ne olabilir yada benzer şeyler yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?