• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 20 gün gecikti

aleynaaa_

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2023
110
26
18
Merhaba arkadaşlar bende polikistik over var her ay 10 gün geç adet olurum bu ay 20 günüm geçti hala adet olmadım 5 gün geçtiğinde gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı kan vermiştim yok çıkmıştı sonra idrarimda bakteri çıktı ama doktor bir ilaç vermedi ne alakaysa bana kabızlık şurubu vermiş ve kabız değilim 20 gün geçti hala adet olmadım sizce neden bakteriden olabilir mi

Benim de idrar enfeksiyonum var bir haftadir ve bugund e bagirsaklarimda var galiba ishal mide krampi bulanti yasiyorum ve adetim 1 gun gecikti dun test yaptim negatif. Acaba bu enfeksiyonlar mi geciktiriyor?

Ayrica antibiyotik sadece 3 gun fayda etti,sonra yine kasiklarim belim agriyor, bu agriyi adet agrisindan ayirdedebiliyorum daha evvelki senelerde de yasamistim , ayrica 1 haftadir adet agrisi da cektim . Acaba gecikmeyi yapan bunlar mi?

Bana daha once bir doktorum (enfeksiyon uzmani)enfeksiyon icin antibiyotik yaziyoruz ama asil tedavisi cok bol su icip idrari tutmayip su ile vucuttan atmak demisti

Benim de idrar enfeksiyonum var bir haftadir ve bugund e bagirsaklarimda var galiba ishal mide krampi bulanti yasiyorum ve adetim 1 gun gecikti dun test yaptim negatif. Acaba bu enfeksiyonlar mi geciktiriyor?
Ben öyle olduğunu düşünüyorum cunku kasık ağrısı yaşıyorum akıntım yeşilimsi bence öyle

Insallah oyledir bugun yine test yaptim ama cizgi falan cikmadi
Bende şimdi test yaptım negatif yarın sabah bir daha yapacağım ilk idrarla daha belli olur diye düşünüyorum enfeksiyon cidden erteliyor adeti ben bu aralar su içmeyi unutuyorum antibiyotikte kullanmadim kilom var ve pcos var doktor zayıflamazsan adet olamazsin demişti belkide ondandır ama ben hep kiloluydum ve her ay elbet olurdum en fazla 10 gün geçerdi bakalım hakkimizda hayırlısı inşallah senin testin pozitif çıkar 🤲🏻

Bende şimdi test yaptım negatif yarın sabah bir daha yapacağım ilk idrarla daha belli olur diye düşünüyorum enfeksiyon cidden erteliyor adeti ben bu aralar su içmeyi unutuyorum antibiyotikte kullanmadim kilom var ve pcos var doktor zayıflamazsan adet olamazsin demişti belkide ondandır ama ben hep kiloluydum ve her ay elbet olurdum en fazla 10 gün geçerdi bakalım hakkimizda hayırlısı inşallah senin testin pozitif çıkar 🤲🏻
Merhaba bende bir şey sormak istiyorum benim de dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bekarım sarı akınto vardı dün enfeksiyondan mı gecikme sizce

Merhaba bende bir şey sormak istiyorum benim de dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bekarım sarı akınto vardı dün enfeksiyondan mı gecikme sizce
Bir cinsel beraberliğiniz olmadıysa enfeksiyondandir bekarken bende de çok olurdu sarı akınti doktora gidip antibiyotik yazdırabilirsiniz

Bence kesinlikle yanıltıyor çünkü adetim 5 gün geçmişken gebelik testi yaptım baya belirgin silik çizgi çıkmıştı sonra kasık ağrım oldu ve hastaneye gittim idrarda bakteri çıktı kanda beta HCG negatif çıktı etkiliyor bence
Idrar enfeksiyonu kaset testleri yaniltir mi

Ben de iki kere yaptim negatif,hamilelik istemiyorum. 3 ay once ertesi gun hapi kullanmistim ve ustune iki kere adet olmustum, bunca senedir duzenli olan adetim ilk kez gecikince anlam veremiyorum, idrar engeksiyonum hala devam ediyor hissediyorum. Umarim gecikmeye sebep budur :(

Back
X