- 9 Mart 2022
- 2.488
- 1.810
- 83
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence 5 6 gün bekleyip öyle testi tekrarlayın ne olur ne olmaz bu ay ertesi gün hapı kullanmadiniz miAyrica yasadigim iki gebeligimde de gecikmeden biri 1 gun once digeri 2 gun sonra net cikmisti
siz hangi marka testle yapmistiniz? Piyasada bir suru var ve hangisi cok guvenilir bilmiyorumBence 5 6 gün bekleyip öyle testi tekrarlayın ne olur ne olmaz bu ay ertesi gün hapı kullanmadiniz mi
Nimo ile yapmıştım silik çizgi çıkartmışti herkes yanlış sonuç veriyor diyor şimdi prodoctor aldim onu deniyecegim yarın sabah yorumlarda herkes net sonuç veriyor diyor bir iki kez daha kullanmıştım net sonuç vermiştiS
siz hangi marka testle yapmistiniz? Piyasada bir suru var ve hangisi cok guvenilir bilmiyorum
Eşlere kalırsa hep kendilerinden eminler ama yinede belli olmuyor şüpheli olabilir stresten de olmuyor olabilirsinizHayir kullanmadim, cunku bize gore supheli bir iliski degildi. Cok stres yaptim, gunler nasil gececek bilmiyorumesime kalirsa korkma merak etme diyor
![]()
Ara kanama olduysa olma ihtimali yuksek tabiki hayır bende istemiyorum 11 aylık bebeğim var ve henüz dikislerim iyi değil ikinci bir doğum şuanda kaldırabileceğimi sanmıyorumIlk kez adet bitiminden uc gun sonra dort gun ara kanama da olunca o gunden beri stresliyim, o da bir olasilik tabi. Siz hamilelik istiyormusunuz
Umarım bakalım sabah test yapacağım ilk idrarla hayırlısıNeyin ihtimali yuksek anlamadim?adet bitiminden 3 gun sonra oldu. Beklemekten baska care yok, umarim arzu ettigimiz sonuclar olur takipte kalalim
Evet benim zaten kilom var doktor zayıflamazsan adet olamazsin demişti bide polikistik over olduğu için zorlaşır demişti eğer hamile değilsem enfeksiyon ve onunla alakalıdır diye düşünüyorum bakalımSizin gecikmeniz baya uzun, eminim net sonuc alacaksinizdir
Sonucu paylasrsaniz sevinirim yarinEvet benim zaten kilom var doktor zayıflamazsan adet olamazsin demişti bide polikistik over olduğu için zorlaşır demişti eğer hamile değilsem enfeksiyon ve onunla alakalıdır diye düşünüyorum bakalım
Negatif çıktı adet söktürücü kullanmaya başlayacağımSonucu paylasrsaniz sevinirim yarin
İnşallah ne zaman test yaparsanız bildirin lütfenHadi darisi bana canim, negatifi gormeyi umuyorum