• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 20 gün gecikti

Hayir kullanmadim, cunku bize gore supheli bir iliski degildi. Cok stres yaptim, gunler nasil gececek bilmiyorum :( esime kalirsa korkma merak etme diyor :(

S

siz hangi marka testle yapmistiniz? Piyasada bir suru var ve hangisi cok guvenilir bilmiyorum
Nimo ile yapmıştım silik çizgi çıkartmışti herkes yanlış sonuç veriyor diyor şimdi prodoctor aldim onu deniyecegim yarın sabah yorumlarda herkes net sonuç veriyor diyor bir iki kez daha kullanmıştım net sonuç vermişti

Ilk kez adet bitiminden uc gun sonra dort gun ara kanama da olunca o gunden beri stresliyim, o da bir olasilik tabi. Siz hamilelik istiyormusunuz

Ilk kez adet bitiminden uc gun sonra dort gun ara kanama da olunca o gunden beri stresliyim, o da bir olasilik tabi. Siz hamilelik istiyormusunuz
Ara kanama olduysa olma ihtimali yuksek tabiki hayır bende istemiyorum 11 aylık bebeğim var ve henüz dikislerim iyi değil ikinci bir doğum şuanda kaldırabileceğimi sanmıyorum

Neyin ihtimali yuksek anlamadim?:( adet bitiminden 3 gun sonra oldu. Beklemekten baska care yok, umarim arzu ettigimiz sonuclar olur takipte kalalim

Ben de sasirdim tekrar ne zaman yapsam diye sanirim iki gun bekleyecegim veya yarin yaparim. Tabiki yazarim.

Back
X