• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 20 gün gecikti

haydaaaa
istediğiniz bir durumda tebrik ediyorum sizi
ancak konununzu takip eden ve 20 gün geciken biri olarak diyordumki kan testide verdim negatifti daha pozitife dönmez mumkun değil
menopoz vs araştıyordum.
olabiliyo ozaman kan testinin negatiften pozitife dönüşü
gözüm seyirmeye başladı şimdi

haydaaaa
ancak konununzu takip eden ve 20 gün geciken biri olarak diyordumki kan testide verdim negatifti daha pozitife dönmez mumkun değil
menopoz vs araştıyordum.
Olabiliyor evet adetim 6 7 gün geciktiğinde eşimle korunmasız ilişki yaşamıştık ve hamile kalma riskim düşük olmasına rağmen doktor pcoslusun ve kilon var kalamazsin demesine rağmen adetim geciktikten sonra hamile kalmışım geç döllenme olmuş planlı beklenen birşey değildi aslında o yüzden hayatta herşey olabiliyor doktorlara da çok güvenmeyin 🤣 en son 22 günde hastaneye gidip hamile olduğumu öğrendim nasip herşey

haydaaaa
menopoz vs araştıyordum.
Bende o 20 günde dediğim gibi iki kere kan verdim üç kere test yaptım hepsi negatifti ama olunca oluyor demekki pozitife dönüyor

Back
X