ADETİM 20 GÜN GEÇMİŞTİ.

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
31
Merbaha kizlar bazilariniz beni biliyorsunuz. Bugün adetim geceli 20 gün oldu. Sabah doktora gittim bakti ultrasonla kist felan yok dedi. Kan tahlili istedi bide hormanlara bakalim dedi. Kani verdim 3 te sonucu alicam. Internetten takip ediyorum ama TSH PROLAKTIN VE BETA HCG bakmis sonuclarimi yazicam da bunlar ne oluyor betayi biliyorum :)

Canım hepsi üreme hormonu .Yumurtlamanın olusup olusmadıgını, Yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını, adet sürkülasyonunun saglıklı olup olmadıgını kontrol edıyolar, eger degerlerde bir sıkıntı varsa gebelik olusmayabılıyo ,ılacla tedavi edılıyo cogunlukla

IMG_0561.webp
Canım hepsi üreme hormonu .Yumurtlamanın olusup olusmadıgını, Yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını, adet sürkülasyonunun saglıklı olup olmadıgını kontrol edıyolar, eger degerlerde bir sıkıntı varsa gebelik olusmayabılıyo ,ılacla tedavi edılıyo cogunlukla

Valla sonuclarda bi sıkıntı yok gibi ben fsh okumusum tsh troid hormonudur ondada bi sıkıntı yok gayet iyi

Valla sonuclarda bi sıkıntı yok gibi ben fsh okumusum tsh troid hormonudur ondada bi sıkıntı yok gayet iyi
Cevap icin tesekkurler canim :) ben bugün gidemedim doktora maalesef doktor yokmus ya yarina kaldi ya da saliya simdi bu sonuclara gore doktor nasil bi yol izler sence.

Back
X