• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama adetim 2ci gün azaldı çok az , aşılama oldum ama hamilelik olabilir mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

news

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
21
0
36
Çanakkale
merhaa ben ilk kez aşılama oldum 17 nisanda 2 mayısta hasta oldum ama klomen kullanınca adet fazla olur demişti doktor geçen ay çok fazla olmuştu bu ay öyle değil 2.ci günü kesildi hatta ara ara geliyo ama ilk günü geldi öyle lekelenme gibi dğeil normalde 1 hafta sürer bugün doktordaydık hamilelikle ilgili hiçbişey söylemedi tekrar tedaviye ne zaman başlayacağımızı konuştuk.11 gün sonra tekrar gidicez sizce bişeyler olabilir mi böyle bir durum yaşayan var mı acaba

ilaçların etkisiyle olmuştur.aynısını bende yaşadım çünkü...

Aynı durumu ben yaşıyorum.

İlk ayım klomen ve ovitrelle kullandım.
İğneden sonra 14.gün kahverengi lekelenme yaşadım 3 gün koyulaşarak devam etti.Regli tam günümde oldum.
Bugün 2.günüm ve bitti.

Bende anlam veremedim.Gene de doktora gitmeyi planlıyorum.

yaa ne kadar cokvumut ediyoruz ne kadar cok istiyoruz herseyi gozlemliyoruz en ufak bi degisiklikten anlam cikartmaya calisiyoruz belkide tum degidiklikleri kendimiz yaratarak.kurban oldugum yuce allahim insallah bu yolda bizi yavrusuz birakmaz tez zamanda bebek kokusuyla taclandirilir yureklerimiz

kızlar hiç boşuna en ufak bir belirtiye kapılıp umutlanmayın.2 aşılamada da ben o şekildeydim ah kasığım batıyor yok göğsüm acıyor diye ümitlendim ama ikiside olmadı.3.ve son aşılamada ise bir belirti yakalayabilmek için dinledim kendimi ama ısrarla hiçbir şeyim yoktu hatta iki gündür o yüzden bunalım takıldım.ama bugün güzel sonucumu aldım.Allahın izniyle hamile olduğumu öğrendim.darısı sizlerin başına...

Son düzenleme:
kızlar hiç boşuna en ufak bir belirtiye kapılıp umutlanmayın.2 aşılamada da ben o şekildeydim ah kasığım batıyor yok göğsüm acıyor diye ümitlendim ama ikiside olmadı.3.ve son aşılamada ise bir belirti yakalayabilmek için dinledim kendimi ama ısrarla hiçbir şeyim yoktu hatta iki gündür o yüzden bunalım takıldım.ama bugün güzel sonucumu aldım.allahın izniyle hamile olduğumu öğrendim.darısı sizlerin başına...
isi ben de 2harikaa nasıl sevindim:)allahın izniyle sağ sağlim kucağına alırsın inşallah çok haklısın düşünmemek odaklanmamak akışına bırakmak en iysi ben de 2. Aşılamamda öyle yapmayı umut edyorum hamilelerin duası kabul olur derler benim için dua edermisin

isi ben de 2harikaa nasıl sevindim:)allahın izniyle sağ sağlim kucağına alırsın inşallah çok haklısın düşünmemek odaklanmamak akışına bırakmak en iysi ben de 2. Aşılamamda öyle yapmayı umut edyorum hamilelerin duası kabul olur derler benim için dua edermisin

Allah en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah.inşallah uğraşan herkese en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip olur.her an hepinizde duamdasınız...

Back
X