• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep kamil Aşılama sürecim

Evet evet çok haklısın canım, Dr lar birçok hastayla hemhal oldukları için hepsiyle detaylı görüşemiyor en azından benim dr um öyleydi :)
Ama yapay zekayi sorduğum en aptalca soruyu bile aşırı iyi niyetle ele alıp açıkladığından dolayı çok seviyorum ❤️
Yarın için heyecan var evet :) sorma
Dilerim ki hepimiz pozitifi görürüz 🙏
Allah kucaklarimizi doldursun inşallah 🤲
Evet canım🌸 hadi inşallah tez zamanda sağlıklı evlatlarımız olsn🤍🤲🏻

Çalıştığım için evime yakın plan daha mantıklı geldi Zeynep Kamil zorlardı. Tüp bebek aşamasında raporu alsak özelde yaparken ücret ödüyor muyuz . Yada devlette ilaçlar dışında ücret ödüyor muyuz onu merak ediyorum
Yani devletten alınan rapor test tahlil özelde işe yarıyormu bilemem ama devlette tüp bebek tedavisinde ilaçların bi kısım ücreti haricinde devlette de ücret alınıyor yanlış hatırlamıyorsam 52 bin gibiydi aslında hastanede tüp bebek bölümünde duvarlarda yazıyor ücretlendirme bu şekilde biliyorum bende

Yani devletten alınan rapor test tahlil özelde işe yarıyormu bilemem ama devlette tüp bebek tedavisinde ilaçların bi kısım ücreti haricinde devlette de ücret alınıyor yanlış hatırlamıyorsam 52 bin gibiydi aslında hastanede tüp bebek bölümünde duvarlarda yazıyor ücretlendirme bu şekilde biliyorum bende
Toplam 52 bini mi buluyor işlemler ilaçlar

Toplam 52 bini mi buluyor işlemler ilaçlar
net bir bilgi değil herhangi bir devlet hastanesine gidin sorunca söylüyorlar herkesin işlemi farklı devlette tüp bebek olmak için önce aşılama sırasından geçmeniz gerekiyor şart koyuyolar ben ilk aşılamada ilaçlara 3.500 ödedim 2. Aşılma derken ekstra ücret çıkabiliyor ama tüp bebek de masraflar hariç 52 bin diye duydum arkadaştan ama net bilgi hastaneden öğrenin istetseniz

Negatif malesef canım
Ahh canım üzülme ne olur olacak ben inanıyorum 😞 hayırlısı olsun aşılamaya gerçekten çok umut bağlamak gerekiyor ben tüp bebeğe giden yolda süreç olarak görüyorum sadece tutarsa ne ala tutmazsa şansımızı tüp bebekte deneyeceğiz inşallah🥹🤲🏻 sende üzülme dinlenmene bak ilacı Bırak ki regli ol biran önce için temizlensin 🌸

Ahh canım üzülme ne olur olacak ben inanıyorum 😞 hayırlısı olsun aşılamaya gerçekten çok umut bağlamak gerekiyor ben tüp bebeğe giden yolda süreç olarak görüyorum sadece tutarsa ne ala tutmazsa şansımızı tüp bebekte deneyeceğiz inşallah🥹🤲🏻 sende üzülme dinlenmene bak ilacı Bırak ki regli ol biran önce için temizlensin 🌸
Haklısın canım ne yapalım olacakla öleceğe çare yok 🤲
Tutmadi ise tekrar ikinci için tedaviyi iyi planlamak gerekiyor sadece🩷
Evet Dr da ilacı bırak dedi
Bir hafta ya kadar olursun dedi
Bakalım bekleyecegin🙏

Canım valla ben de regli ağrısı gibi kasık ağrısı arada gelip gitt sürekli sızıda vardı göğüs hassasiyetim oldu şişti hatta iştahım bile açılmıştı ama malesef duphaston ilacın belirtileriymiş yani yan etkisi olabilir onun için dua et bekle ben öncesinde sürekli test yapıp kendi psikolojimi bozmak istemedim hastane randevusunu 14. gün falan aldım direk kan testi yaptılar sonuç negatif çıktı

Canım merhaba
Ben de mide bulantısı var ama kesin o da duphaston etkisidir diye düşünüyorum
İdrar testi yapıp kafa karışıklığı yaşamak istemedim
Yarın kan vereceğim
Öğreneceğiz bakalım

Bu arada Zeynep kamili öneririm aşılama süreciniz bitmiş olsa da tüp bebek için en azından bu hastanede devam etseniz iyi olur gerçekten diğer hastanelere ve doktorlara göre iyiler bence.gerci hersey nasip inşallah Rabbim bizlere evlat sahibi olmayı nasip eder🤍🌸🥰
Asılama yapacam bende ilaçlara ne kadar ödediniz acaba

İlaçlara göre değişir
Hangi iğneyi kullanacaksiniz
Ben regl oldum gittim kilo vermem gerektiğini söyledi 10 kg falan ver gel dedi işte ben de yarın gideceğim ilaç o zaman verecek işte henüz vermedi yarın verecek hani totalde ne kadar ödeme yaptınız acaba onu merak ettim

Ben regl oldum gittim kilo vermem gerektiğini söyledi 10 kg falan ver gel dedi işte ben de yarın gideceğim ilaç o zaman verecek işte henüz vermedi yarın verecek hani totalde ne kadar ödeme yaptınız acaba onu merak ettim
Totalde 7bin tl ilaçlara
2.600 de aşılama için ödedik biz devlette

Evet canım 15 Aralık ta aşılama olmuştum
Yarın tam 15 gün olacak Dr 30 unda kan vermeye gel demişti
Evet dediğin gibi tüp Bebek gibi değil aşılama daha düşük tutma olasılığı
Ama bir çaba içindeyiz, insan ister istemez bekliyor :)
Yarın sonucu aldığım gibi haber vereceğim
Sana da bu süreçte kolaylıklar diliyorum 🥰🙏💗
Nerde oldunuz acaba

Back
X