ben de 5 hafta 5 günlük hamileyim nasip olursa :)Bekle bakalm kanamaya dönerse yapma dönmezse sabah yap ilk idrarla yerleşme pembe veya kahverengi oluyo diyorlar ama bilmiyorum bnde kahverengi olmuştu birgün
Ben de olmadı canım. Bende uyku hali , halsizlik dışında belirtim olmadı. Adetim 9 gün geçti öyle test yaptım çıktı. Kasık batması ve adet olacakmış gibi hafif bel ağrım vardı.idrara sıkısmaa durumu her kadında belirti oluyormu ya adet geciktikten sonramı cıkıyor yani zamanı nedir:)
Canm benm msjimin altında hamilelik takvimini profiline ekle ye tıkla tahmini doğum tarihini gir ve hangi ayda doğacağını işaretle sanırm ekim annesisin onu işaretlemen lazmben de 5 hafta 5 günlük hamileyim nasip olursa :)
Bir şey sormak istiyorum gebelik takvimini imzanıza nasıl yaptınız ben beceremedim sanırım yardımcı olabilir misiniz?
canım onu yapıyorum tahmini doğum tarihini yazıyorum ama ay falan sormuyor direk bebek gelişimleri çıkıyor yapamadımCanm benm msjimin altında hamilelik takvimini profiline ekle ye tıkla tahmini doğum tarihini gir ve hangi ayda doğacağını işaretle sanırm ekim annesisin onu işaretlemen lazm
adetiniz tam olarak gelmediyse test yapın bence sabah ki idrarınızla.
Kişisel bilgilere gir tahmini doğumu yaz aşağı doğru in orda yaziyo anne grubum diye ayı seçiyorsunuz ekimi sec değişiklikleri kaydet de bn öyle yaptmcanım onu yap
canım onu yapıyorum tahmini doğum tarihini yazıyorum ama ay falan sormuyor direk bebek gelişimleri çıkıyor yapamadım
ALLAH(c.c)'ım razı olsun. Yapabildim sanırım. Sende ekim annesisin sanırm. ALLAH(C.C)ım sağlıcakla kucağımıza almayı naip etsin inşaALLAH(c.c)...Kişisel bilgilere gir tahmini doğumu yaz aşağı doğru in orda yaziyo anne grubum diye ayı seçiyorsunuz ekimi sec değişiklikleri kaydet de bn öyle yaptm
Evet canm ekim annesi olucam Rabbim izin verirse :) senide bekleriz 2017 ekim anneleri topigine :)ALLAH(c.c)'ım razı olsun. Yapabildim sanırım. Sende ekim annesisin sanırm. ALLAH(C.C)ım sağlıcakla kucağımıza almayı naip etsin inşaALLAH(c.c)...
geliyorum canım :)Evet canm ekim annesi olucam Rabbim izin verirse :) senide bekleriz 2017 ekim anneleri topigine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?