- 17 Kasım 2022
- 27
- 12
- 3
- 25
- Konu Sahibi alynaa2000
-
Canim evde testin varsa şimdi de bakabilirsin bende aynısını yaşadım sabah test yaptım negatifArkadaslar merhaba yeni üye oldum. Birsey danısmak istiyorum. Yumurtlamadan adet günüme kadar kasıklarimda batma oldu ve belim çok ağrıdi goguslerimde dolgunluk var. Normalde su icen insan degildim bu aralar gunde 3 lt su tuketmeye basladim cok tuvalete cikiyorum sanırım bu sebepten yada hamilemiyim.Kasım 14 unde adet olmam gerekirken olmadim bugun 4. Gun benim gibi belirti yasayip hamile olan varmi veya kac gun sonra idrar testinde ciktu yardimci olursaniz sevinirim.
Korkuyorum aslında hep tek cizgi gördüğüm için olmadi hafta sonu girmeden araya yarin yapayim inşallah hamilelik belirtisidurŞimdi test yapsanız çıkar.
Maalesef yarin alicam buyuk bi ihtimal bugun 4. Gun oldu artik batmalarada dayanamıyorum insallah negatifj görmem arkadasimCanim evde testin varsa şimdi de bakabilirsin bende aynısını yaşadım sabah test yaptım negatif
İnşallah hamilesinizdirKorkuyorum aslında hep tek cizgi gördüğüm için olmadi hafta sonu girmeden araya yarin yapayim inşallah hamilelik belirtisidur
Canim seni çok iyi anlıyorum rabbim hayırlı sağlıklı ve doğru zamanda hayırlı evlat versinMaalesef yarin alicam buyuk bi ihtimal bugun 4. Gun oldu artik batmalarada dayanamıyorum insallah negatifj görmem arkadasim
Inşallah mart ayinda dusuj yaptım 8 aydir deniyoruz bu ay tutmasini cok istiyorumİnşallah hamilesinizdir
Amin insallaj cok tesekkur ederimCanim seni çok iyi anlıyorum rabbim hayırlı sağlıklı ve doğru zamanda hayırlı evlat versin
Yedi sene bekledim ben o çift çizgiyiMaalesef yarin alicam buyuk bi ihtimal bugun 4. Gun oldu artik batmalarada dayanamıyorum insallah negatifj görmem arkadasim
Yedi sene bekledim ben o çift çizgiyi
Amin canım amin rabbim sanada hakeden herkese nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyorumGerçekten siz böyle diyince ben utandım . Rabbim sabrinizin mukafatini vermiş. Rabbim basinizdan eksik etmesun insallaj evladinizi
Amin inşallah yarin sabah yapicam hemen burayada guzel haberlerle gelmek istiyorumAmin canım amin rabbim sanada hakeden herkese nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Gecikmenin her türlüsünde çıkar test yapın ilk idrarınızlaArkadaslar merhaba yeni üye oldum. Birsey danısmak istiyorum. Yumurtlamadan adet günüme kadar kasıklarimda batma oldu ve belim çok ağrıdi goguslerimde dolgunluk var. Normalde su icen insan degildim bu aralar gunde 3 lt su tuketmeye basladim cok tuvalete cikiyorum sanırım bu sebepten yada hamilemiyim.Kasım 14 unde adet olmam gerekirken olmadim bugun 4. Gun benim gibi belirti yasayip hamile olan varmi veya kac gun sonra idrar testinde ciktu yardimci olursaniz sevinirim.
İnşallah canım dualarım seninleAmin inşallah yarin sabah yapicam hemen burayada guzel haberlerle gelmek istiyorum
Gecikmenin her türlüsünde çıkar test yapın ilk idrarınızlyarin yapicam
Gecikmenin her türlüsünde çıkar test yapın ilk idrarınızla
Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin bize insallah ❣İnşallah hamilesinizdir ben de çok istiyorum rabbi İnşallah bize de nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?