Adetim 4 gün geçti

Hı onu bilmiyordum ben bende sağlık ocağı yakın diye orda baktiracaktim iyiki söyledin catlardim artık meraktan
Evet bende bilmiyordum surekli e nabiza bakiyordum ustelik e nabizdada gozukmuyordu gidiyordum tekrardan saglik ocagina en garantisi hastaneye gebelik suphem var diyorsun hemen kan aliyirlar max 1saat 15 dakkaya çıkıyor en azindan insan catlamiyir

Haklısın valla benimde günüm geçerse hastanede yaptırırım artık

Canim bende rahimde perde varmış 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim. Ameliyat için hazırlanırken bı baktim hamileyim
Yaaa öylemi veren allah işte ol der olur kurban olduğum Rabbim inşallah banada nasip eder bu cuma gecesinde duam kabul olsun bende 3-4 doktora gittim hepsi aynısını söyledi napıcağımı şaşırdım kaç haftalık oldu allah hayırlı etsin inşallah

bende aynisini yasiyorum bendede 4gün gecikme var yarin kan tahlili alcam

Test yap

Ben de aynı belirtileri yaşadım geçen hafta ve test yaptım pozitif çıktı. Ama gebeliğin çok erken dönemi olduğu için silik bir çizgiydi. 2 gün sonra tekrar deneyebilirsin. İnşallah hamilesindir

Kucagimda canım kızım 7 aylık oldu umidimi kesmiştim artık psikoloji çok etkiliyor inan

Inşallah pazartesi sonucu yazarim senden de bekliyorum ❤❤
Slm canim hic bir belirti yasiyormusun Ben gece 3 gibi uyandim günlük pedimin çok asiri islak oldugunu hissetim tamam regl oldum diye uzulerek lavoboya gitim ama sadece beyaz akintim olmus ama asiri derecede yani ve göyûslerimin çok agriyor eyer firsat bulabilirsem bu gün bir test yaparim. Hede hayirlisi

Ben de aynı belirtileri yaşadım geçen hafta ve test yaptım pozitif çıktı. Ama gebeliğin çok erken dönemi olduğu için silik bir çizgiydi. 2 gün sonra tekrar deneyebilirsin. İnşallah hamilesindir
Bende silik cizgide cikmadi aslında gecikmemin 4. Gunu yaptim demekki kan tahlili daha garanti tesekkur ederim heyecanlandım insallah benimledir

Valla goguslerim cok dolgunlasti gunluk ped kullanmama ragmen sicaklik yada islaklik hissediyorum diyebilirim. Birde istahim acildi sadece belirtilerim bunlar . Inşallah vardir bebis sen ne yaptin test yaptin mi merak ettim benimlede paylas guzel haberi insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…