- Konu Sahibi alynaa2000
-
Rahim filmi cektirdinizmiMalesef iki dusuk iki de kimyalsal oldu en son dusugumu cinsiyetini ögrendim ertesi gün suyum geldi dogum yaptirip aldilar aradan 1 yil gecti ilk defa gecikme yasiyorum insallah vardir diye dualar ediyorum
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah im hayirlisiyla saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah. Ömrû boyuna iyi insanlarla karsilastirsin insallah
Sağlık ocağındada yapılıyor kuzumBüyük bi ihtimal pazartesi yaptiririm simdi esim bilmiyor heyevanlandim belki supruz olur diye kendisi hastanede calisiyor gozukmeden yaptirmaj istiyorum
Saglik ocaginda 2 gune cikiyor hastanede 1 saate cikiyor 2 gün beklemek cok zor olurSağlık ocağındada yapılıyor kuzum
Hı onu bilmiyordum ben bende sağlık ocağı yakın diye orda baktiracaktim iyiki söyledin catlardim artık meraktanSaglik ocaginda 2 gune cikiyor hastanede 1 saate cikiyor 2 gün beklemek cok zor olur
Evet bende bilmiyordum surekli e nabiza bakiyordum ustelik e nabizdada gozukmuyordu gidiyordum tekrardan saglik ocagina en garantisi hastaneye gebelik suphem var diyorsun hemen kan aliyirlar max 1saat 15 dakkaya çıkıyor en azindan insan catlamiyirHı onu bilmiyordum ben bende sağlık ocağı yakın diye orda baktiracaktim iyiki söyledin catlardim artık meraktan
Haklısın valla benimde günüm geçerse hastanede yaptırırım artıkEvet bende bilmiyordum surekli e nabiza bakiyordum ustelik e nabizdada gozukmuyordu gidiyordum tekrardan saglik ocagina en garantisi hastaneye gebelik suphem var diyorsun hemen kan aliyirlar max 1saat 15 dakkaya çıkıyor en azindan insan catlamiyir
Yaaa öylemi veren allah işte ol der olur kurban olduğum Rabbim inşallah banada nasip eder bu cuma gecesinde duam kabul olsunCanim bende rahimde perde varmış 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim. Ameliyat için hazırlanırken bı baktim hamileyim
bende aynisini yasiyorum bendede 4gün gecikme var yarin kan tahlili alcamArkadaslar merhaba yeni üye oldum. Birsey danısmak istiyorum. Yumurtlamadan adet günüme kadar kasıklarimda batma oldu ve belim çok ağrıdi goguslerimde dolgunluk var. Normalde su icen insan degildim bu aralar gunde 3 lt su tuketmeye basladim cok tuvalete cikiyorum sanırım bu sebepten yada hamilemiyim.Kasım 14 unde adet olmam gerekirken olmadim bugun 4. Gun benim gibi belirti yasayip hamile olan varmi veya kac gun sonra idrar testinde ciktu yardimci olursaniz sevinirim.
Test yapArkadaslar merhaba yeni üye oldum. Birsey danısmak istiyorum. Yumurtlamadan adet günüme kadar kasıklarimda batma oldu ve belim çok ağrıdi goguslerimde dolgunluk var. Normalde su icen insan degildim bu aralar gunde 3 lt su tuketmeye basladim cok tuvalete cikiyorum sanırım bu sebepten yada hamilemiyim.Kasım 14 unde adet olmam gerekirken olmadim bugun 4. Gun benim gibi belirti yasayip hamile olan varmi veya kac gun sonra idrar testinde ciktu yardimci olursaniz sevinirim.
Ben de aynı belirtileri yaşadım geçen hafta ve test yaptım pozitif çıktı. Ama gebeliğin çok erken dönemi olduğu için silik bir çizgiydi. 2 gün sonra tekrar deneyebilirsin. İnşallah hamilesindirArkadaslar merhaba yeni üye oldum. Birsey danısmak istiyorum. Yumurtlamadan adet günüme kadar kasıklarimda batma oldu ve belim çok ağrıdi goguslerimde dolgunluk var. Normalde su icen insan degildim bu aralar gunde 3 lt su tuketmeye basladim cok tuvalete cikiyorum sanırım bu sebepten yada hamilemiyim.Kasım 14 unde adet olmam gerekirken olmadim bugun 4. Gun benim gibi belirti yasayip hamile olan varmi veya kac gun sonra idrar testinde ciktu yardimci olursaniz sevinirim.
Kucagimda canım kızım 7 aylık oldu umidimi kesmiştim artık psikoloji çok etkiliyor inanYaaa öylemi veren allah işte ol der olur kurban olduğum Rabbim inşallah banada nasip eder bu cuma gecesinde duam kabul olsunbende 3-4 doktora gittim hepsi aynısını söyledi napıcağımı şaşırdım kaç haftalık oldu allah hayırlı etsin inşallah
Slm canim hic bir belirti yasiyormusun Ben gece 3 gibi uyandim günlük pedimin çok asiri islak oldugunu hissetim tamam regl oldum diye uzulerek lavoboya gitim ama sadece beyaz akintim olmus ama asiri derecede yani ve göyûslerimin çok agriyor eyer firsat bulabilirsem bu gün bir test yaparim. Hede hayirlisiInşallah pazartesi sonucu yazarim senden de bekliyorum ❤❤
Senin ne kadar var gününe insallah bebis gelirHaklısın valla benimde günüm geçerse hastanede yaptırırım artık
Bugun 5 oldu gelen giden yok test yaptim cikmadi dun bakalim pazartesu belli olcaj kanda insallah seninde geliyordur bebis haberini bekliyorumbende aynisini yasiyorum bendede 4gün gecikme var yarin kan tahlili alcam
Yaptim ama negatifu gördüm hala adet görmedim pazartesi belli olcak insallahTest yap
Bende silik cizgide cikmadi aslında gecikmemin 4. Gunu yaptim demekki kan tahlili daha garanti tesekkur ederim heyecanlandım insallah benimledirBen de aynı belirtileri yaşadım geçen hafta ve test yaptım pozitif çıktı. Ama gebeliğin çok erken dönemi olduğu için silik bir çizgiydi. 2 gün sonra tekrar deneyebilirsin. İnşallah hamilesindir
Evet tekrar yap çıkar inşallahYaptim ama negatifu gördüm hala adet görmedim pazartesi belli olcak insallah
Valla goguslerim cok dolgunlasti gunluk ped kullanmama ragmen sicaklik yada islaklik hissediyorum diyebilirim. Birde istahim acildi sadece belirtilerim bunlar . Inşallah vardir bebis sen ne yaptin test yaptin mi merak ettim benimlede paylas guzel haberi insallah ❤Slm canim hic bir belirti yasiyormusun Ben gece 3 gibi uyandim günlük pedimin çok asiri islak oldugunu hissetim tamam regl oldum diye uzulerek lavoboya gitim ama sadece beyaz akintim olmus ama asiri derecede yani ve göyûslerimin çok agriyor eyer firsat bulabilirsem bu gün bir test yaparim. Hede hayirlisi
Insallaj bakalım bugunde kan testi verebilirim belkiEvet tekrar yap çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?