Adetim 4 gün geçti

Slm kizlar benim de gecikmemin 4 cugunu dün test yaptim gene gene nagativ benimde 8 sene olacak tum tahliler temiz cikmasina rahmen 4 kaybim var artik sabrimin sonu selamet olsun diye gece gunduz dualar ediyorum ama hayirlisi deyip beklemekten care bulamiyorum. ama beni sasirtan Ben gunu günün regl olanbiriyim ilk kez bukadar gecikme oldu insallah yarin tekrardan bir test yapacam banada dua edin

Evet arkadasim ama negatif cikti cok sasirdim gercekten bugun 4 gun oldu ama tik yok goguslerim sis kasimlarim agriyor acaba erken mi yaptim gec dollenme olabilir mi
Olabilir canım pazartesi gününe kadar olmazsan tekrar yaparsın bazen evde yaptığımız testlerde çıkmıyor ama kanda çıkıyor

Rabbim sabrinin mukafatini verir inşallah canim . Rabbin isteyen tum herkesin kucagini bos birakmasin insallah dularim seninle . Habrrini bekliyoruz guzel haberlerle gel buraya insallah ❣

Canim düşük mü oldu?

Merhaba umarım sorarak sizi üzmüş olmam bende 3 yıldır Pko ile savaşıyorum bi türlü olmadı olmuyor sizin niye 7 yıl sürdü? Sonucunda nasıl hamile kaldınız?
Canim bende rahimde perde varmış 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim. Ameliyat için hazırlanırken bı baktim hamileyim

Canim bende rahimde perde varmış 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim. Ameliyat için hazırlanırken bı baktim hamileyim
Ve şu an kızım 7 aylık kucağımda çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin. Her ay bı gün geçse test yapardım kabus gibiydi

Rabbim sabrinin mukafatini verir inşallah canim . Rabbin isteyen tum herkesin kucagini bos birakmasin insallah dularim seninle . Habrrini bekliyoruz guzel haberlerle gel buraya insallah ❣
Insallah canim insallah sende güzel haberler verirsin.ikimizde 4 gün gecikme var insallah ikimizde bir birimize mujdeyi veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…