- 22 Ekim 2022
- 864
- 311
- 33
- Konu Sahibi alynaa2000
-
Amin inşallahRabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin bize insallah ❣
Merhaba umarım sorarak sizi üzmüş olmam bende 3 yıldır Pko ile savaşıyorum bi türlü olmadı olmuyorYedi sene bekledim ben o çift çizgiyi
Evet arkadasim ama negatif cikti cok sasirdim gercekten bugun 4 gun oldu ama tik yok goguslerim sis kasimlarim agriyor acaba erken mi yaptim gec dollenme olabilir miCanim yaptinmi test?
Bazen test hatalı olabiliyor istersen kanda baktır cnmEvet arkadasim ama negatif cikti cok sasirdim gercekten bugun 4 gun oldu ama tik yok goguslerim sis kasimlarim agriyor acaba erken mi yaptim gec dollenme olabilir mi
Büyük bi ihtimal pazartesi yaptiririm simdi esim bilmiyor heyevanlandim belki supruz olur diye kendisi hastanede calisiyor gozukmeden yaptirmaj istiyorumBazen test hatalı olabiliyor istersen kanda baktır cnm
Olabilir canım pazartesi gününe kadar olmazsan tekrar yaparsın bazen evde yaptığımız testlerde çıkmıyor ama kanda çıkıyorEvet arkadasim ama negatif cikti cok sasirdim gercekten bugun 4 gun oldu ama tik yok goguslerim sis kasimlarim agriyor acaba erken mi yaptim gec dollenme olabilir mi
Rabbim sabrinin mukafatini verir inşallah canim . Rabbin isteyen tum herkesin kucagini bos birakmasin insallah dularim seninle . Habrrini bekliyoruz guzel haberlerle gel buraya insallah ❣Slm kizlar benim de gecikmemin 4 cugunu dün test yaptim gene gene nagativ benimde 8 sene olacak tum tahliler temiz cikmasina rahmen 4 kaybim var artik sabrimin sonu selamet olsun diye gece gunduz dualar ediyorum ama hayirlisi deyip beklemekten care bulamiyorum. ama beni sasirtan Ben gunu günün regl olanbiriyim ilk kez bukadar gecikme oldu insallah yarin tekrardan bir test yapacam banada dua edin
Ay insallah kan testi olunca zaten 1 saate cikiyor hemen paylasicam sizle dua edin banadaOlabilir canım pazartesi gününe kadar olmazsan tekrar yaparsın bazen evde yaptığımız testlerde çıkmıyor ama kanda çıkıyor
Slm kizlar benim de gecikmemin 4 cugunu dün test yaptim gene gene nagativ benimde 8 sene olacak tum tahliler temiz cikmasina rahmen 4 kaybim var artik sabrimin sonu selamet olsun diye gece gunduz dualar ediyorum ama hayirlisi deyip beklemekten care bulamiyorum. ama beni sasirtan Ben gunu günün regl olanbiriyim ilk kez bukadar gecikme oldu insallah yarin tekrardan bir test yapacam banada dua edin
Canim düşük mü oldu?Slm kizlar benim de gecikmemin 4 cugunu dün test yaptim gene gene nagativ benimde 8 sene olacak tum tahliler temiz cikmasina rahmen 4 kaybim var artik sabrimin sonu selamet olsun diye gece gunduz dualar ediyorum ama hayirlisi deyip beklemekten care bulamiyorum. ama beni sasirtan Ben gunu günün regl olanbiriyim ilk kez bukadar gecikme oldu insallah yarin tekrardan bir test yapacam banada dua edin
Canim bende rahimde perde varmış 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim. Ameliyat için hazırlanırken bı baktim hamileyimMerhaba umarım sorarak sizi üzmüş olmam bende 3 yıldır Pko ile savaşıyorum bi türlü olmadı olmuyorsizin niye 7 yıl sürdü? Sonucunda nasıl hamile kaldınız?
Ve şu an kızım 7 aylık kucağımda çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin. Her ay bı gün geçse test yapardım kabus gibiydiCanim bende rahimde perde varmış 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim. Ameliyat için hazırlanırken bı baktim hamileyim
Malesef iki dusuk iki de kimyalsal oldu en son dusugumu cinsiyetini ögrendim ertesi gün suyum geldi dogum yaptirip aldilar aradan 1 yil gecti ilk defa gecikme yasiyorum insallah vardir diye dualar ediyorumCanim düşük mü oldu?
Bende 1 kimyasal 1 dusuk yasadim kurtaj oldum rabbim evladinizi basinizdan eksik etmesinCanim bende rahimde perde varmış 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim. Ameliyat için hazırlanırken bı baktim hamileyim
Insallah canim insallah sende güzel haberler verirsin.ikimizde 4 gün gecikme var insallah ikimizde bir birimize mujdeyi veririzRabbim sabrinin mukafatini verir inşallah canim . Rabbin isteyen tum herkesin kucagini bos birakmasin insallah dularim seninle . Habrrini bekliyoruz guzel haberlerle gel buraya insallah ❣
Inşallah pazartesi sonucu yazarim senden de bekliyorum ❤❤Insallah canim insallah sende güzel haberler verirsin.ikimizde 4 gün gecikme var insallah ikimizde bir birimize mujdeyi veririz
Allah im hayirlisiyla saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah. Ömrû boyuna iyi insanlarla karsilastirsin insallahVe şu an kızım 7 aylık kucağımda çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin. Her ay bı gün geçse test yapardım kabus gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?