- 1 Temmuz 2025
- 16
- 4
- 1
- 21
- Konu Sahibi cicekbahhcesi
-
Evet hamilesiniz benceMerhaba ben bir şey sormak istiyorum size adetim 5 gün gecikti normalde asla böyle bir şey olmaz hep günü gününe olurum 5 gün sürer ve biter bu sefer 5 gün gecikmenin üstüne sadece 1 gün adet oldum ve aniden kesildi kesilmesi için herhangi bir ilaç kullanmadım sürekli uyku halindeyim ara ara kasıklarım da batma hissediyorum hamile kalmış olabilir miyim benim gibi bu tarz şeyler yaşan var mı aranızda
Dediğim 1 günlük adetten önce ara ara baş dönmelerim oldu koku hassasiyetim normalde de vardı bu aralar daha da arttı umarım hamileyimdir teşekkür ederim cevabınız için içim içimi yiyor şu anEvet hamilesiniz bence
Test yapsam çıkar mı sizceDediğim 1 günlük adetten önce ara ara baş dönmelerim oldu koku hassasiyetim normalde de vardı bu aralar daha da arttı umarım hamileyimdir teşekkür ederim cevabınız için içim içimi yiyor şu an
Çıkar tabi delimisin hadi hemen yap haber verrrTest yapsam çıkar mı sizce
Tamam yapınca kesinlikle haber vericem umarım hamileyimdirrÇıkar tabi delimisin hadi hemen yap haber verrr
Çıkar inşa gebesindir canımTest yapsam çıkar mı sizce
Bazı insanlar nadiren de olsa bu tarz kanamalar yaşıyor test ile ancak öğrenebilirsinizMerhaba ben bir şey sormak istiyorum size adetim 5 gün gecikti normalde asla böyle bir şey olmaz hep günü gününe olurum 5 gün sürer ve biter bu sefer 5 gün gecikmenin üstüne sadece 1 gün adet oldum ve aniden kesildi kesilmesi için herhangi bir ilaç kullanmadım sürekli uyku halindeyim ara ara kasıklarım da batma hissediyorum hamile kalmış olabilir miyim benim gibi bu tarz şeyler yaşan var mı aranızda
İnşallahh çok da ümitlenmek istemiyorummÇıkar inşa gebesindir canım
Evet öyleymiş bende burda görüp okudum benim annem kardeşime hamileyken de bu tarz bir şey yaşamış o yüzden şüplendimBazı insanlar nadiren de olsa bu tarz kanamalar yaşıyor test ile ancak öğrenebilirsiniz
Çıkar inşa gebesindir canımTest yapsam çıkar mı sizce
Test yap canım yada direk kan verİnşallahh çok da ümitlenmek istemiyorumm
Kan kesim sonuçmuş sanırım öyle yapıcamÇıkar inşa gebesindir canım
Test yap canım yada direk kan ver
Aynen ilk önce kana geçiyor HCG sonra idrarda çıktığı için en net sonuçu kan verirKan kesim sonuçmuş sanırım öyle yapıcam
Öyle yaparım o zaman teşekkür ederim gerildim şimdiAynen ilk önce kana geçiyor HCG sonra idrarda çıktığı için en net sonuçu kan verir
Gerilme stres yapma cnmÖyle yaparım o zaman teşekkür ederim gerildim şimdi
Öyle yapmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı olur inşallahGe
Gerilme stres yapma cnm
Test yaptınız mıDediğim 1 günlük adetten önce ara ara baş dönmelerim oldu koku hassasiyetim normalde de vardı bu aralar daha da arttı umarım hamileyimdir teşekkür ederim cevabınız için içim içimi yiyor şu an
Hayır henüz yapamadımTest yaptınız mı
ayy bende şuan buna benzer bir şey yaşıyorumMerhaba ben bir şey sormak istiyorum size adetim 5 gün gecikti normalde asla böyle bir şey olmaz hep günü gününe olurum 5 gün sürer ve biter bu sefer 5 gün gecikmenin üstüne sadece 1 gün adet oldum ve aniden kesildi kesilmesi için herhangi bir ilaç kullanmadım sürekli uyku halindeyim ara ara kasıklarım da batma hissediyorum hamile kalmış olabilir miyim benim gibi bu tarz şeyler yaşan var mı aranızda
Benim de reglim normalde 4 gün olur 5.gün tamamen biterdi bu ay sadece 1 gün oldum ve bitti bel ağrısı uyku hali bende de var baş dönmesi falan da var ara ara sol kasığımda batma ve seyirme gibi birşey var bakalım yapıcam ne çıkıcak merak ediyorumayy bende şuan buna benzer bir şey yaşıyorumbenim de 3 gün gecikti ve 3. günün akşamı regl oldum ve 2 gün falan sürdü. düne kadar da lekelenmem devam ediyordu. ama regl bitişi üzerinden 5 gün geçti ve şuan regl olacakmış gibi hem kasıklarım hem belim ağrıyor. midem yanıyor gibi, halsizim, hep uykum var hatta dün 12 saat uyudum. arada tansiyonum düşüyor, başım dönüyor ve sürekli ateş basıyor. bugün test yaptım bu şekilde çıktı ama anlayamadım lütffeenn sen de test yap hayydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?