- 1 Temmuz 2025
- 16
- 5
- 1
- 21
- Konu Sahibi cicekbahhcesi
-
inşallah hamilesindirrrBenim de reglim normalde 4 gün olur 5.gün tamamen biterdi bu ay sadece 1 gün oldum ve bitti bel ağrısı uyku hali bende de var baş dönmesi falan da var ara ara sol kasığımda batma ve seyirme gibi birşey var bakalım yapıcam ne çıkıcak merak ediyorum
Cesaretimi topladığım ilk anda yapıcaminşallah hamilesindirrrne zaman test yapacaksıın? bizimle de paylaşş
Hadi hadi yap at bize fotoğrafYapıcam inşallah
o cesaret hemen gelsin kız, çatladık burada meraktanCesaretimi topladığım ilk anda yapıcam
Yaptım çok silik gördüm ama güven vermedi o yüzden kan vermek daha doğru gibi geldio cesaret hemen gelsin kız, çatladık burada meraktan
hangi marka ile yaptıın? fotoğraf atabilir misin?Yaptım çok silik gördüm ama güven vermedi o yüzden kan vermek daha doğru gibi geldi
Eşim artımed almış daha önce de bozuk olanına denk gelmiştik o yüzden güvenemedimhangi marka ile yaptıın? fotoğraf atabilir misin?
Yinede yap hadi bakalım ilk dakikayı baz al amaEşim artımed almış daha önce de bozuk olanına denk gelmiştik o yüzden güvenemedim
Yinede yap hadi bakalım ilk dakikayı baz al ama
Öyle yaptım silik gördüm emin olamadım kan vericemEşim artımed almış daha önce de bozuk olanına denk gelmiştik o yüzden güvenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?