Adetim 5 gün gecikti gebelik testim pozitif kese gözükmüyor

Sla__

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2023
101
23
18
21
Merhaba arkadaşlar adet olacağım gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı ( daha sonrasında da yaptım onlarda pozitif )bugün doktora gittim keseyi göremedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi. Gebelik erken olduğu için de gözükmüyor olabilir dış gebelikte olabilir dedi . Bu konuda tecrübesi olan varmı yardımcı olur musunuz çok strese girdim

adet olacagin gun , hangi gun du?
Tam olarak ilk ultrasonda kac haftaliktin?

Hcg beta degerin kacti?

Ve evdeki testte 2ci cizgi cok mu belirliydi hafif mi??

adet olacagin gun , hangi gun du?
Tam olarak ilk ultrasonda kac haftaliktin?

Hcg beta degerin kacti?

Ve evdeki testte 2ci cizgi cok mu belirliydi hafif mi??
15 inde adet olmam gerekiyordu
Ultrasonda hiç bir şey gözükmedi
15 Kasım'da beta değeri 667
Evdeki yaptığım üç testtede hepsi net şekilde pozitifti

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-20-17-44-19-091_com.miui.gallery.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 627
5 haftadan once kese gorunmuyor zaten kaç haftalık gebesiniz
Beta değerim 15 Kasım'da 667 çıktı . Rahim duvarının kalınlaştığını söyledi doktor tek korkum dış gebelik olması . Bugünde kan verdim sonuç bekliyorum hâlâ. Allah yardımcımız olsun inşallah heyecanla beklemek zor

15 inde adet olmam gerekiyordu
Ultrasonda hiç bir şey gözükmedi
15 Kasım'da beta değeri 667
Evdeki yaptığım üç testtede hepsi net şekilde pozitifti
Beta değeriniz çok düşükmüş zaten o değerde bir şey görememeniz çok normal doktor neden dış gebelik demiş sadece betaya bakarak onu anlamadım

Umut vermek istemem ama bildiğime göre beta değeri 1500e falan ulaştığında kese görünmeye başlıyor ve o zaman bile küçük bir şekilde görünüyor karından tabii herkeste farklı bir süreç bu. Kendinizi üzmeyin inşallah en kısa sürede yormadan görünsün nasip etsin Allah

Beta değeriniz çok düşükmüş zaten o değerde bir şey görememeniz çok normal doktor neden dış gebelik demiş sadece betaya bakarak onu anlamadım
Ben betaya baktığını bile düşünmüyorum gittiğim hiç bir doktordan yüzüm gülmedi hangisine gittiysem umudumu kıracak şeyler söylediler hep inşallah herşey yolunda ve sağlıklıdır

İnşallah çok teşekkür ederim gerçekten burda böyle yardımcı olan anneleri gördükçe içim rahatlıyor bilgilerinizi tecrübelerinizi duymaktan memnun kalırım

14 kasımda betahcg 508 çıktı benimde. keseyi 21 kasımda yani yarın göreceğim inşallah. seninle aynı sayılırız. stres yapma normal ilerliyorsun :)

Benim doktor beta 12.22 ydi 10 gun sonra gel dedi ya ben gittim keseyi gordum biraz rahat olun bismillah daha

İnşallah çok teşekkür ederim gerçekten burda böyle yardımcı olan anneleri gördükçe içim rahatlıyor bilgilerinizi tecrübelerinizi duymaktan memnun kalırım
Benim beta yüksekti kese de göründüğü halde boş kese demişlerdi kürtaj için gün vermişlerdi. 1 hafta sonra başka doktora gittim. Kalp atışını dinletti. Şuan 38 haftaligiz. O yüzden kafaya takmayın. Biraz sabredin inşallah

Ben betaya baktığını bile düşünmüyorum gittiğim hiç bir doktordan yüzüm gülmedi hangisine gittiysem umudumu kıracak şeyler söylediler hep inşallah herşey yolunda ve sağlıklıdır
Onu sizde görebilirsiniz e nabizda

İnşallah sağ salim kucağına alırsın Rabbim bize de nasip etsin heyecanla bekliyoruz

Çok erken daha kese için.
Beta 2-3 bin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…