Adetim 5 gün gecikti gebelik testim pozitif kese gözükmüyor

Tecrübeli olduğum konu değil o yüzden bişi diyemem kese konusunda ama başlığı okuyunca kötü birşeyler hissetmedim hiç. Belki doktordan kaynaklı olabilir. Başka bi doktora gitseniz?

Tecrübeli olduğum konu değil o yüzden bişi diyemem kese konusunda ama başlığı okuyunca kötü birşeyler hissetmedim hiç. Belki doktordan kaynaklı olabilir. Başka bi doktora gitseniz?
Evet sanırım bundan sonra özele gidicem . Kese de gözüktü çok şükür ki lekelenmem olduğu için düşük tehliken var dedi

Evet sanırım bundan sonra özele gidicem . Kese de gözüktü çok şükür ki lekelenmem olduğu için düşük tehliken var dedi
Onun için ilaç kullanıp bi sorun yaşamayan çok üye vardı. Eski konuları bi karıştırın isterseniz

Düşük tehlikesi için progestan ya da iğne falan vermedi mi? Lekelenmeyi ciddiye alın tehlikeniz de varmış kendinizi yormayın sürekli dinlenmeye çalışın ve başka bir doktora görünün bence. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Hayır kanaman olursa acilden giriş yaptır ilaca başlarız dedi ve çalışan birisi olduğum halde iş yerimde uzak ve stresli bir ortam rapor bile yazmadı gerek yok diyerek

Hayır kanaman olursa acilden giriş yaptır ilaca başlarız dedi ve çalışan birisi olduğum halde iş yerimde uzak ve stresli bir ortam rapor bile yazmadı gerek yok diyerek
İşte kanamaya dönüşmeden zaten ilaca başlanması gerekiyor Allah korusun kanama başladıktan sonra dönüşü olmayabilir. Sizden uzak olsun ben düşük yaptım, lekelenmem vardı hiç kırmızıya dönmedi ama bir anda pıhtıyla düştü progestan kullanmama rağmen. Belki de iğne verse hiç kalkma dese olmayacaktı bilmiyorum bir taraftan Allah’ın takdiri böyleymiş ne yapsan düşecekti diyorum. Yine de önce tedbirimizi alalım sonra tevekkül edelim o yüzden umarım şimdi gideceğiniz doktorunuz daha ilgilidir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Oda bana ilacı önermedi sağlıksız dedi ne yapıcam anlamadım ki dinlen dedi yerleşme kanaması olabilir dedi zaten sağlıksızsa ne yaparsak yapalım düşer şeklinde konuştu bilmiyorum ne yapıcam bu 3. Hastanem şuan yatıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…