Adetim 8 gun gecti idrar testim pozitif

Solancicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
79
25
38
27
Merhaba hanımlar adetim 8 gun gecti bu gün kahverengi akintim gelmeye başladı az az bende dayanamayıp saat 3 te test aldim idrar testini yaptım sonucu böyle beklemiyodum kendimi kandırmamak için yapayım dedim ama sonuç sanırım pozitif sizde bakıp bişey söyler misiniz yanılmış olamam degil mi ilk gebeligim olacak 1 buçuk senedir uğraşıyorum doktorum kist var ama gebeliğe engel değil dedi 3 aydır da hiç doktora gitmedim ama şuan sonuç böyle bi de kahverengi akintim hala var

Eklentiler

• 16266146568242143891099907948012.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 69
Evet canım pozitif sağlıcakla kucağına al inşallah kahverengi akıntı yerleşme kanamasidir ona takılma git hemen kan ver

Hayirlisiyla kucağınıza alın insallah.

Yaaa çok teşekkür ederim sabah erkenden yapmadığım için belki sıkıntı olur diye düşünmüştüm gerçekten çok çok teşekkür ederim
Kahverengi lekelenmeler olabiliyor bazen. Doktora gitmen gerekiyor içerde kanamanın olup olmadığını öğrenmek için. korkulacak bir durum değildir büyük ihtimalle. Benim de bir haftadan fazla sürmüştü çünkü o lekeler

Inşallah bayramdan sonraya randevu aldim hakkınızı helal edin gerçekten bilgim olmadığı için kusuruma bakmayın bi de şu anda hala bana şaka gibi geliyo da☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…