Adetim 8 gun gecti idrar testim pozitif

Inanır mısınız evde 50 yi gecik tek çizgili testlerim var hiç beklemediğim bi an da oldu gerçekten sizin böyle şeyler söylediklerinizi duymak beni o kadar mutlu etti ki
Doğrudur ama çok şükür bak oldu . İnşaallah da sağlıklı ilerler. Dikkat et kendine

Inanır mısınız evde 50 yi gecik tek çizgili testlerim var hiç beklemediğim bi an da oldu gerçekten sizin böyle şeyler söylediklerinizi duymak beni o kadar mutlu etti ki
Baya net çıkmış kuzum birşeyler var olmasa öyle çıkmazdı bence net rabbim kalbine göre versin bizlerede haber et sonuçları öğrenince

Inşallah lütfen dualarınızı eksik etmeyin önerdiğiniz biseyler varsa benimle de paylasabilirsiniz
Valla öneri değil de dikkat etmek gerekiyor iste. Sonuçta o kadar beklemissin sen de . Ağır kaldırmamak kendini çok yormamak gerek ilk aylar riskli olduğu için. Folik asit kullanman yemene içmene dikkat etmen gerek. Keşke kan verebilseydin

Kan testi yaptım hamileymişim ama doktor iki gün sonra tekrardan gel düşük olabilirmiş folik asit aldim eczane den lütfen dua edin

Niye bekliyorsun ki doktora gitmen lazım. Acilden giriş yap baksınlar kanama içerden mi yerleşme mi
Adile gittim ama hiç bir şey yapmadılar eve gönderdiler 2 gun sonra gel dediler şuan çok affedersiniz ama akışkan akintim var hiç anlamıyorum ya bende ilaç falan verir sandım ama hiç bişey yapmadi

Adile gittim ama hiç bir şey yapmadılar eve gönderdiler 2 gun sonra gel dediler şuan çok affedersiniz ama akışkan akintim var hiç anlamıyorum ya bende ilaç falan verir sandım ama hiç bişey yapmadi
Bence tekrar gitmelisin. Bakmadı mi içerde kanama var mı yok mu veya düşük önlemek için progestan yazıyorlar ve ilk üç ay kullanılıyor genelde. Ben de kullandım.

Bence tekrar gitmelisin. Bakmadı mi içerde kanama var mı yok mu veya düşük önlemek için progestan yazıyorlar ve ilk üç ay kullanılıyor genelde. Ben de kullandım.
Yok hiç bakmadı hatta hiç bişey de demedi sadece akinti varsa düşüktür dedi kanda çıktı 2 gun sonra gel eğer artmazsa beta bebeği kaybetmissindir dedi

Düşük olsaydı kanamam çok olmaz mıydı

Kahverengi akintim var ama bazen onunla karışık çok az miktarda kan da geliyo ben acile gittim o da öyle soyledi akintimda artmış durumda
Kadın doğuma ya da başka bir hastanenin aciline gitmelisiniz, belli ki gittiğiniz hastane ilgisiz bir yermiş regliniz 8 gün gecikmiş artık yerleşeceği kadar yerleşmiştir zaten gelen akıntının yerleşme olacağını hiç sanmıyorum. Bebeğinizin tam tutunması ve düşün olmaması için progestan fitil ya da iğne kullanmanız lazım bende yaşadım aynı şeyi kahverengi lekelenmem olduğu anda progestan başladım. Hastaneye gitmek için neyi bekliyorsunuz anlayamadım

Kadın doğuma yer yok bide bayram olduğu için tatile gitmişler acil de ki doktor ilaç verebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…