Adetim biteli 3 gün oldu hamilelik testime bakar mısınız acill

çok ilginç neden şüphelenip test yaptınız hangi sebeple
Erken adet olmuştum ve kasıklarımda karnımda sürekli ağrım vardı bunun dışında çok fazla belirtim var ama emin olmadan yazmayayım eğer pozitif çıkarsa hepsini tek tek yazıcam buradan aslında adet biter bitmez yapıcaktım ama yoktur diye yapmadım bugünde ağrım fazla oldu öylesine yapıvereyim diye düşündüm yaptım ve anında böyle oldu testlerim

Inşallah hamilesindir ama daha yumurtlama olmamışken hamile kalmak çok zor.
O adet dediğin yerleşme kanamasıysa o zaman olabilir ama.

Normalde yumurtladiktan 15gun sonra hamilelik ortaya çıkar.

kan testi yapın o zaman hemen Allah korusun başka şeyen olmasın o kanama da

Erken adet olmuştum ve kasıklarımda karnımda sürekli ağrım vardı bunun dışında çok fazla belirtim var ama emin olmadan yazmayayım eğer pozitif çıkarsa hepsini tek tek yazıcam buradan aslında adet biter bitmez yapıcaktım ama yoktur diye yapmadım bugünde ağrım fazla oldu öylesine yapıvereyim diye düşündüm yaptım ve anında böyle oldu testlerim

Reactions: H M
İnşallah hakkında hayırlısı olur kan ile takip etmek lazım

Şimdi verdim kan testini 1-2 saate çıkar dediler inşallah hamileyimdir
Yerleşme kanaması olabilir mi adet sandığın kanama, diğer türlü adet biter bitmez hemen yumurtlama olup hemen testte çıkması mümkün değil. İnşallah hamilesindir, yaz buraya

Yerleşme kanaması olabilir mi adet sandığın kanama, diğer türlü adet biter bitmez hemen yumurtlama olup hemen testte çıkması mümkün değil. İnşallah hamilesindir, yaz buraya
İnşallah öyledir inan ki bende çok şaşkınım tabi ki yazmam mı hiç

O adet dediğin kanama düşük kanaması olmasın Allah korusun. Dr a görün kan testi vs ihmal etme

Reactions: H M
Kızlar şuan garip bir akıntı başladı sarımsı kahvemsi bir şey oluyor sanırım varsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…