- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
Hayır biteli 3 gün oldu yeni bitti yani
Ya inşallah inşallah nolur dua edin inşallah vardırUstune görme yasamissiniz muhtemelen, gebelik var gorunuyor tebrikler
Erken adet olmuştum ve kasıklarımda karnımda sürekli ağrım vardı bunun dışında çok fazla belirtim var ama emin olmadan yazmayayım eğer pozitif çıkarsa hepsini tek tek yazıcam buradançok ilginç neden şüphelenip test yaptınız hangi sebeple
Peki neden test yaptınız? Aklınıza nerden geldi adetten hemen sora test yapmak merak ettim. Testin markası predictor mu?Evet 1 hafta erken olmuştum ama bildiğiniz adet
Tabi ki yazarımmm güzel dileklerinizi yollayınHad hayırlısı inşallah bize de yaz
Erken adet olmuştum ve kasıklarımda karnımda sürekli ağrım vardı bunun dışında çok fazla belirtim var ama emin olmadan yazmayayım eğer pozitif çıkarsa hepsini tek tek yazıcam buradanaslında adet biter bitmez yapıcaktım ama yoktur diye yapmadım bugünde ağrım fazla oldu öylesine yapıvereyim diye düşündüm yaptım ve anında böyle oldu testlerim
Gerçekten mi yaaa şimdi gidiyorum kan vermeye dua edin lütfen inşallah vardır
İnşallah hakkında hayırlısı olur kan ile takip etmek lazımErken adet olmuştum ve kasıklarımda karnımda sürekli ağrım vardı bunun dışında çok fazla belirtim var ama emin olmadan yazmayayım eğer pozitif çıkarsa hepsini tek tek yazıcam buradanaslında adet biter bitmez yapıcaktım ama yoktur diye yapmadım bugünde ağrım fazla oldu öylesine yapıvereyim diye düşündüm yaptım ve anında böyle oldu testlerim
Özele geldim şimdi çıktım hastaneden 1-2 saate çıkar dediler eve gidiyoruz şimdi bakalım bekliyorum inşallahhayırlı haber olur inşllh yaz sonucunu özele giersen 1 saate çıkar sonuç
Şimdi verdim kan testini 1-2 saate çıkar dediler inşallah hamileyimdirHamilemsnz kz kan testi verdn mi adetin kaç gün sürdü
Yerleşme kanaması olabilir mi adet sandığın kanama, diğer türlü adet biter bitmez hemen yumurtlama olup hemen testte çıkması mümkün değil. İnşallah hamilesindir, yaz burayaŞimdi verdim kan testini 1-2 saate çıkar dediler inşallah hamileyimdir
İnşallah öyledir inan ki bende çok şaşkınım tabi ki yazmam mı hiçYerleşme kanaması olabilir mi adet sandığın kanama, diğer türlü adet biter bitmez hemen yumurtlama olup hemen testte çıkması mümkün değil. İnşallah hamilesindir, yaz buraya
O adet dediğin kanama düşük kanaması olmasın Allah korusun. Dr a görün kan testi vs ihmal etmeErken adet olmuştum ve kasıklarımda karnımda sürekli ağrım vardı bunun dışında çok fazla belirtim var ama emin olmadan yazmayayım eğer pozitif çıkarsa hepsini tek tek yazıcam buradanaslında adet biter bitmez yapıcaktım ama yoktur diye yapmadım bugünde ağrım fazla oldu öylesine yapıvereyim diye düşündüm yaptım ve anında böyle oldu testlerim
adet olmadan bir gün önce kanda beta hcg baktırmıştım 0.100 çıkmıştıO adet dediğin kanama düşük kanaması olmasın Allah korusun. Dr a görün kan testi vs ihmal etme
Çok ilginç hakkaten. Sonucu yaz bakalımadet olmadan bir gün önce kanda beta hcg baktırmıştım 0.100 çıkmıştı
Allah korktugunuza ugratmasin sonuclariniz cikmadi mi henuzKızlar şuan garip bir akıntı başladı sarımsı kahvemsi bir şey oluyor sanırım varsa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?