- 7 Ekim 2020
- 37
- 13
- 3
- 33
Üstteki test kaç dakika sonra silik çizgiyi belirtti
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar kan sonucun çıktı beta hcg 35allah ım isteyen herkese versin inşallah sağlıklı gebeliktir
Bende ayni seyleri yasiyorum tek fark ikinci cizgiyi goruyorum ama kamerada cikmiyo o yuzden paylasimca gorunmuyoKızlar kan sonucun çıktı beta hcg 35allah ım isteyen herkese versin inşallah sağlıklı gebeliktir
Merhabalar inşallah kötü bir şey olmuyordur dua edin nolur sonucum çıktı beta hcg 35Allah korktugunuza ugratmasin sonuclariniz cikmadi mi henuz
İnşallah çok teşekkür ederim mutlaka yaptırıcamkan testi takibini yap mutlaka 2 günde bir cnm .inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Amin canım çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Kızlar kan sonucun çıktı beta hcg 35allah ım isteyen herkese versin inşallah sağlıklı gebeliktir
Benimde hep öyle oldu ikinci çizgiyi görüyordum ama o kadar silikti ki sonra adet oldum yoktur tamam dedim ve bugün böyle bir şey oldu Allah ım sana da nasip etsin kuzum inşallah senin bebişinde seninledirBende ayni seyleri yasiyorum tek fark ikinci cizgiyi goruyorum ama kamerada cikmiyo o yuzden paylasimca gorunmuyoadet olup hamile kalinir mi sorunuda cevaplamis oldun tebrikler
Aminn çok teşekkür ederim Allahım en kısa zamanda isteyen herkese versin inşallahGözün aydın sağlıkla gelişsin büyüsün inşallah darısı bize
Adetin kaç gün sürdüederim
7 gün sürdü tam ilk iki gün yoğun son günler lekelenme şeklindeAdetin kaç gün sürdü
Ha evet arkadaşım yerleşme kanaması da böyle oluyor bazı kadınlarda. Normalde kaç gün sürüyordugünler
Gozunuz aydin olsun rabbim tamamina erdirsinAminn çok teşekkür ederim Allahım en kısa zamanda isteyen herkese versin inşallah
Ben normalde doğum kontrol hapı kullanıyordum 2 gün oluyordu sadece geçen ay hapı bırakmıştım çocuk istediğimiz için. Evlenmeden önce yine 6-7 gün olurdu ama evlendikten sonra hep 2 gün olduHa evet arkadaşım yerleşme kanaması da böyle oluyor bazı kadınlarda. Normalde kaç gün sürüyordu
amin çok teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsinGozunuz aydin olsun rabbim tamamina erdirsin
Adetiniz normal miydi kanama miktari ve rengiBenimde hep öyle oldu ikinci çizgiyi görüyordum ama o kadar silikti ki sonra adet oldum yoktur tamam dedim ve bugün böyle bir şey oldu Allah ım sana da nasip etsin kuzum inşallah senin bebişinde seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?