Adetim biteli 3 gün oldu hamilelik testime bakar mısınız acill

Kızlar kan sonucun çıktı beta hcg 35 allah ım isteyen herkese versin inşallah sağlıklı gebeliktir
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

kan testi takibini yap mutlaka 2 günde bir cnm .inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Bende ayni seyleri yasiyorum tek fark ikinci cizgiyi goruyorum ama kamerada cikmiyo o yuzden paylasimca gorunmuyo adet olup hamile kalinir mi sorunuda cevaplamis oldun tebrikler
Benimde hep öyle oldu ikinci çizgiyi görüyordum ama o kadar silikti ki sonra adet oldum yoktur tamam dedim ve bugün böyle bir şey oldu Allah ım sana da nasip etsin kuzum inşallah senin bebişinde seninledir

Ha evet arkadaşım yerleşme kanaması da böyle oluyor bazı kadınlarda. Normalde kaç gün sürüyordu
Ben normalde doğum kontrol hapı kullanıyordum 2 gün oluyordu sadece geçen ay hapı bırakmıştım çocuk istediğimiz için. Evlenmeden önce yine 6-7 gün olurdu ama evlendikten sonra hep 2 gün oldu

Şu anda çok sevindim, hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tebrik ederim

Benimde hep öyle oldu ikinci çizgiyi görüyordum ama o kadar silikti ki sonra adet oldum yoktur tamam dedim ve bugün böyle bir şey oldu Allah ım sana da nasip etsin kuzum inşallah senin bebişinde seninledir
Adetiniz normal miydi kanama miktari ve rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…