Merhabalar ilk iki gün yoğun ve kırmızıydı çok yoğundu hatta sonraki günler lekelenme şeklinde devam etti toplamda 7 gün sürdüAdetiniz normal miydi kanama miktari ve rengi
Çok teşekkür ederim sağolun inşallah sağlıklı bir gebeliktir Allahım isteyen herkese nasip etsinnŞu anda çok sevindim, hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tebrik ederim
Bende ramazan ayında regl gördüm 20 gün sürdü doktora gittim kanda gebelik çıktı meğer düşük yapmişım umarım sizin değerleriniz yükselir yerleşme kanaması regl gibi yoğun olmaz lekelenme tarzında bi kaç gün sürer 2 gün sonra tekrar kan baktırın yukseliyorsa gebelik var demektir düşüyorsa kimyasal geçiriyor ola bilirsiniz haberdar edin bizi rabbim gönlünüze göre versin ins Allah7 gün sürdü tam ilk iki gün yoğun son günler lekelenme şeklinde
Benim 2 gun surdu cok kisaydi.bende belirtilere devam ediyorum insallah hamileymdir.dua edin banaMerhabalar ilk iki gün yoğun ve kırmızıydı çok yoğundu hatta sonraki günler lekelenme şeklinde devam etti toplamda 7 gün sürdü
Yumurtlama günün yaklaştığından olabilir oda gözüküyor hamilelik testinde herkes kan ver demiş daha yumurtlama günün olmamış ne hamileliği mantığı nerde allah aşkına adet görmüşsün 3 gün önce bitmiş nasıl hamile kalacaksın acaba çok merak ediyorumOlamaz zaten ama testi görüyorsunuz kanama başka bir kanamamı sizce çünkü normalden 1 hafta önce adet oldum
Farketmiyor önce veya geç nezaman olduğuna bağlıOlamaz zaten ama testi görüyorsunuz kanama başka bir kanamamı sizce çünkü normalden 1 hafta önce adet oldum
2 gün yoğun sürmüş zaten. Sonra lekelenme olmuş. Kan testi yaptırmış 35 çıkmış.
Benim ilişkiden sonra 5 gün gecikmeli adetim oldu. Rengi süresi ağrısu vs aynıydı. Adetim bitti 10 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Bende ihtimal var mınezaman
Pardonn okumadınız sanırım ama konu sahibi benim ve hamileyim kan testi yaptırdımYumurtlama günün yaklaştığından olabilir oda gözüküyor hamilelik testinde herkes kan ver demiş daha yumurtlama günün olmamış ne hamileliği mantığı nerde allah aşkına adet görmüşsün 3 gün önce bitmiş nasıl hamile kalacaksın acaba çok merak ediyorum
Canım çok geçmiş olsun öncelikle inşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepimize sağlıklı gebeliklerBende ramazan ayında regl gördüm 20 gün sürdü doktora gittim kanda gebelik çıktı meğer düşük yapmişım umarım sizin değerleriniz yükselir yerleşme kanaması regl gibi yoğun olmaz lekelenme tarzında bi kaç gün sürer 2 gün sonra tekrar kan baktırın yukseliyorsa gebelik var demektir düşüyorsa kimyasal geçiriyor ola bilirsiniz haberdar edin bizi rabbim gönlünüze göre versin ins Allah
Umarım merakınızı giderebilmiştir kan sonucu ama baya baya 35 çıktıYumurtlama günün yaklaştığından olabilir oda gözüküyor hamilelik testinde herkes kan ver demiş daha yumurtlama günün olmamış ne hamileliği mantığı nerde allah aşkına adet görmüşsün 3 gün önce bitmiş nasıl hamile kalacaksın acaba çok merak ediyorum
İnşallah vardır ama ben çok cidd belirtilee yaşadığım için test yaptım burdan hepsini tek tek yazıcam size yarın doktora gidicem hayırlısıyla bir iki güne artarsa değerim hepsini yazıcam inşallah size de dua edicemBenim ilişkiden sonra 5 gün gecikmeli adetim oldu. Rengi süresi ağrısu vs aynıydı. Adetim bitti 10 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Bende ihtimal var mı
Amin Allah razı olsun canım rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin tez vakitteCanım çok geçmiş olsun öncelikle inşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepimize sağlıklı gebeliklerben adet olmadan 1 gün önce betahcg baktırmıştkm kanda 0.100 çıkmıştı sonra adet oldum adetim bitti 3 gün geçti bugün 35 çıktı işte. Yarın doktoruma gidicem kendisini aradım çok normal olabiliyor dedi inşallah bakalım bekleyip dua edicem
Ama bende belirti de yok. Bide adetim her ay gibiydi. Sadece gecikti 5 gün. Sonunda oldum. 2 kere test yaptım negatif çıktıİnşallah vardır ama ben çok cidd belirtilee yaşadığım için test yaptım burdan hepsini tek tek yazıcam size yarın doktora gidicem hayırlısıyla bir iki güne artarsa değerim hepsini yazıcam inşallah size de dua edicem
Seninki adet değil arkadaşım. Yerleşme kanaması
Muhtemelen öyleydi ama ben ayırt edemedim uzun süre doğum kontrol hapı kullandım 2 yıl kadar. 1 aydır bırakmıştım o yüzden garip oluyor kanamam diye düşündüm ama kanama başlamadan önce kan testi yaptırdım hatta sonucunu atarım buraya da 0.100 çıktıSeninki adet değil arkadaşım. Yerleşme kanaması
12 gün sonra yani bugün 35 çıktıMuhtemelen öyleydi ama ben ayırt edemedim uzun süre doğum kontrol hapı kullandım 2 yıl kadar. 1 aydır bırakmıştım o yüzden garip oluyor kanamam diye düşündüm ama kanama başlamadan önce kan testi yaptırdım hatta sonucunu atarım buraya da 0.100 çıktı
İnşallah en kısa zamanda olur ama erken henüz bence gecikirse kanda baktırın yineAma bende belirti de yok. Bide adetim her ay gibiydi. Sadece gecikti 5 gün. Sonunda oldum. 2 kere test yaptım negatif çıktı
Canım merhaba farklıydı evet ama ben doğum kontrol hapını bıraktığım için farklı oluyor diye düşündüm. Ama yoğundu az az olmadı yani ilk iki gün bayağı yoğundu sonra lekelenme olmaya başladıCanim üstüne görmüşümdür bende öyle oldum diğer adetlerinden farkli degilmiy di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?