Adetim biteli 3 gün oldu hamilelik testime bakar mısınız acill

Canımm gerçekten miii şuan bana nasıl ümit oldun anlatamam akşam haber vericem mutlaka gülümseyerek okudum inan çok teşekkür ederimm
Hadi hayırlı olsun Allah yardımcın olsun canım,gönlünü ferah tut herşey iyi olur inşallah :) Sakin kal,haber et :)

Yaaa canım çok teşekkür ederim üzülmedim aslında haklılar her şey olabilir ama yine de bir anda kötü hissettim kendimi inşallah güzel olur yükselir değerim güzel dileklerini yolla olur mu bu akşam kan testi tekrarlanıcak

Reactions: H M
Canım Mesajları yeni yeni görebiliyorum sen gerçekten çoook güzel kalplisin eminim burdaki herkeste öyledir sadece bazı insanların tepkilerini dile getirişi farklı ben sürekli regl olmayabilir dememe rağmen bazı arkadaşlar çok mantıksız olduğundan bahsetmiş evet üzüldüm ama olsun bebeğim benimle olsun yeter kii

hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah. Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadık bizde istiyoruz eşimle ve bu ay reglime 3 gün var karın ağrımda var çok nadir 2 gündür kasık ağrımda muhtemelen regli olucam tekrar tebrik ederim.

Canim yaptirdinmi tekrar test insallah hersey yolundadir

Kizlar iyi aksamlar benim adetim 13 ekim ama 1 haftadir kasiklarim ve belim felaket agriyor adet olacakmisim gibi hissediyorum ama bakinca islaklik var sadece dun gece uykudan uyandim birden kasigima iki kere birsey batti bugunde iki kere yerden kalkim derken birsey oyle battiki sag kasigima agzim acik kaldi aaaa diye bagirdim hatta acaba gebelik belirtisi mi 4 gun kaldi adet gunume boyle yasaayip hamile oldugunu ogrenen varmi

Arkadaşım bende merak ettim bence hamilesin ama bizi unutma haber et
soyle dusunuyorum mutlulukdan unuttun bizi

Kac cikti ikinci degeriniz?? Baya degisik olmus sizin olayiniz umarim hersey yolundadir..

Merhaba inşallah iyisindir sonucun nedir

Arkadaşım bende merak ettim bence hamilesin ama bizi unutma haber et
soyle dusunuyorum mutlulukdan unuttun bizi❤
Yaa sizi hiç unutmadım ama değerim düşüyor.. 35ti 27 olmuş hayırlısı henüz nasibimizde yokmuş diyorum.. sanırım kimyasal oluyor çok teşekkür ederim hepiniz yazmışsınız çok ağrım oldu iki günü zor geçirdim o yüzden size haber veremedim..

Benimde bu şekilde ağrılarım olmuştu canım inşallah hamilesindir inşallah sağlıklı gebeliklerin olur

Canim yaptirdinmi tekrar test insallah hersey yolundadir
Canım merhaba yaptırdım maalesef değerim düştü 35 çıkmıştı ilkinde sonra 27 çıktı.. doktor 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi ama benim hiç ümidim yok iki günü çok zor geçirdim çok ağrılarım oldu.. Rabbim hayırlısını nasip etsin kimyasal sanırım benimki

Pozitifdir bu test bir test daha yapin bence gördüğünüz adet kanamasi degil baska bir kanamaydi

Hiç üzülmeyin şöylede düşünebiliriz sanırım en azından bir döllenne oluyor..
Rabbim daha hayırlı saglıklı bir evlad nasip etsin tez zmnda hepimize

Pozitifdir bu test bir test daha yapin bence gördüğünüz adet kanamasi degil baska bir kanamaydi
Evet öyleymiş ben adet sanmıştım hamileydim bu idrar testleri sonrasında ama değerim düşüyor kimyasal geçiriyorum diye düşündüm doktorum herhangi bir şey demedi vücut kendiliğinden atıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…