- 5 Ekim 2020
- 158
- 136
- 33
Hadi hayırlı olsun Allah yardımcın olsun canım,gönlünü ferah tut herşey iyi olur inşallah :) Sakin kal,haber et :)Canımm gerçekten miii şuan bana nasıl ümit oldun anlatamam akşam haber vericem mutlaka gülümseyerek okudum inan çok teşekkür ederimm
Yaaa canım çok teşekkür ederim üzülmedim aslında haklılar her şey olabilir ama yine de bir anda kötü hissettim kendimi inşallah güzel olur yükselir değerim güzel dileklerini yolla olur mu bu akşam kan testi tekrarlanıcakAy bu kızlar neden okuyup anlamadan tuhaf tuhaf mesajlar yazıyor anlamış değilim kız açıklamış tek tek cevap vermiş testini yaptırmış Bi okuyun anlayın yahu üzmek ister gibi mesajlar yazıyorsunuz birde
Canım tebrik ederim darısı başıma inşallah inşallah çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin gönlünce olsun herşey
CanımBirisi neden test yapma gereği duydun ki sebebi neydi yazmış birisi nasıl hamile kalabilirsin bu nasıl mantık yazmış bunlar kırıcı cümleler bişey yazarken biraz dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Burda kadın dayanışması yapıyoruz birbirimize destek oluyoruz fikir alışverişi yapıyoruz bence biraz daha sakin olun.
Keske banada oyle bisey olsa supriz yapsa bebisAaa evet farkettim şimdi.hayırlısı olsun, sevindim. o nasıl oldu yahu ,adet değildi demek ki o gelen
Canim yaptirdinmi tekrar test insallah hersey yolundadirCanımMesajları yeni yeni görebiliyorum sen gerçekten çoook güzel kalplisin eminim burdaki herkeste öyledir sadece bazı insanların tepkilerini dile getirişi farklı ben sürekli regl olmayabilir dememe rağmen bazı arkadaşlar çok mantıksız olduğundan bahsetmiş evet üzüldüm ama olsun bebeğim benimle olsun yeter kii
Nasl yani adet biteli 3 gün olduysa nasl hamile kaldn adetten önce miKızlar adetim biteli 3 gün oldu öylesine test yapmıştım üstteki erken gebelik alttaki normal test sizce var mııı inanamıyorum ya olabilir mi heyecandan bayılıcamEki Görüntüle 2701487
Arkadaşım bende merak ettim bence hamilesin ama bizi unutma haber etCanımMesajları yeni yeni görebiliyorum sen gerçekten çoook güzel kalplisin eminim burdaki herkeste öyledir sadece bazı insanların tepkilerini dile getirişi farklı ben sürekli regl olmayabilir dememe rağmen bazı arkadaşlar çok mantıksız olduğundan bahsetmiş evet üzüldüm ama olsun bebeğim benimle olsun yeter kii
Merhaba inşallah iyisindir sonucun nedirYaaa canım çok teşekkür ederim üzülmedim aslında haklılar her şey olabilir ama yine de bir anda kötü hissettim kendimi inşallah güzel olur yükselir değerim güzel dileklerini yolla olur mu bu akşam kan testi tekrarlanıcak
Yaa sizi hiç unutmadım ama değerim düşüyor.. 35ti 27 olmuş hayırlısı henüz nasibimizde yokmuş diyorum.. sanırım kimyasal oluyor çok teşekkür ederim hepiniz yazmışsınız çok ağrım oldu iki günü zor geçirdim o yüzden size haber veremedim..Arkadaşım bende merak ettim bence hamilesin ama bizi unutma haber et
soyle dusunuyorum mutlulukdan unuttun bizi❤
Çok teşekkür ederim öncelikleMerhaba inşallah iyisindir sonucun nedir
Benim ikinci kan testim düşük çıktı 27 ye düştü.. çok teşekkürler sorduğunuz içinKac cikti ikinci degeriniz?? Baya degisik olmus sizin olayiniz umarim hersey yolundadir..
Benimde bu şekilde ağrılarım olmuştu canım inşallah hamilesindir inşallah sağlıklı gebeliklerin olurKizlar iyi aksamlar benim adetim 13 ekim ama 1 haftadir kasiklarim ve belim felaket agriyor adet olacakmisim gibi hissediyorum ama bakinca islaklik var sadece dun gece uykudan uyandim birden kasigima iki kere birsey batti bugunde iki kere yerden kalkim derken birsey oyle battiki sag kasigima agzim acik kaldi aaaa diye bagirdim hatta acaba gebelik belirtisi mi 4 gun kaldi adet gunume boyle yasaayip hamile oldugunu ogrenen varmi
Canım merhaba yaptırdım maalesef değerim düştü 35 çıkmıştı ilkinde sonra 27 çıktı.. doktor 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi ama benim hiç ümidim yok iki günü çok zor geçirdim çok ağrılarım oldu.. Rabbim hayırlısını nasip etsin kimyasal sanırım benimkiCanim yaptirdinmi tekrar test insallah hersey yolundadir
Hiç üzülmeyin şöylede düşünebiliriz sanırım en azından bir döllenne oluyor..Canım merhaba yaptırdım maalesef değerim düştü 35 çıkmıştı ilkinde sonra 27 çıktı.. doktor 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi ama benim hiç ümidim yok iki günü çok zor geçirdim çok ağrılarım oldu.. Rabbim hayırlısını nasip etsin kimyasal sanırım benimki
Aminn çok teşekkürlerHiç üzülmeyin şöylede düşünebiliriz sanırım en azından bir döllenne oluyor..
Rabbim daha hayırlı saglıklı bir evlad nasip etsin tez zmnda hepimize❤
Evet öyleymiş ben adet sanmıştım hamileydim bu idrar testleri sonrasında ama değerim düşüyor kimyasal geçiriyorum diye düşündüm doktorum herhangi bir şey demedi vücut kendiliğinden atıyormuşPozitifdir bu test bir test daha yapin bence gördüğünüz adet kanamasi degil baska bir kanamaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?