Adetim biteli 3 gün oldu hamilelik testime bakar mısınız acill

Ay inşallah bende hamileyimdir bat tarihini bekliyorum eğer gelmezse gidip kan testi yaptırcam adetime 7 gün varken test yaptım negatif çıktı ama yine bi umut
normal test 7 gün varken çıkmaz zaten erken gebelik testi bile çok silik çıkar varsa eğer biraz bekleyin üzülmeyin boşyere ama inşallah gönlünüze göre olur

Adet bitince hamile kalmak mümkün şekil a ben ama bu kadar erken çıkmaz diye düşünüyorum bende çıkmamamıştı hemen döllenme süresi var.
Acaba adet değilde üstüne görmemi yaşadınız

Adet bitince hamile kalmak mümkün şekil a ben ama bu kadar erken çıkmaz diye düşünüyorum bende çıkmamamıştı hemen döllenme süresi var.
Acaba adet değilde üstüne görmemi yaşadınız
Evet öyleymiş doktorum ara kanama dedi ilk zamanlarında olabiliyormuş canım beta 35çıktı iki gün önce bugün akşam kan testi yaptırıcam yine inşallah artar

Evet öyleymiş doktorum ara kanama dedi ilk zamanlarında olabiliyormuş canım beta 35çıktı iki gün önce bugün akşam kan testi yaptırıcam yine inşallah artar
İnşallah canım hayırlı olsun çok sevındim sağlıkla gelişsin,sağlıkla al kucağına

Canım kan testi verdim pozitif çıktı
hadi inşallah ,hayırlısıyla gelsin minnak.tekrar etmen iyi olur testi.ilk haftalarda ne yemen gerekiyor ona bir bak güzel beslen bu önümüzdeki haftalarda.2 yumurtalık olduğu için döllenen yumurtadan sonra sıra diğer yumurtada olduğu için ilk ay normal regl gibi bir kanama olabiliyormuş diye izlemiştim Banu çiftçi'nin videosunda.Endişelenme beta değerin de artar Allah'ın izniyle.çok küçüktür daha o.gönlünü ferah tut

Ay bu kızlar neden okuyup anlamadan tuhaf tuhaf mesajlar yazıyor anlamış değilim kız açıklamış tek tek cevap vermiş testini yaptırmış Bi okuyun anlayın yahu üzmek ister gibi mesajlar yazıyorsunuz birde
Canım tebrik ederim darısı başıma inşallah inşallah çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin gönlünce olsun herşey

sana ne oluyor sen avukatı mısın?kimse kırıcı bir şey yazmadı.senin yüreğin karanlıktaysa öyle anlamışsındır.saçma sapan konuşma.başlık açmış ister cevap yazar ister yazmaz,senden izin mi alacağız yazmak için.sanane

Canımm gerçekten miii şuan bana nasıl ümit oldun anlatamam akşam haber vericem mutlaka gülümseyerek okudum inan çok teşekkür ederimm

Neden kendi üzerinize alınıyorsunuz anlamış değilim kimin yüreğinin karanlıkta olduğu konuşma üslubunuzdan çok net anlaşılıyor. Elbette yazarken benden izin alacak değil kimse istediğinizi yazabilirsiniz benim istediğimi yazabildim gibi!

Birisi neden test yapma gereği duydun ki sebebi neydi yazmış birisi nasıl hamile kalabilirsin bu nasıl mantık yazmış bunlar kırıcı cümleler bişey yazarken biraz dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Burda kadın dayanışması yapıyoruz birbirimize destek oluyoruz fikir alışverişi yapıyoruz bence biraz daha sakin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…