Ay inşallah bende hamileyimdir bat tarihini bekliyorum eğer gelmezse gidip kan testi yaptırcam adetime 7 gün varken test yaptım negatif çıktı ama yine bi umutben hamile kaldığımda 2 aylık evliydim
normal test 7 gün varken çıkmaz zaten erken gebelik testi bile çok silik çıkar varsa eğer biraz bekleyin üzülmeyin boşyere ama inşallah gönlünüze göre olurAy inşallah bende hamileyimdir bat tarihini bekliyorum eğer gelmezse gidip kan testi yaptırcam adetime 7 gün varken test yaptım negatif çıktı ama yine bi umut
Arkadssin gebeligi kan degerindede cikti insallah saglikla yukselirüstüne görme olsaydın o alttaki nromal gebelik testinin de pozitif çıkması gerekirdi, antibiyotik veya adet geciktirici ilaç kullandıysan erken gebelik testi yanıltabilir
İnşallah bende normal test yapmıştım zatennormal test 7 gün varken çıkmaz zaten erken gebelik testi bile çok silik çıkar varsa eğer biraz bekleyin üzülmeyin boşyere ama inşallah gönlünüze göre olur
Aaa evet farkettim şimdi.hayırlısı olsun, sevindim. o nasıl oldu yahu ,adet değildi demek ki o gelenArkadssin gebeligi kan degerindede cikti insallah saglikla yukselir
En guzeli erken anne olmakAy bende 2 aylık sayılırbizde istiyoruz herkes çok erken diyordu tek değilmişiz
Canım kan testi verdim pozitif çıktıüstüne görme olsaydın o alttaki nromal gebelik testinin de pozitif çıkması gerekirdi, antibiyotik veya adet geciktirici ilaç kullandıysan erken gebelik testi yanıltabilir
Evet öyleymiş doktorum ara kanama dedi ilk zamanlarında olabiliyormuş canım beta 35çıktı iki gün önce bugün akşam kan testi yaptırıcam yine inşallah artarAdet bitince hamile kalmak mümkün şekil a ben ama bu kadar erken çıkmaz diye düşünüyorum bende çıkmamamıştı hemen döllenme süresi var.
Acaba adet değilde üstüne görmemi yaşadınız
Canım çok teşekkür ederim bugün kan testi vericem burdan yazarım bana dua etmeyi unutmayınİnşallah bende normal test yapmıştım zaten
İnşallah canım hayırlı olsun çok sevındim sağlıkla gelişsin,sağlıkla al kucağınaEvet öyleymiş doktorum ara kanama dedi ilk zamanlarında olabiliyormuş canım beta 35çıktı iki gün önce bugün akşam kan testi yaptırıcam yine inşallah artar
Bugün akşam tekrar kan vericem canım dua etmeyi unutmayın burdan yazarımmArkadssin gebeligi kan degerindede cikti insallah saglikla yukselir
Amin inşallah canımm hepimizin gönlüne göre olsun inşallahİnşallah canım hayırlı olsun çok sevındim sağlıkla gelişsin,sağlıkla al kucağına
AminAmin inşallah canımm hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Canım kan testi verdim pozitif çıktı
hadi inşallah ,hayırlısıyla gelsin minnak.tekrar etmen iyi olur testi.ilk haftalarda ne yemen gerekiyor ona bir bak güzel beslen bu önümüzdeki haftalarda.2 yumurtalık olduğu için döllenen yumurtadan sonra sıra diğer yumurtada olduğu için ilk ay normal regl gibi bir kanama olabiliyormuş diye izlemiştim Banu çiftçi'nin videosunda.Endişelenme beta değerin de artar Allah'ın izniyle.çok küçüktür daha o.gönlünü ferah tutEvet öyleymiş doktorum ara kanama dedi ilk zamanlarında olabiliyormuş canım beta 35çıktı iki gün önce bugün akşam kan testi yaptırıcam yine inşallah artar
sana ne oluyor sen avukatı mısın?kimse kırıcı bir şey yazmadı.senin yüreğin karanlıktaysa öyle anlamışsındır.saçma sapan konuşma.başlık açmış ister cevap yazar ister yazmaz,senden izin mi alacağız yazmak için.sananeAy bu kızlar neden okuyup anlamadan tuhaf tuhaf mesajlar yazıyor anlamış değilim kız açıklamış tek tek cevap vermiş testini yaptırmış Bi okuyun anlayın yahu üzmek ister gibi mesajlar yazıyorsunuz birde
Canım tebrik ederim darısı başıma inşallah inşallah çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin gönlünce olsun herşey
Canımm gerçekten miii şuan bana nasıl ümit oldun anlatamam akşam haber vericem mutlaka gülümseyerek okudum inan çok teşekkür ederimmhadi inşallah ,hayırlısıyla gelsin minnak.tekrar etmen iyi olur testi.ilk haftalarda ne yemen gerekiyor ona bir bak güzel beslen bu önümüzdeki haftalarda.2 yumurtalık olduğu için döllenen yumurtadan sonra sıra diğer yumurtada olduğu için ilk ay normal regl gibi bir kanama olabiliyormuş diye izlemiştim Banu çiftçi'nin videosunda.Endişelenme beta değerin de artar Allah'ın izniyle.çok küçüktür daha o.gönlünü ferah tut
Bi de şey sorabilir miyim ? Mesela dün koyuydu biraz. Bugün onun gibi koyu olması ya da daha koyu olması gerekiyor ya. Bugün daha açıktı. Ama şöyle bsey var. Dün 8 Gibi yapmıştım. Bugün 1 gibi yaptım. Etkiler mi?
Neden kendi üzerinize alınıyorsunuz anlamış değilim kimin yüreğinin karanlıkta olduğu konuşma üslubunuzdan çok net anlaşılıyor. Elbette yazarken benden izin alacak değil kimse istediğinizi yazabilirsiniz benim istediğimi yazabildim gibi!sana ne oluyor sen avukatı mısın?kimse kırıcı bir şey yazmadı.senin yüreğin karanlıktaysa öyle anlamışsındır.saçma sapan konuşma.başlık açmış ister cevap yazar ister yazmaz,senden izin mi alacağız yazmak için.sanane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?