Sonuç çıktı mı canmŞimdi verdim kan testini 1-2 saate çıkar dediler inşallah hamileyimdir
Canım dün çıktı sonucum betahcg 35 bugün doktora gittimSonuç çıktı mı canm
Canım çok üzüldüm inşallah kısa zamanda yeniden olur.. benimde maalesef lekelenmelerim var ve o kadar korkuyorum ki rabbim korusun inşallah elimden başka bir şey gelmiyor sürekli dua ediyorum nasibimizde varsa olur inşallahBu gebe iken adet görmeyi iki kere yaşadım birinde beta çok az ilerledi ve dış gebelik denilip iğne ile düşürüldü diğeri de adet günümde adet olup adet bittikten sonra da tesadüfen hcg 71 çıktı bunda beta güzel arttı ama 1117 ye gelince kanama başladı ve düştü düşmeden 1 hafta önce de kahve lekeler başladı hiç dinmedi
Şükürler olsun canım inşallah sağlıklı gebelik olur lekelenmelerim başladı doktor normal dedi tabi ama pekte iyi şeyler okumadım bununla ilgili korkuyorum çokk bekliyorum aynı zamanda yarın yeniden kan testi yapılcakAyyy Allah sag sağlim kucağına almayi nasip etsin :) banada dua eder msn :)Olmazlari Olduruan Allaha Sukurler olsun:))))
Dr git sana progesteron versinCanım çok üzüldüm inşallah kısa zamanda yeniden olur.. benimde maalesef lekelenmelerim var ve o kadar korkuyorum ki rabbim korusun inşallah elimden başka bir şey gelmiyor sürekli dua ediyorum nasibimizde varsa olur inşallah
Verdi sabah gittim başladım bugünDr git sana progesteron versin
Amin canım inşallah güzel haberlerini alırız bize de yazCanimm hayirlisi olsun saglikla kucagna al insallah darisi benim basima insallah
Insallah cok istiyorum yaAmin canım inşallah güzel haberlerini alırız bize de yaz
İlk mi olcak senindeInsallah cok istiyorum ya
Evet 3 aylik evliyim ama bn daha :)İlk mi olcak seninde
Test yaptınız mı sonuç ne merak ettimKızlar benim bir sonraki adetime 8 gün var ama en son adet olduğum zaman çok az kanamam oldu ve çok kısa sürdü. Üç günden sonra bir damla bile görmedim ve rengi kahveydi. Normalde dört günde biter biraz yoğundur sonrasında damla şeklinde altıncı günde biter. Neyse Şimdi de çok tuhaf şeyler hissediyorum vücudumda. Kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor başım ağrıyor çok yorgun ve halsizim. Uzanınca kasık ağrım geçiyor. Sizce erken gebelik testi yapayım mı ? Yoksa bekleyeyim mi?
Canım benim belirtilerimde böyleydi bel ağrısı özellikle reglimden olandan bir tık farklı bel ağrım oluyordu özellikle eğildiğimde inşallah hamilesindirKızlar benim bir sonraki adetime 8 gün var ama en son adet olduğum zaman çok az kanamam oldu ve çok kısa sürdü. Üç günden sonra bir damla bile görmedim ve rengi kahveydi. Normalde dört günde biter biraz yoğundur sonrasında damla şeklinde altıncı günde biter. Neyse Şimdi de çok tuhaf şeyler hissediyorum vücudumda. Kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor başım ağrıyor çok yorgun ve halsizim. Uzanınca kasık ağrım geçiyor. Sizce erken gebelik testi yapayım mı ? Yoksa bekleyeyim mi?
Yaaa kalbine göre olsun inşallahEvet 3 aylik evliyim ama bn daha :)
üstüne görme olsaydın o alttaki nromal gebelik testinin de pozitif çıkması gerekirdi, antibiyotik veya adet geciktirici ilaç kullandıysan erken gebelik testi yanıltabilirKızlar adetim biteli 3 gün oldu öylesine test yapmıştım üstteki erken gebelik alttaki normal test sizce var mııı inanamıyorum ya olabilir mi heyecandan bayılıcamEki Görüntüle 2701487
InsallahhYaaa kalbine göre olsun inşallah
Ay bende 2 aylık sayılırEvet 3 aylik evliyim ama bn daha :)
ben hamile kaldığımda 2 aylık evliydimAy bende 2 aylık sayılırbizde istiyoruz herkes çok erken diyordu tek değilmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?