Merhabalar Kadinlar kulubu sakinleri! Oncelikle ben araniza yeni katildim, ve bu benim ilk konum ve ilk sorum. Bilgisi olanlarin cevaplamasini gercekten cok isterim, sonucta akil akildan ustundur. Durumum su ki, adet gordum ilk once kan, sonra hafif bulanik sonra kahverengi derken simdide sari akintilarim var. Sari akintilarim koyu sari degil, hatta bugun acik bej renginde sari ile bej gibi bir renk sumuksu akintim oldu, bu akinti siyahin ustunde ya da ele gelince beyaz duruyor, beyaz pecetenin ustundeyse sari si bej rengi duruyor, aranizda boyle bir durumla karsilasanlar oldu mu? Bu akinti adetin bitmesini bekledigimiz beyaz akinti olabilir mi? Bu soruya cok onem veriyorum cunku namaz kiliyorum ve simdi ne yapmaliyim bilemedim, bilgisi olanlarin bilgilerini paylasmasini rica ediyorum. (not: adet gunum tam ne kadar bilmiyorum cubku adetimde duzensizlikler olustu, gecen ay adet bile gormedim, bugun ise 7. gunum, onceden de adet sonrasi sari akintilarim olmustu ama sonra beyaz gormustum, belki o zaman gordugumde bejdi ama simdiki kadar dikkat etmemistim, bilemiyorum ve son not adetim gelmeden bir ay boyuncada hep sari akintilarim olmustu, doktor olur bazen demisti..)